Dooky Car Seat Cover | Review + winactie

Wanneer je net als wij veel met de auto reist komt het wel eens voor dat de autostoel vies wordt. Vooral tijdens langdurige ritjes geven wij onze kinderen wel eens wat te eten in de auto. Alleen al daarom vinden wij het ideaal om een car seat cover te gebruiken. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om dit niet te doen, dan blijft je autostoel waarschijnlijk redelijk schoon. Maar wil je het risico niet lopen dan is een car seat cover ideaal. Wij hebben er eentje van Dooky en zouden er eigenlijk nog eentje moeten hebben als reserve.

Over Dooky

Het bekendste product van Dooky is denk ik wel The Original Dooky. Dit is een universele cover die je binnen een paar tellen bevestigt aan zowel de maxi-cosi, de kinderwagen of buggy. Dit door middel van de bijgeleverde ringen die overal omheen passen. Deze cover beschermt je kind tegen zon, wind, regen en licht. Ideaal! Niet voor niets dat wij al sinds de geboorte van ons oudste kind deze Dooky’s gebruiken.

Maar naast The Original Dooky hebben ze nog veel meer handige (baby)producten. Zoals voetenzakken, dekentjes, hoody’s voor de maxi-cosi en dus ook seat covers. Zowel voor groep 0 stoeltjes als groep 1+ stoelen.

De Dooky Car Seat Cover

Zowel voor onze maxi-cosi groep 0, die we helaas niet meer kunnen gebruiken, als voor de groep 1+ hebben wij seat covers. Allemaal in dezelfde stijl, namelijk de ‘grey leaves’. Ik vind dit namelijk zo’n toffe print! Ze hebben overigens nog veel meer keus als het gaat om prints en kleuren. Maar dit is toch wel mijn favoriet.

Dooky Car Seat Cover Review

Met de Dooky autostoelhoes houdt je het autostoeltje gemakkelijk schoon. Want heb jij wel eens de hoes van het autostoeltjes eraf gehaald en deze gewassen? Wij in ieder geval wel en dat is best een hele klus. De stoelstoel van Dooky is juist erg makkelijk te bevestigen en er weer af te halen. Dat scheelt dus een hoop frustratie en vooral tijd. Plus geef toe, zo’n hoes ziet er heel wat leuker uit dan de standaard bekleding van de meeste stoelen.

Win een Dooky car seat cover

Naast dat wij een Dooky stoelhoes ontvingen mogen wij er ook nog eentje weggeven. Je bepaalt zelf of je een autostoelhoes voor groep 0 wilt (dus de baby variant) of dat je er eentje wil voor een groep 1+ autostoel. Wij hebben ze beide en ze zijn voor zowel de kleine stoeltjes als de grote hartstikke fijn. Welke print je wilt mag je ook zelf bepalen. Wat moet je doen om kans te maken?

 1. Laat een reactie achter op Facebook of onder deze blog.
 2. Vertel in de reactie voor welke hoes je kiest, dus zowel de maat als de print.
 3. Like Meisje Eigenwijsje op Facebook of Instagram

De actie loopt tot en met 27 oktober 2018. De winnaar is Kristel Gubbels-Daemen, gefeliciteerd!! (klik hier voor de winactie voorwaarden)

10 reacties op “Dooky Car Seat Cover | Review + winactie

 • Wij hadden voor de groep 0 stoel wel hoezen maar nog niet voor de groep 1 stoel. Ze zijn erg handig en ik mis er nu wel eentje, daarom doe ik graag mee voor de Dooky Seat Cover 1+ Grey Leaves.

 • Wat leuk, ik doe graag mee! We hebben toevallig een paar dagen geleden een nieuwe autostoel gekocht voor onze zoon en zijn nog op zoek naar een hoes
  We willen graag de Dooky Seat Cover Groep 1+ Grey Star

 • Claudia Diependaal zegt:

  Oh wauw ik doe er heel erg graag aan mee! Mijn zusje heeft haar eerste kindje vandaag alweer precies 10 weken. Waar blijft de tijd! Ik doe graag voor mijn zusje mee. Ze is 40 en voor het eerst mama. Ik heb 3 kinderen en een bonus. En al 3 keer oma hi hi. Tante was ik wel aan de kant van mijn partner! Maar dat is toch anders! Ik duim!

 • Lynn Mahieu zegt:

  Ik vind de grey leafs ook een leuke en ik denk dat die ook redelijk goed proper te houden is. Wij hebben een 1-2-3 autostoel dus als de hoes daar ook over past, graag voor die maat. 😀

 • Toffe winactie, het is al zo duur allemaal tegenwoordig. Ik doe graag mee voor de maxi cosi variant… Een witte met stipjes of kroontjes vind ik wel erg gaaf voor onze uk. ❤️

Reageren is niet mogelijk.