December Daily: DIY kerstboom inpakpapier

Inmiddels is het alweer de tweede dag van de maand december. December is een hele bijzondere maand vol met feestdagen, maar ook een maand waarin geluk en verdriet zo dicht bij elkaar liggen. Gisteren kon je de introductie van mijn December Daily vinden en vandaag ga ik ermee verder. Ik laat een fijne DIY zien die echt zo simpel is dat je hem zelfs samen met je kinderen kunt doen!

DIY kerstboom inpakpapier

DIY kerstboom inpakpapier

Ik maakte deze boom op de deur omdat ik de deuren in ons huis sowieso enorm saai vind. Maar ook omdat we waarschijnlijk geen echte kerstboom in huis krijgen dit jaar en dit dus een heel leuk alternatief is. Het is ook echt mega simpel. Gewoon met reepjes inpakpapier en washitape. Meer heb je niet nodig! Ik weet niet of ik er nog meer mee ga doen of dat ik hem zo laat. Misschien nog iets erboven? Wat vinden jullie?

Bol AlgemeenBol Algemeen

13 reacties op “December Daily: DIY kerstboom inpakpapier

Reageren is niet mogelijk.