Ben jij ook zo dol op feelgood movies? (+ winactie!)

feelgood-films-WithLove-streamingsdienst

Ik ben dol op films kijken. Er zijn nog wel meer dingen waar ik dol op ben, maar films kijken hoort toch wel in mijn top vijf thuis. En dan het liefste feelgood films. Je kent ze wel, van die romantische comedy’s of juist romantische drama films waarbij het toch vrijwel altijd goed afloopt. Heerlijk. Het liefst met een bakje popcorn of anders een reep chocolade. Verstand op nul en kijken maar.

Mijn favoriete feelgood films

Ik heb al eens eerder (in 2015) een lijstje gedeeld met mijn favoriete romantische drama films. En nu is het de beurt aan mijn favoriete feelgood movies.

 • The Holiday
 • Love Actually
 • Bridget Jones’s Diary (alle drie de delen)
 • Maid in Manhattan
 • Bring it on
 • 13 going on 30
 • Legally Blonde
 • Mama Mia

Er zijn echt nog zoveel meer films die ik zou kunnen en willen noemen, maar ik houd het even hierbij. Sowieso ben ik ook verzot op Hallmark Films. Deze kun je een beetje vergelijken met van die Bouquet reeks romannetjes. Een stiekeme Guilty Pleasure. Het zijn niet de beste films. Met de meest fantastische scripts. Ze zijn reuze voorspelbaar en vaak ook echt ‘corny’. Maar dat maakt ze juist zo leuk!

Feelgood & Hallmark films kijken bij WithLove

Sinds kort heb ik een abonnement bij WithLove. Velen van jullie zullen deze streamingdienst niet kennen maar ik hoop dat daar met deze blog verandering in komt. Want als jij net zo houdt van feelgood films en -series zoals ik dan is WithLove the place to be. Zij zijn namelijk de meest romantische streamingdienst en hebben het grootste aanbod aan feelgoodfilms. Zo kun je lekker een momentje voor jezelf pakken en genieten van bekende klassiekers tot films die nog nooit eerder in Nederland zijn vertoond.

Met titels als “Do I say I do”, “Hopeless Romantic” en “Can’t buy my love” kun je urenlang genieten van de meest romantische romcoms. Dit zijn wellicht niet de meest bekende titels qua films, maar geloof me leuk zijn ze wel. Daarnaast vind je ook gewoon films van Ashton Kutcher, Michelle Pfeiffer en Morgan Freeman op WithLove. Oh en wat dacht je van de film “How to write love” met Hugh Grant en Marisa Tomei?! Een geweldige feelgood film die ik inmiddels al 3x gezien heb.

Normaal gesproken kun je WithLove voor 14 dagen gratis uitproberen. Echter heb ik voor mijn lezers een speciale inschrijf-pagina gekregen waarbij je maar liefst een maand gratis WithLove kunt kijken. Dan kun je meteen uitproberen of deze romantische streamingsdienst wat voor jou is.

Winactie – 3x jaarabonnement WithLove

Naast het feit dat mijn lezers in plaats van 14 dagen een hele maand gratis naar WithLove kunnen kijken mag ik ook nog eens drie jaarabonnementen (twv €59,95) weggeven. Hoe leuk is dat?!

Wat moet je ervoor doen?

 • VERPLICHT: Reageer op deze blog EN meld je aan voor de gratis maand via de Actiepagina, je krijgt dan sowieso een maand gratis WithLove en maakt daarmee direct kans op het jaarabonnement. Kies overigens in het dropdown pagina dan wel voor Meisje-Eigenwijsje.nl.
 • EXTRA KANS: Reageer op de winactie op Instagram of Facebook (delen is lief!)
 • De winactie loopt t/m 27 november. De drie winnaars worden in de week daarna hier in deze blog (en op Facebook en Instagram) bekend gemaakt.

Deze winactie deel ik ook op Facebook en Instagram. Wanneer je zorgt voor extra bereik via deze kanalen waardeer ik dat enorm. 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

1 reactie

 1. Aline Bouma op 13 november 2019 om 18:37

  Wat leuk!!! Nog nooit van gehoord dus lijkt me superleuk! Heb me aangemeld en jouw naam aangevinkt. Nu duimen

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje