December Daily DIY cadeau in een pot

December-Daily-nieuw-e1417535224395

We zitten alweer op dag 6 van de maand december. Wat gaat het toch snel! December is een hele bijzondere maand vol met feestdagen, maar ook een maand waarin geluk en verdriet zo dicht bij elkaar liggen. Maandag kon je de introductie van mijn December Daily vinden en vandaag ga ik ermee verder. Vandaag een simpele DIY, namelijk a gift in a jar oftewel een cadeau in een pot!

DIY gift in a jar / cadeau in een pot

cadeau in pot gift in jarDeze leuke potjes maakte ik voor mijn schoonouders en voor mijn ouders. De potjes zelf komen van de Action af, de mini flesjes Bailey’s kocht ik bij de Gall & Gall en de cacao poeder en mini marshmallows bij de Jan Linders. Het idee is afkomstig van Pinterest. Makkelijker kan het bijna niet en mijn ouders waren er enorm blij mee! De potjes kun je daarna opnieuw gebruiken.

In december staat kou vrij centraal en daarom vond ik dit opwarmertje wel passen bij mijn december daily. Het idee heb ik overigens echt al eeuwen, maar ik vond het nooit de juiste tijd om het ook te maken. Nu wel dus! Het is echt een hele simpele DIY maar wel direct een groot succes!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

5 reacties

 1. Jess op 6 december 2014 om 17:41

  Leuk! Ik moet echt vaker rond snuffelen op Pinterest.

 2. Marion op 6 december 2014 om 17:46

  Superleuk! Zo eenvoudig eigenlijk, maar zo leuk om te geven! Tof idee.

 3. Daantje op 6 december 2014 om 17:56

  Wat ontzettend leuk!! Bedankt voor de tip 😀

 4. Anita op 6 december 2014 om 22:25

  Ja altijd leuk die potten met ingrediënten zodat je meteen aan de slag kan. Mooi gebaar!

 5. Tamara op 6 december 2014 om 23:26

  Super leuk geworden!!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje