December Daily: DIY kerstboom inpakpapier

December-Daily-nieuw-e1417535224395

Inmiddels is het alweer de tweede dag van de maand december. December is een hele bijzondere maand vol met feestdagen, maar ook een maand waarin geluk en verdriet zo dicht bij elkaar liggen. Gisteren kon je de introductie van mijn December Daily vinden en vandaag ga ik ermee verder. Ik laat een fijne DIY zien die echt zo simpel is dat je hem zelfs samen met je kinderen kunt doen!

DIY kerstboom inpakpapier

DIY kerstboom inpakpapier

Ik maakte deze boom op de deur omdat ik de deuren in ons huis sowieso enorm saai vind. Maar ook omdat we waarschijnlijk geen echte kerstboom in huis krijgen dit jaar en dit dus een heel leuk alternatief is. Het is ook echt mega simpel. Gewoon met reepjes inpakpapier en washitape. Meer heb je niet nodig! Ik weet niet of ik er nog meer mee ga doen of dat ik hem zo laat. Misschien nog iets erboven? Wat vinden jullie?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

11 reacties

 1. Zoë-Amber op 2 december 2014 om 17:23

  Ik vind hem echt superstoer!

  Net al je lay-out, waar ik nog steeds erg verliefd op ben!

  • Nicole (misseagles) op 2 december 2014 om 17:33

   Ahhh dank je Zoë-Amber!!

 2. Jess op 2 december 2014 om 18:27

  Heel leuk gedaan zeg. En jij zegt dat je niet creatief bent 😉 Gekkie!

 3. Marion op 2 december 2014 om 18:32

  Te gek!!!! 🙂

 4. Daantje op 2 december 2014 om 19:09

  Wat een ontzettend leuk idee!! Ben trouwens wel benieuwd: waarom geen echte boom dit jaar?! Zit er zelf ook aan te denken om geen boom te nemen, met een kruipende dreumes in huis vind ik het toch wat minder….

 5. Anita op 2 december 2014 om 21:33

  Ziet er echt super leuk uit! Erg crea hoor 😉

 6. Marijke op 2 december 2014 om 21:53

  Leuk!! Creatief! Ik zou er nog een mooie ster boven maken

 7. Jenn op 2 december 2014 om 22:50

  Washi tape is zooo leuk! Ik vind hem super, maar zou zelf de kerstboom niet kunnen missen!

  • Nicole (misseagles) op 2 december 2014 om 22:51

   Bij gebrek aan ruimte…

 8. Whitney op 13 december 2014 om 12:40

  Super leuk!! Ik heb ook geen boom en was erg verdrietig erover haha.. Sinds ik dit op Instagram zag niet meer! Thanks voor de leuke tip. Ik zet hem morgen in me must read 😉

 9. Must Read #5 | Whtny's World op 14 december 2014 om 07:04

  […] Meisje Eigenwijsje – December Daily boom: Toen ik de foto van Nicole voorbij zag komen op Instagram kon ik mijn geluk niet op. Wij hebben alweer geen ruimte voor de kerstboom. Iets met een box en niet al te groot appartement. Dit is dus de oplossing, moet hem nog maken maar dat kan zelfs eventueel nog op kerstavond. Met nog wat leuke andere versiering komen we wel in de kerstsfeer. […]

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje