December Daily DIY cadeau in een pot

We zitten alweer op dag 6 van de maand december. Wat gaat het toch snel! December is een hele bijzondere maand vol met feestdagen, maar ook een maand waarin geluk en verdriet zo dicht bij elkaar liggen. Maandag kon je de introductie van mijn December Daily vinden en vandaag ga ik ermee verder. Vandaag een simpele DIY, namelijk a gift in a jar oftewel een cadeau in een pot!

DIY gift in a jar / cadeau in een pot

cadeau in pot gift in jarDeze leuke potjes maakte ik voor mijn schoonouders en voor mijn ouders. De potjes zelf komen van de Action af, de mini flesjes Bailey’s kocht ik bij de Gall & Gall en de cacao poeder en mini marshmallows bij de Jan Linders. Het idee is afkomstig van Pinterest. Makkelijker kan het bijna niet en mijn ouders waren er enorm blij mee! De potjes kun je daarna opnieuw gebruiken.

In december staat kou vrij centraal en daarom vond ik dit opwarmertje wel passen bij mijn december daily. Het idee heb ik overigens echt al eeuwen, maar ik vond het nooit de juiste tijd om het ook te maken. Nu wel dus! Het is echt een hele simpele DIY maar wel direct een groot succes!

Bol AlgemeenBol Algemeen

6 reacties op “December Daily DIY cadeau in een pot

Reageren is niet mogelijk.