Ik houd wel van een drankje op zijn tijd | Alcohol tag

een-drankje-op-zijn-tijd-alcohol-tag

De titel geeft het al aan. Ik houd wel van een drankje op zijn tijd. Voor ik kinderen had nuttigde ik wel iets meer drankjes, maar ook tegenwoordig kan ik er nog wel wat van. Omdat ik er stiekem best veel van houd heb ik de tag die Kimberly van BeebsandMoms bedacht overgenomen en ingevuld.

Ik ben benieuwd of jullie ook wel een drankje op zijn tijd lusten?!

Een drankje op zijn tijd | Alcohol tag

De meeste vragen vond ik stiekem best moeilijk in te vullen, aangezien ik eigenlijk vrij veel lekker vind. En dus ook niet echt één drankje specifiek voornamelijk drink. Voordat ik overkom als alcoholist, ik kan heel goed zonder.. Maar ook heel goed met 😉

Op een terras drink ik graag..

Ligt enorm aan mijn bui en aan mijn gezelschap. Ik vind een lekker fris biertje zoals bijvoorbeeld een Radler erg lekker. Maar ook me Hugo maak je me erg blij of een frisse cocktail. Overigens geldt dit dan wel voor de zomer en dan een terrasje in de zon. Want als het winter is drink ik eerder een rood of wit wijntje. Is de zon al onder dan ga ik vaak voor een koffie met daar een likeurtje naast..

Wijn 4 life of bier all the way?

Eigenlijk allebei niet of moet ik zeggen allebei wel? Ik ben graag te vinden op onze Heise Bierfesten, maar ben ook eens naar de wijnfeesten in Duitsland geweest. Ik lust beide eigenlijk wel graag. Ben niet zo moeilijk zoals je wel ziet.

Wat dronk je op je 16e?

Voornamelijk bier. Want dat was het goedkoopste en dat dronken de jongens met wie ik op stap ging ook. En ik wilde heel graag ‘one of the guys’ zijn haha. Wel heb ik in die tijd ook tequila gedronken (al heb ik dat nadat ik er heel erg ziek van werd tijdens oud&nieuw heel lang niet meer gehad).

Het smerigste dat je ooit dronk?

Poeh.. ik denk dropshot. En het stomme is, nog steeds drink ik dat wel eens en dan denk ik “wat doe ik?”. Maar meestal drink ik zoiets pas als ik al een aantal drankjes achter de kiezen heb haha. Als je me trouwens een aantal jaar geleden deze vraag had gesteld dan had ik rode wijn geantwoord. Terwijl ik dat nu dus eigenlijk wel lekker vind!

Wat drink je op een feestje?

Zonder heel sneu te willen klinken heb ik eigenlijk amper feestjes. Maar ik drink wat er voorhanden is haha. Op sommige feestjes kun je alleen kiezen tussen bier, fris en wijn en dan drink ik doorgaans wijn. Als het een groot feest is zoals Carnaval ofzo dan is het vaak bier. Ben ik op een feestje waar je echt alles kunt kiezen dan is het vaak wel een mixje zoals Malibu Cola of Gin Tonic.

wat drink je op een feestje

Op vakantie drink ik..

Ben ik in Spanje dan is het vaak Sangria of een lekker Spaans huiswijntje. Maar ook hiervoor geldt eigenlijk wat er voorhanden is en ook een beetje wat gangbaar is in dat land. I go with the flow….!!

Alleen drinken met gelegenheden of ook thuis?

Ik drink ook wel eens thuis. Meestal in het weekend maar drink ook wel eens doordeweeks in de avond een glaasje wijn. Lekker bij het eten of wanneer ik even wil ontladen met een filmpje of boek. Niets mis mee in mijn ogen. Of het moet zo zijn dat je niet meer zonder kunt.. dan is het een ander verhaal.

Wat dronk jij op je 16e?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

3 reacties

 1. Kimberly op 24 februari 2018 om 07:19

  Tof dat je de tag hebt overgenomen! Verbaasd me ook niets zo met bier en wijn, wat er maar voorradig is ? volgens mij hoort bij carnaval gewoon ook bier ?

 2. Lisette op 24 februari 2018 om 08:43

  Haha jij bent dus ook de rotste niet. Herkenbaar!!

 3. Marieke op 24 februari 2018 om 20:35

  Gewoon lekker een gezellige Brabantse dus! 😉
  Ik dronk op mijn 16de niet, vond het vies. En ik drink eigenlijk nog steeds niet heel veel. Al deed ik dat tussen mijn 20ste en 28ste wel hoor.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje