Dit staat er op mijn verlanglijst!

Over iets meer dan een maand ben ik jarig. Ik vier het eigenlijk niet echt behalve dat men ’s avonds langs mag komen voor een hapje en drankje. Toch wil ik graag vertellen over mijn verlanglijst. Want meestal heb ik geen wensen. Echter heb ik dit keer best een materialistische verlanglijst. De meeste items staan al lange tijd op mijn wishlist, sommige zijn er onlangs aan toegevoegd.

Mijn verlanglijst

Omdat ik probeer mijn lichaam wat gezonder te krijgen ben ik ook enorm veel bezig met eten en dit eten bereiden. Vandaar dat alle producten die ik hieronder noem ook te maken hebben met koken of bakken. Ik had er nog iets op staan, namelijk een föhn. Ik heb jarenlang zonder gedaan, maar deze kocht mijn man laatst al eens voor me. Dus deze is al van mijn verlanglijst.

Mixer en staafmixer

Ik heb een mixer in huis die ik geloof ik ooit bij de action kocht. In het begin was ik geloof ik wel tevreden (ik gebruikte hem zelden), maar inmiddels heb ik ontdekt dat hij te weinig power heeft en ik er dus niet goed iets mee kan mixen. Vandaar dat ik dus graag een nieuwe mixer wil. Nu ken ik de Kenwood mixers wel, maar deze zijn wel enorm prijzig. Ik ben dus op zoek naar een budget variant die óók goed is.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Heb jij een mixer? En zo ja, welk merk/type?

Daarnaast wil ik ook een staafmixer. Ook deze heb ik van de Action gehad. Echter kon hij het niet aan om soepjes te mixen. En dat is wel waar ik hem voornamelijk voor wil gebruiken. Nu maak ik soep en doe ik dit in de blender. Echter moet dat vaak in drie keer omdat het zoveel is. Ik maak namelijk altijd hele grote pannen welke ik grotendeels invries.

Welke staafmixer raad jij aan?

Slowcooker

Lange tijd geleden had ik al de wens voor een slowcooker. Echter verdween deze naar de achtergrond. Inmiddels is de wens hiervoor weer terug omdat het me zo handig lijkt om in de ochtend alle ingrediënten erin te gooien en dat ik dan ’s avonds een heerlijke maaltijd heb. Ideaal voor mijn werkdagen ook. Hoef ik niet tijdens spitsuur in de avond staan koken.

Ik heb laatst wel een slowcooker gezien bij de Lidl, echter was deze maar iets van 4 liter qua inhoud en ik heb gehoord dat je met een gezin van vier toch wel minimaal 6 liter moet hebben.

Nieuwe airfryer

Wij hebben een airfryer. Van Philips. Een ‘echte’ dus. Echter is dit de kleine variant en dat is heel onhandig met een gezin van vier personen. Daarnaast kunnen hier al die extra items zoals een bakvorm en kookrek niet in. Dus uiteindelijk gebruiken wij hem vrijwel alleen voor friet en snacks. Terwijl je hem voor zoveel meer zou kunnen gebruiken. Wij willen dus graag een XXL, ook wel omdat onze huidige laatst is gevallen (het mandje dan) en daardoor ook wat kapot is.

Heb jij een van bovenstaande items? Zo ja welke?

5 reacties op “Dit staat er op mijn verlanglijst!

 • Leuk om te lezen! Ik ben altijd zo inspiratieloos voor mijn verjaardag en het is fijn om ideeen op te doen.

 • Leuke wensen hoor! Wij hebben een airfryer van het merk Montana (2 zelfs, op een rommelmarkt zagen we een werkende voor maar 5 euro, daar konden we hem niet voor laten staan…), en die bevalt erg goed. Goede service ook. Een mixer en een staafmixer hebben we ook, geen idee van welk merk want ik gebruik ze amper. Ik pak meestal ook de blender.

 • Marjolijn zegt:

  Staafmixer heb ik ooit bij de Lidl gekocht, dacht die zal het niet lang volhouden voor dat geld, maar hij doet het nog steeds waanzinnig goed. Zat ook zo’n hakmolentje bij en volgens mij hebben ze het nig regelmatig in de winkels liggen.

  Mijn mixer is van Moulinex, ik bak erg veel en dit is een fijne mixer. Maar als ik taarten op bestelling maak en ik maak biscuit beslag dan gebruik ik mijn staande mixer van KitchenAid. Dit is een onwijs dure maar super fijne machine.

  Onze slowcooker is van…. geen idee zou ik na moeten kijken haha. Ik heb hem 2 jaar geleden in mijn kerstpakket gekregen. Zou echt niet meer zonder kunnen. Alle soepen en stampotten en andere gerechten die lang op moeten staan maak ik er in. Maar ook gewoon een simpel tomatensoepje kan je er goed in maken. Alles snijden, water in de slowcooker (minder dan je op gewoon vuur zou gebruiken) alles erin en laat maar pruttelen. Je hebt er de hele dag geen omkijken naar.

  Mocht je nog recepten willen voor de slowcooker dan geef maar een gil.

 • Hier staat de Airfryer ook op mijn wishlist… Ik heb een staafmixer van de Lidl en die werkt beter dan een philips die ik heb gehad.

Reageren is niet mogelijk.