Ik houd wel van een drankje op zijn tijd | Alcohol tag

De titel geeft het al aan. Ik houd wel van een drankje op zijn tijd. Voor ik kinderen had nuttigde ik wel iets meer drankjes, maar ook tegenwoordig kan ik er nog wel wat van. Omdat ik er stiekem best veel van houd heb ik de tag die Kimberly van BeebsandMoms bedacht overgenomen en ingevuld.

Ik ben benieuwd of jullie ook wel een drankje op zijn tijd lusten?!

Een drankje op zijn tijd | Alcohol tag

De meeste vragen vond ik stiekem best moeilijk in te vullen, aangezien ik eigenlijk vrij veel lekker vind. En dus ook niet echt één drankje specifiek voornamelijk drink. Voordat ik overkom als alcoholist, ik kan heel goed zonder.. Maar ook heel goed met 😉

Bol AlgemeenBol Algemeen

Op een terras drink ik graag..

Ligt enorm aan mijn bui en aan mijn gezelschap. Ik vind een lekker fris biertje zoals bijvoorbeeld een Radler erg lekker. Maar ook me Hugo maak je me erg blij of een frisse cocktail. Overigens geldt dit dan wel voor de zomer en dan een terrasje in de zon. Want als het winter is drink ik eerder een rood of wit wijntje. Is de zon al onder dan ga ik vaak voor een koffie met daar een likeurtje naast..

Wijn 4 life of bier all the way?

Eigenlijk allebei niet of moet ik zeggen allebei wel? Ik ben graag te vinden op onze Heise Bierfesten, maar ben ook eens naar de wijnfeesten in Duitsland geweest. Ik lust beide eigenlijk wel graag. Ben niet zo moeilijk zoals je wel ziet.

Wat dronk je op je 16e?

Voornamelijk bier. Want dat was het goedkoopste en dat dronken de jongens met wie ik op stap ging ook. En ik wilde heel graag ‘one of the guys’ zijn haha. Wel heb ik in die tijd ook tequila gedronken (al heb ik dat nadat ik er heel erg ziek van werd tijdens oud&nieuw heel lang niet meer gehad).

Het smerigste dat je ooit dronk?

Poeh.. ik denk dropshot. En het stomme is, nog steeds drink ik dat wel eens en dan denk ik “wat doe ik?”. Maar meestal drink ik zoiets pas als ik al een aantal drankjes achter de kiezen heb haha. Als je me trouwens een aantal jaar geleden deze vraag had gesteld dan had ik rode wijn geantwoord. Terwijl ik dat nu dus eigenlijk wel lekker vind!

Wat drink je op een feestje?

Zonder heel sneu te willen klinken heb ik eigenlijk amper feestjes. Maar ik drink wat er voorhanden is haha. Op sommige feestjes kun je alleen kiezen tussen bier, fris en wijn en dan drink ik doorgaans wijn. Als het een groot feest is zoals Carnaval ofzo dan is het vaak bier. Ben ik op een feestje waar je echt alles kunt kiezen dan is het vaak wel een mixje zoals Malibu Cola of Gin Tonic.

wat drink je op een feestje

Op vakantie drink ik..

Ben ik in Spanje dan is het vaak Sangria of een lekker Spaans huiswijntje. Maar ook hiervoor geldt eigenlijk wat er voorhanden is en ook een beetje wat gangbaar is in dat land. I go with the flow….!!

Alleen drinken met gelegenheden of ook thuis?

Ik drink ook wel eens thuis. Meestal in het weekend maar drink ook wel eens doordeweeks in de avond een glaasje wijn. Lekker bij het eten of wanneer ik even wil ontladen met een filmpje of boek. Niets mis mee in mijn ogen. Of het moet zo zijn dat je niet meer zonder kunt.. dan is het een ander verhaal.

Wat dronk jij op je 16e?

3 reacties op “Ik houd wel van een drankje op zijn tijd | Alcohol tag

Reageren is niet mogelijk.