Doe mee en win! 4 tickets voor Disney On Ice Magisch IJsfestival

Disney-On-Ice-presenteert-Magisch-IJsfestival

Zat je er al op te wachten? Elk jaar heb ik het voorrecht om vier mensen blij te maken met tickets voor Disney On Ice. Elk jaar is deze winactie een groot succes. En dat begrijp ik helemaal, want ook wij kijken elk jaar weer uit naar het moment dat we erheen mogen. Elk jaar is de show nog mooier dan het jaar ervoor en elk jaar is het weer een verrassing.

Dit jaar wordt de verrassing voor onze dochter nóg groter want vrijwel alle favorieten komen in de show. Denk daarbij aan Vaiana en Maui, de zusjes Anna en Elsa, de kleine zeemeermin en zelfs Belle en het Beest. Oh ik kan niet wachten tot ik haar snoetje zie. En die van mijn man haha. Want ook hij is een groot Disney fan.

Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival

Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival. Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit, op een spectaculaire tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen.

Ga op reis door een schitterend landschap met de koninklijke zusjes Anna en Elsa, de hilarische sneeuwman Olaf, ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven uit Disney’s Frozen en beleef een spannend verhaal vol moed, magie en onvergetelijke figuren.

Duik “Diep in de Zee” voor een fantastisch optreden van Sebastiaan die samen met Ariël de boel op stelten zet in Disney’s De Kleine Zeemeermin.

Raak verstrikt in een koor van boeven wanneer ze bezoek krijgen van de pittige Rapunzel en haar charmante bondgenoot Flynn Rider uit Disney’s Rapunzel.

Laat je meevoeren door Disney’s Belle en het Beest als het Beest en zijn betoverde personeel een spectaculaire show opvoeren voor Belle.

Geniet met de hele familie van een magische mix van koninklijke supersterren in een winters wonderland!

Van 11 t/m 29 december 2019 in Rotterdam en Utrecht. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl

Doe mee en win!

Deze show is echt een musthave voor alle kinderen (en ouders!) die van dans, muziek en Disney houden. Doe mee en maak kans op 4 zilveren tickets voor vrijdag 27 december om 19.30 uur in Utrecht.

Hoe maak je kans?

 1. Laat een reactie onder de blog achter.
 2. Vertel waarom jij wilt winnen en voor wie.
 3. Wanneer je via Facebook of Instagram iemand tagt maak je extra kans.

De actie is afgelopen. De winnaar is Ilona Geerlings. Gefeliciteerd. Neem je contact met me op dan stuur ik je de tickets toe.

Algemene Spelvoorwaarden Giveaway

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

44 reacties

 1. Suzanne op 3 oktober 2019 om 06:20

  Wauw wat tof! Hier zou ik zo graag met mijn kindjes heen willen! ????????????????

 2. Jessica op 3 oktober 2019 om 06:41

  Heel gaaf. Doe graag mee voor m’n gezin. Lijkt me een mooi uitje. Dl is 2 december jarig dus een mooi cadeau.

 3. Daan Moerland op 3 oktober 2019 om 06:44

  Wat gaaf !Mn meisje zou dit maar al te GEWELDIG vinden ????☺️ ze is net een trotse grote zus geworden en ze doet het allemaal zo goed. Haar favorieten op schaatsen zien zou ze echt magisch vinden ????????☺️

  • Riggie van lochem op 3 oktober 2019 om 09:08

   Super gaaf om met mijn kids heen te gaan. Zelf vond ik dit als kind geweldig. Denk dat mijn kids dit nu ook heel tof gaan vinden. Wat een geweldige kans.

  • Simone Kerkhoven op 4 oktober 2019 om 20:43

   Heel graag zou ik met mijn gezin gaan. De kinderen zouden het fantastisch vinden.

 4. Anneke Bust op 3 oktober 2019 om 07:06

  O dat zou Amy he-le-maal geweldig vinden! Wat een leuke win actie!!
  Zo goed als elke rit naar opa en oma ( 2 uur heen en 2 uur terug) wordt er 1,5 Disney film bekeken. De liedjes gaan inmiddels uit het hoofd????. Ze zou het super vinden als we er heen kunnen met zn 3 en als klap op de vuurpijl zou ze dan ook nog een vriendje of vriendinnetje mee mogen nemen….????

 5. elisabeth maria martina op 3 oktober 2019 om 07:24

  wat een geweldig gebaar, verras mijn kleindochters maar met dit prachtige exemplaar, ze gaan vast helemaal uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat #duimenmaar

 6. Sanne Hakkel op 3 oktober 2019 om 07:37

  Oja dat zou mega geweldig zijn voor onze dochter van 5 jaar die net zolang haar wil als Rapunzel, heerlijk mee schreeuwt met de liedjes van vaiana en het liefst de hele dag in haar prinsessen jurken loopt! Ook is ze nu alle klassiekers aan het kijken uit mama’s tijd en ze vind het helemaal geweldig!!!

 7. Anna wienen op 3 oktober 2019 om 07:43

  Ik zou heel graag met mijn dochter willen gaan..

 8. Marjo Warmerdam op 3 oktober 2019 om 07:59

  Zoals je zelf al zegt wat een top actie!
  Ik wil mee doen voor mijn eigen gezin. Op 1 november krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis. Er breekt een hele drukke tijd aan voor ons, maar voor de kinderen is het een tijd gewoon echt niet leuk. Kerst valt dit jaar dan ook een stuk in het water… Geen boom, geen versiering. Dan is dit zeker voor de meiden een geweldig vooruitzicht!

 9. Wendy van Zetten op 3 oktober 2019 om 08:48

  Gaaf ik doe graag mee voor mijn lieve nichtjes die groot fan zijn van Anna en Elsa hopelijk mag ik deze tickets voor ze winnen zodat het gillen kan beginnen ❤ ze zijn er nog nooit geweest dus het zou echt fantastisch zijn.

 10. Sonja Hubregtse op 3 oktober 2019 om 09:45

  Wij willen graag van de winterse sfeer gaan genieten,
  Van al onze Disney vrienden die over ’t ijs gaan “schieten”.
  Ze beleven vast geweldige avonturen,
  Die van ons wel eeuwig mogen duren.
  We varen met Vaiana en Maui mee,
  Over de grote golven van de zee…
  We nemen een duik met Ariël; de kleine zeemeermin.
  We hebben het vast enorm naar ons zin !
  Het lijkt ons ’n fantastisch winterfeest.
  Met Aladdin, Jasmine en de Geest.
  Maar de winterse magie komt pas echt bij Frozen,
  Hopelijk hebben we geluk en worden we als winnaar gekozen.
  Zo’n Magisch ijsfestival is echt uniek,
  We zingen hard mee met de Disney-muziek…
  Robin en Bas willen de ijzige temperaturen zeker trotseren,
  Om te kunnen genieten van deze magische winter-sferen….

 11. Annie Thomassen op 3 oktober 2019 om 10:45

  Het zou wel heel erg gezellig zijn om daar samen met mijn kleindochter te mogen gaan genieten van een supermooie show.

 12. Marijke Horjus op 3 oktober 2019 om 11:34

  Super leuk!! Ik doe graag mee voor???? ons dochtertje Ylva zou dit geweldig vinden samen met haar 2 nichten Soraya en Quinty ???? ze zijn helemaal FAN van Frozen haha dus wij gaan gaan duimen????????????

 13. Jolijn kools op 3 oktober 2019 om 14:01

  Oh woow wat zou dat een droom zijn die uitkomst zeg !!! Ik doe dolgraag mee …. We liken en volgen je op Instagram (jolijnjolijn18) en facebook (jolijn koolske) ???? Mijn dochters zijn dol op alle disney figuren en hoe gaaf zou dan disney on ice zijn. ???? Mochten we winnen gaan we denk ik daar in de buurt een hotelletje boeken zodat we lekker een weekendje ervan maken, zou echt heerlijk zijn zeg. Even quality time met man en onze dochters. Via facebook heb ik een paar mensen getagd…

 14. Ashley op 3 oktober 2019 om 14:23

  Wauw!! Wat een toffe actie!!
  Ik zou dit ontzettend graag willen winnen. Mijn vriend en zijn moeder zijn ook echte Disney fans en dit wordt dan ook zeker over gedragen aan mijn dochter. Ze is 5, maar kent alle films al en hoe tof is het dan om hier met zijn vieren naar toe te gaan en mijn dochters helden in het echt te zien op ijs!!! ????

 15. Gé Geurtsen op 3 oktober 2019 om 17:03

  Te gek om heen te gaan in de vakantie, echt een leuk familie uitje 😀

 16. Nathalie op 3 oktober 2019 om 19:36

  Whoehoeeeeeeee..!! ???????? Wat supergaaf zeg Meisje eigenwijsje <3 <3 Ik wil natuurlijk hééééééél graag tickets winnen voor Disney on Ice, super! Ohhhh hopelijk mag ik de meiden onwijs verrassen…. dit zou echt een fantastisch avondje zijn 27 december.. ik doe mee! Ik zet alvast een DIKKE, vette streep door onze agenda.. super SPANNEND!! Ik ben echt helemaal ENTHOUSIAST ???????????????????? FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* ???????????? #duimen #hopen Uiteraard volg ik jullie ook op instagram (nhellmig)

 17. Claudia Diependaal op 3 oktober 2019 om 20:25

  Wat een waanzinnige win actie! #WOW Wat een droom. Ik duim!

 18. Kristel op 4 oktober 2019 om 16:15

  Super leuk! Ik doe mee voor mijn dochtertje van 5, helemaal fan van alle Disney prinsessen!

 19. Marja op 4 oktober 2019 om 22:28

  Lijkt me zo gaaf hier met hele gezin naar toe te mogen

 20. Jan op 4 oktober 2019 om 23:55

  Dit is superleuk om met ons gezin te ondernemen en ons te laten meenemen in een wereld zoals alleen Disney dat kan.

 21. Nelly op 5 oktober 2019 om 09:50

  Dit is een mooier afsluiter van het jaar. Ik loot graag mee.

 22. Anneliese de Waal op 5 oktober 2019 om 14:33

  Erg leuk om met de kinderen naar toe te gaan, vooral mijn dochter vind Disney helemaal geweldig.
  Doe erg graag voor ze mee, zou super zijn 🙂 🙂

 23. Jan op 5 oktober 2019 om 22:28

  Super leuk om met ons gezin te gaan bezoeken en ons mee te laten voeren in een wereld zoals alleen Disney dat kan.

 24. Nicky op 6 oktober 2019 om 11:05

  Wat ontzettend leuk! Wil er dolgraag heen met mijn 2 kleine neefjes en mijn zus!

 25. lottie op 6 oktober 2019 om 12:56

  Super leuk om samen met mijn neefjes naar toe te gaan! Ze zijn dol op Disney!

 26. Sanne op 6 oktober 2019 om 13:06

  Ik zou hier heel graag mijn neefje en nichtje mee willen verassen! Zij (en ik) zijn dol op Disney!!

 27. Mecelina van lonkhuijzen op 6 oktober 2019 om 17:52

  Wat een geweldige kans om onze dochters te verrassen. Ze zouden het geweldig vinden om alle disney figuren op de schaatsen te zien

 28. Noah en Katja op 6 oktober 2019 om 19:11

  Wat een toffe prijsvraag! Ik loot heel graag mee voor onze blended family 🙂

 29. melissa op 7 oktober 2019 om 10:24

  Leuk! Wij gaan volgend jaar voor het eerst een paar dagen naar Disneyland met de kids (8 en 6 jaar). Ze zijn echt groot fan van Disney en zijn verzot op Disney films en YouTube filmpjes over Disney. Het is nog een verrassing dat we gaan maar dit zou wel veel voorpret betekenen (voor mij dan ????).

 30. maaike beld op 7 oktober 2019 om 12:07

  Leuk! Wij zijn echt Disneyfans, eens in de zoveel tijd kopen we dan ook jaarkaarten voor het park. Helaas zit dat er de eerste tijd niet ivm verbouwingen. Dit vinden we allemaal erg jammer natuurlijk, maar met deze prijs hebben we als gezin weer even het echte Disney gevoel <3!

 31. Patrick Brazi op 7 oktober 2019 om 13:03

  Dit zou een geweldige prijs voor ons zijn. Ons zoontje van 3½ is helemaal gek op zo goed als alle Disney films en kent ook bijna alle figuren dus hier kunnen we een lief kindje heel erg blij mee maken.

 32. kevin gizzie op 8 oktober 2019 om 15:42

  Ik zou heel graag, deze te supergave kaartjes winnen voor onze 2 kids. Enorme disney fans en helemaal gek op Mickey en Vaiana. Hoe cool is dat dan om die figuren op schaatsen te mogen zien bij Disney on Ice

 33. mechelina van lonkhuijzen op 9 oktober 2019 om 07:38

  wat een geweldige kans. Zou dolgraag onze meiden willen verrassen. Ze zijn groot fan van Disney
  Wat zouden wij het met ons gezin fantastisch vinden om alle Disney figuren op de schaats te zien.
  Ga duimen. Zou ook een super speciaal verjaardagscadeau zijn voor onze oudste dochter

 34. Eliatha Buurmans op 9 oktober 2019 om 13:09

  Met ons gezin zouden we heel graag die onhandige Goofy een poging tot schaatsen zien doen.

 35. chris de haas op 9 oktober 2019 om 15:00

  ik wil voor mezelf winnen! ik ben hier vroeger toen ik nog jong was( nu al moeder van dochter van 10) ook geweest.
  ik vond dit erg mooi en magisch, dus wik ik dit graag nog eens zien.. en gelijk de kans aan mijn dochter geven om dit te beleven

 36. Sharon de Ridder op 9 oktober 2019 om 16:42

  Wat een mooi uitje voor de kerstvakantie met mijn gezin! Zou een magische ervaring zijn, zeker voor mijn jongste dochter 🙂

 37. Sonja van den Beemd op 9 oktober 2019 om 18:49

  Wauwww wat een mooie prijs. Zou deze dolgraag winnen. Dan zou kerst echt compleet zijn met zon mooi kerstcadeau voor ons gezinnetje. Mijn man mijn zoontje en dochtertje en ikzelf.

 38. Miranda wils op 10 oktober 2019 om 20:28

  Ik zou graag met mn meisje er even tussen uit willen. Nemen we oma ook mee???? het is een drukke periode geweest met van alles en nog wat en dit zou wel echt heel leuk zijn????????

 39. Nicole op 11 oktober 2019 om 12:44

  Ik doe heel graag mee! Onze kindjes zijn enorme Disney fans en zij zouden dit fantastisch vinden. Ik zou hen hier een groot plezier mee doen 🙂

 40. lizette op 11 oktober 2019 om 16:49

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje, hij zal dit geweldig vinden

 41. dennis op 11 oktober 2019 om 16:50

  Ik zou graag mijn zoon willen verrassen, maar stiekem doe ik ook mee voor mijzelf en mijn vrouw. We hebben dit nog nooit meegemaakt.

 42. Tessy op 19 oktober 2019 om 09:27

  Ik wilde kijken of de winnaar bekend is, maar die zie ik nog niet. Maar ik kan ook mijn reactie niet meer vinden terwijl ik toch wel heb meegedaan ????

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje