Dooky Car Seat Cover | Review + winactie

Dooky-Car-Seat-Cover

Wanneer je net als wij veel met de auto reist komt het wel eens voor dat de autostoel vies wordt. Vooral tijdens langdurige ritjes geven wij onze kinderen wel eens wat te eten in de auto. Alleen al daarom vinden wij het ideaal om een car seat cover te gebruiken. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om dit niet te doen, dan blijft je autostoel waarschijnlijk redelijk schoon. Maar wil je het risico niet lopen dan is een car seat cover ideaal. Wij hebben er eentje van Dooky en zouden er eigenlijk nog eentje moeten hebben als reserve.

Over Dooky

Het bekendste product van Dooky is denk ik wel The Original Dooky. Dit is een universele cover die je binnen een paar tellen bevestigt aan zowel de maxi-cosi, de kinderwagen of buggy. Dit door middel van de bijgeleverde ringen die overal omheen passen. Deze cover beschermt je kind tegen zon, wind, regen en licht. Ideaal! Niet voor niets dat wij al sinds de geboorte van ons oudste kind deze Dooky’s gebruiken.

Maar naast The Original Dooky hebben ze nog veel meer handige (baby)producten. Zoals voetenzakken, dekentjes, hoody’s voor de maxi-cosi en dus ook seat covers. Zowel voor groep 0 stoeltjes als groep 1+ stoelen.

De Dooky Car Seat Cover

Zowel voor onze maxi-cosi groep 0, die we helaas niet meer kunnen gebruiken, als voor de groep 1+ hebben wij seat covers. Allemaal in dezelfde stijl, namelijk de ‘grey leaves’. Ik vind dit namelijk zo’n toffe print! Ze hebben overigens nog veel meer keus als het gaat om prints en kleuren. Maar dit is toch wel mijn favoriet.

Dooky Car Seat Cover Review

Met de Dooky autostoelhoes houdt je het autostoeltje gemakkelijk schoon. Want heb jij wel eens de hoes van het autostoeltjes eraf gehaald en deze gewassen? Wij in ieder geval wel en dat is best een hele klus. De stoelstoel van Dooky is juist erg makkelijk te bevestigen en er weer af te halen. Dat scheelt dus een hoop frustratie en vooral tijd. Plus geef toe, zo’n hoes ziet er heel wat leuker uit dan de standaard bekleding van de meeste stoelen.

Win een Dooky car seat cover

Naast dat wij een Dooky stoelhoes ontvingen mogen wij er ook nog eentje weggeven. Je bepaalt zelf of je een autostoelhoes voor groep 0 wilt (dus de baby variant) of dat je er eentje wil voor een groep 1+ autostoel. Wij hebben ze beide en ze zijn voor zowel de kleine stoeltjes als de grote hartstikke fijn. Welke print je wilt mag je ook zelf bepalen. Wat moet je doen om kans te maken?

 1. Laat een reactie achter op Facebook of onder deze blog.
 2. Vertel in de reactie voor welke hoes je kiest, dus zowel de maat als de print.
 3. Like Meisje Eigenwijsje op Facebook of Instagram

De actie loopt tot en met 27 oktober 2018. De winnaar is Kristel Gubbels-Daemen, gefeliciteerd!! (klik hier voor de winactie voorwaarden)

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

10 reacties

 1. Anna op 20 oktober 2018 om 07:25

  Ik ga voor de Black Tribal maat 0

  Facebook: An Na

 2. Marange Krouwel op 20 oktober 2018 om 09:12

  Ahhh ik doe graag mee voor de dooky 0+ black tribal. Ohhh wat zijn ze mooi

 3. Jessica op 20 oktober 2018 om 11:40

  Ik doe graag mee voor de DOOKY SEAT COVER GROUP 1+ LIGHT GREY Crowns. Super leuk

 4. Els Wanders op 20 oktober 2018 om 12:00

  Ik wil graag meedoen voor de Dooky Seat Cover Groep 1 – Black Tribal.

 5. Marian B op 20 oktober 2018 om 14:16

  Wij hadden voor de groep 0 stoel wel hoezen maar nog niet voor de groep 1 stoel. Ze zijn erg handig en ik mis er nu wel eentje, daarom doe ik graag mee voor de Dooky Seat Cover 1+ Grey Leaves.

 6. Lenthe op 20 oktober 2018 om 14:31

  Wat leuk, ik doe graag mee! We hebben toevallig een paar dagen geleden een nieuwe autostoel gekocht voor onze zoon en zijn nog op zoek naar een hoes
  We willen graag de Dooky Seat Cover Groep 1+ Grey Star

 7. Claudia Diependaal op 20 oktober 2018 om 14:42

  Oh wauw ik doe er heel erg graag aan mee! Mijn zusje heeft haar eerste kindje vandaag alweer precies 10 weken. Waar blijft de tijd! Ik doe graag voor mijn zusje mee. Ze is 40 en voor het eerst mama. Ik heb 3 kinderen en een bonus. En al 3 keer oma hi hi. Tante was ik wel aan de kant van mijn partner! Maar dat is toch anders! Ik duim!

 8. Lynn Mahieu op 22 oktober 2018 om 16:35

  Ik vind de grey leafs ook een leuke en ik denk dat die ook redelijk goed proper te houden is. Wij hebben een 1-2-3 autostoel dus als de hoes daar ook over past, graag voor die maat. 😀

 9. Corinne op 22 oktober 2018 om 21:18

  Ik doe graag mee voor deze variant.
  Dooky Seat Cover 0+ – Black Tribal

 10. Stacey op 23 oktober 2018 om 14:09

  Toffe winactie, het is al zo duur allemaal tegenwoordig. Ik doe graag mee voor de maxi cosi variant… Een witte met stipjes of kroontjes vind ik wel erg gaaf voor onze uk. ❤️

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje