5x dit kun je doen met Instagram foto’s

Elke dag zet ik wel een foto op Instagram. Vaak wel meer dan één. En aangezien ik dit geweldige social medium al jaren gebruik is het niet vreemd dat ik inmiddels al meer dan 3600 foto’s erop heb staan. Harstikke leuk natuurlijk om die foto’s met de wereld te delen. Maar wat kun je nog meer doen met Instagram foto’s? Behalve op de app gooien… 

Instagram is enorm populair

Instagram is een enorm populair medium. Er zijn meer dan 700 miljoen gebruikers over de hele wereld en er komen maandelijks zo’n 25 miljoen gebruikers bij. Vooral het toevoegen van de Instagram Stories heeft hier een grote hand in gehad. Want stagneerde de groei in 2014 en 2015 nog, vanaf half 2016 (de introductie van de Stories) zag je direct flinke groei.

Dit kun je doen met Instagram foto’s

Tegenwoordig is het heel simpel om je Instagram foto’s ook af te laten drukken. Een van de websites waar je heel fijn in een 10-pack of 20-pack foto’s kunt laten afdrukken is printagreat. Omdat het eigenlijk zonde is om foto’s alleen online te gooien en er verder niets mee te doen ben ik gaan zoeken naar dingen die je kunt doen met Instagram foto’s.

Bol AlgemeenBol Algemeen

1. Inplakken

Je kunt je Instagram foto’s heel erg leuk gebruiken voor in een fotoalbum of om in te plakken in een invulboek. Zo zijn er tal van mijn eerste jaar babyboeken online te vinden, maar je hebt ook leuke invulboeken bijvoorbeeld voor de zwangerschap, schoolgaande kinderen en vakanties & uitjes.

2. Aan een slinger hangen

Span een touw ergens in de woonkamer, kies leuke knijpers uit en hang daar dan de leukste Instagram foto’s aan. Je kunt natuurlijk random foto’s kiezen, of je kiest bijvoorbeeld van elke maand eentje van je kind uit. En hangt deze dan op tijdens de verjaardag. Een leuk overzicht van de groei van je kind het afgelopen jaar..

3. Als cadeau in een lijstje

Je kunt ook je mooiste Instagram foto’s laten afdrukken en deze in een lijstje stoppen om cadeau te geven. Bijvoorbeeld een foto van je moeder met haar kleinkinderen. Ik weet zeker dat ze daar heel blij mee zal zijn!

4. Op canvas

Wat ook een erg leuk idee is, is om een canvas te laten bedrukken met Instagram foto’s. Vooral een collage lijkt me dan erg leuk om te maken. Dan kies je bijvoorbeeld vier of zestien foto’s uit en maakt hier een collage van. Of je kiest een aantal foto’s uit en maakt een fotowand met foto’s op canvas. Erg leuk voor boven de bank, in de gang of misschien zelfs op de wc haha.

5. Maak er stickers van

Soms zijn foto’s gewoon zo leuk, dat je ze het liefst overal opplakt. Wanneer je er stickers van laat maken kun je ze bijvoorbeeld in/op je agenda, notitieboek, portemonnee, lantaarnpalen, enzovoort plakken. Geweldig toch?!

Mocht je van plan zijn om via printagreat Instagram foto’s te bestellen dan krijg je 10% korting bij gebruik van de code ‘meisje-eigenwijsje’!

Doe jij wel eens meer met Instagram foto’s dan alleen uploaden in de app?

8 reacties op “5x dit kun je doen met Instagram foto’s

Reageren is niet mogelijk.