Mijn dreumes is anderhalf; een update

dreumes-18-maanden-update

Officieel is mijn dreumes morgen pas anderhalf, maar die ene dag maakt vast niet veel uit. Hij is achttien maanden, oftewel anderhalf. De vorige update was begin oktober waarin ik mijn zorgen uitte over zijn gezondheid. Nu twee maanden verder is het (gelukkig) weer heel anders.

Een pittige dreumes

Zoals ik aan het begin van de week al aangaf vind ik het vrij pittig om een dreumes in huis te hebben. Praten kan hij nog niet echt, dus hij communiceert op andere manieren. Door te gooien, tantums te hebben en noem maar op. Hij begint zelfs af en toe te slaan, kopstoten te geven en te bijten. Waarschijnlijk is hij zelf gefrustreerd door hetgeen hij nog niet kan, maar goed dat maakt het er niet makkelijker op.

Zijn gezondheid

Wat de gezondheid van onze dreumes betreft zien we een hele fijne stijgende lijn. Sinds half oktober krijgt hij Nutrini drink waar veel calorie├źn en voedingsstoffen in zitten. Deze speciale voeding lijkt echt effect te hebben. Hij is in twee maanden tijd gegroeid en zelfs aangekomen. Plus hij is niet meer zo snel ziek.

De kinderarts was in ieder geval erg tevreden op zijn laatste controle over hoe hij vooruit lijkt te gaan. Nu hopen dat het zo doorzet en hij de winter goed doorkomt!

Leuke nieuwe ontwikkelingen

Naast het hele pittige en alle gezondheid dingen gebeuren er ook een hoop leuke nieuwe dingen. Ons mannetje racet de kamer door op zijn knietjes, maar hij is ook erg snel met lopen langs de bank/tafel enzovoort. We horen ook steeds meer nieuwe woordjes uit zijn mondje komen. Denk bijvoorbeeld aan bal, paat (paard) en klaa (klaas – sinterklaas). Ook het woordje ‘etuh’ horen we regelmatig. Super grappig want hij is helemaal niet zo’n grote eter ­čśŤ

Verder merken we dat hij tegenwoordig ook echt kan spelen. Zo kan hij zich lange tijd vermaken met autootjes of door spullen in een bak te doen en er weer uit te halen. Samen met zijn zus heeft hij ook ontzettend veel plezier. Pak spelletjes, samen knuffelen of verstoppertje spelen. Ontzettend leuk om te zien!

Ook zien we hem steeds vaker proberen om zelf te gaan staan. Ik ben benieuwd wanneer het hem lukt. Ik houd jullie op de hoogte!!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorie├źn vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

1 reactie

  1. anouk op 8 december 2018 om 18:43

    wat fijn dat het zo goed met hem gaat

Laat een reactie achter

┬ę 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje