Dit waren onze kerstoutfits

De kerstdagen zijn weer voorbij. Drie dagen vol plezier, lekker eten, familiebezoekjes, kerstfilms, spelletjes en liefde. Maar dus ook drie dagen kerstoutfits. Op de dag van kerstavond en tweede kerstdag gingen wij op ons “kerstbest”. Maar tijdens eerste kerstdag waren we lekker thuis en dat kon je wel aan onze outfits zien 😉

Kerstavond

Op zondag gingen we eerst naar mijn oma en daarna naar mijn schoonfamilie. Ik had van te voren allang besloten wat ik aan zou trekken. Namelijk de outfit van de Mommy and me make-over! Bij Fay wilde ik hetzelfde aan doen, maar uiteindelijk had ze alleen de rok van Le Chic aan en verder een zwart shirtje van de H&M en een kraagje van Name it. Milo had zijn witte bloesje aan inclusief strik en mijn man een donkere spijkerbroek met mooie blouse.

kerstoutfit gezin baby meisje volwassenen

Zien we er niet geweldig uit zo samen?

Eerste kerstdag

Op de eerste echte kerstdag bleven we lekker met zijn viertjes thuis. En thuis met kerst betekent heerlijke chill outfits! Ik had voor beide kindjes een fijne, warme en zachte legging gekocht. Een echte kerstlegging. En deed voor mezelf hetzelfde. Voor mannen hadden ze niet zo’n leuke helaas. Daar deed ik zelf mijn foute kersttrui bij aan en deed hetzelfde bij de kindjes aan. Een lekker foute kersttrui.

foute kerstoutfit

Tweede kerstdag

Op tweede kerstdag gingen we naar mijn familie en droeg ik gewoon weer een rok! Dit keer een tule rok van de Hema met een mooi bordeaux rood topje van de Miss Etam. Super fijn zijn deze topjes! Fay droeg een geweldig mooi parelmoer wit jurkje van Name It die ik in de sale kocht. Milo droeg een stoffen tuinbroekje van de Hema en een rompertje met “mijn eerste kerst” die hij van zijn oma kreeg. En mijn man had weer een blouse aan met een spijkerbroek eronder.

We vergaten een foto te maken, dus ik heb alleen een foto van mezelf. Alleen het topje klopt dus niet, dat moet een ander bordeaux rood topje zijn zonder tekst. Maar hij lijkt bijna hetzelfde.. 

kerstoutfit feestkleding

Ik ben ook heel benieuwd wat jullie droegen tijdens de kerstdagen? Let me know!

14 reacties op “Dit waren onze kerstoutfits

  • Wat een leuke outfits!! Kerstavond hadden we diner in pyjama thuis, eerste kerstdag had ik tuniek aan met een legging en tweede kerstdag een jurkje met een legging.

  • Wat leuk al die mooie outfits. Ik ben vooral fan van de tweede, maar ik heb een voorloefde voor kersttruien hihi. Mijn outfits waren minder spannend, dan die van jou. Een jurkje en tweede kerstdag een veel te warme trui.

  • Vind je eerste outfit het allerleukst! Staat je echt goed! Ik was een eetje saai denk ik, een coltrui met een lederen skater rok en pistol boots. Met oud & nieuw ga ik voor flared jumpsuit denk ik. Wat draag jij met O&N?

  • Wat een leuke outfits! Jullie zien er leuk en feestelijk uit! Wat heerlijk kerstdag 1 allemaal in de chill kleren:) Wij hadden 2e kerstdag een chille dag en zijn lekker naar de dierentuin geweest

  • Je rok is geweldig! Ik droeg een gebreide jurk met een legging en de heren hadden een blouse aan op een spijkerbroek!

  • Jullie zagen er goed uit! Ik ben helemaal vergeten om foto’s te maken. Misschien dat ik dat nog wel met terugwerkende kracht ga doen hihi.

  • Wat een leuke outfits, Vooral die eerste foto, om te smelten. Ik kijk er al het hele jaar naar uit om de kids weer uit te dossen. Leuke colbertjes, strikjes, stropjes… too cute!

Reageren is niet mogelijk.