Dit waren onze kerstoutfits

De kerstdagen zijn weer voorbij. Drie dagen vol plezier, lekker eten, familiebezoekjes, kerstfilms, spelletjes en liefde. Maar dus ook drie dagen kerstoutfits. Op de dag van kerstavond en tweede kerstdag gingen wij op ons “kerstbest”. Maar tijdens eerste kerstdag waren we lekker thuis en dat kon je wel aan onze outfits zien 😉

Kerstavond

Op zondag gingen we eerst naar mijn oma en daarna naar mijn schoonfamilie. Ik had van te voren allang besloten wat ik aan zou trekken. Namelijk de outfit van de Mommy and me make-over! Bij Fay wilde ik hetzelfde aan doen, maar uiteindelijk had ze alleen de rok van Le Chic aan en verder een zwart shirtje van de H&M en een kraagje van Name it. Milo had zijn witte bloesje aan inclusief strik en mijn man een donkere spijkerbroek met mooie blouse.

kerstoutfit gezin baby meisje volwassenen

Zien we er niet geweldig uit zo samen?

Eerste kerstdag

Op de eerste echte kerstdag bleven we lekker met zijn viertjes thuis. En thuis met kerst betekent heerlijke chill outfits! Ik had voor beide kindjes een fijne, warme en zachte legging gekocht. Een echte kerstlegging. En deed voor mezelf hetzelfde. Voor mannen hadden ze niet zo’n leuke helaas. Daar deed ik zelf mijn foute kersttrui bij aan en deed hetzelfde bij de kindjes aan. Een lekker foute kersttrui.

foute kerstoutfit

Tweede kerstdag

Op tweede kerstdag gingen we naar mijn familie en droeg ik gewoon weer een rok! Dit keer een tule rok van de Hema met een mooi bordeaux rood topje van de Miss Etam. Super fijn zijn deze topjes! Fay droeg een geweldig mooi parelmoer wit jurkje van Name It die ik in de sale kocht. Milo droeg een stoffen tuinbroekje van de Hema en een rompertje met “mijn eerste kerst” die hij van zijn oma kreeg. En mijn man had weer een blouse aan met een spijkerbroek eronder.

We vergaten een foto te maken, dus ik heb alleen een foto van mezelf. Alleen het topje klopt dus niet, dat moet een ander bordeaux rood topje zijn zonder tekst. Maar hij lijkt bijna hetzelfde.. 

kerstoutfit feestkleding

Ik ben ook heel benieuwd wat jullie droegen tijdens de kerstdagen? Let me know!

14 reacties op “Dit waren onze kerstoutfits

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *