Dit kreeg onze tweejarige aan cadeaus

Afgelopen weekend werd onze dreumes een heuse peuter en dat mocht zeker gevierd worden. Met familie en een aantal vrienden werd het een ontzettend mooi en leuk feestje voor zowel de jarige job als voor onszelf. De kinderen die er waren hebben zich volgens mij prima vermaakt en ook ik heb dit keer echt genoten. Dat gebeurd niet zo vaak op een verjaardag… Meestal is het stress.

Naast dat onze kleine grote man veel heeft gespeeld en gesnoept van al het lekkers op tafel heeft hij ook veel leuke cadeautjes gekregen. En alhoewel ik natuurlijk al een inspiratie artikel maakte met cadeautips voor een jongen van twee jaar leek het me ook wel leuk om te laten zien wat hij werkelijk heeft gekregen.

Uitpakken is een feest!

Ik moet toegeven dat onze zoon volgens mij vooral erg blij was met het uitpakken zelf. Al dat scheuren en trekken vond hij echt geweldig. En zijn ogen werden telkens weer groot als er weer een cadeautje aan kwam. Toch was hij ook zichtbaar blij met al zijn cadeaus. En dat snap ik ook wel, want hij heeft echt leuke dingen gehad die perfect bij hem passen.

Nogmaals bedankt iedereen die hem iets gegeven heeft. Een schot in de roos!

Onze cadeaus

Als eerste zal ik vertellen wat hij van ons heeft gehad. Dat was op het moment van schrijven van het artikel met cadeautips nog niet helemaal bekend. In eerste instantie wilden we hem namelijk een peuterbed geven. Dit deden we bij Fay haar tweede verjaardag namelijk ook. Echter kan ons mannetje nog niet lopen en dan is een echt bed echt nog te hoog gegrepen.

Maar ja, wat dan? We hadden een tent inclusief kruiptunnel gezien bij de Ikea maar mijn man kon niet wachten met geven dus daar speelden ze al een maand mee. Ook hadden we nog de BlaBlablock speelhuis op zolder liggen. Dit vonden we wel een leuk cadeau maar we wilden er nog iets bij. Plots kwam een vriendin met een super idee: een Wobbel! Die stond al een tijdje op mijn eigen verlanglijst en na wat speurwerk en hulp van de mensen bij Wobbel zelf kon ik een Wobbel starter aanschaffen die ook nog eens op tijd bij ons binnen was.

Fay wilde ook nog een cadeau geven dus zij kocht voor hem een Bumba microfoon. Echt een succes want ons zoontje zingt de hele dag door als hij muziek hoort en hij vindt Bumba het einde.

De andere cadeaus voor onze peuter

deze cadeaus heeft de peuter gekregen

Hierboven zie je een overzicht van alle cadeaus die onze peuter heeft gekregen. Inclusief de Wobbel, BlaBlaBlocks en de microfoon waar ik het al over had. Zoals je ziet is hij enorm fan van alles op vier wielen. Auto’s, tractoren, graafmachines, het kan niet groot en gek genoeg of hij vindt het leuk. Super tof dus dat hij dit soort dingen dus ook kreeg. Vroem vroem… zie je hem al gaan door de kamer heen?

Playmobil123

Aangezien wij al wat leuke dingen van Playmobil123 in huis hebben vond ik een aanvulling op ons assortiment wel erg leuk. Hij kreeg dan ook twee doosjes van mijn broertje en zijn vriendin. Vooral de vuilnisauto vindt hij nu leuk want daar kan hij telkens iets in stoppen en weer uit halen.

Little Dutch

Van mijn ouders kreeg hij de Little Dutch auto garage. Zijn ogen werden enorm groot toen hij het plaatje op de doos zag. En vanaf het moment dat de garage in elkaar gezet is wil hij er alleen maar mee spelen. Hij laat er zelfs zijn eten voor staan en dat zegt veel.

Van mijn oma kreeg hij de houten regenboog van Little Dutch. Zo’n regenboog staat eigenlijk ook al heel lang op mijn lijstje en deze variant vond ik zo ontzettend mooi. En onze kleine man gelukkig ook. Hij speelt er vooral mee als hij ook met de Wobbel speelt.

Verder is hij ook weg van beide brandweerauto’s die hij kreeg. Eentje van ToetToet en een andere realistischere brandweerauto. Vooral het geluid wat ze beide maken is natuurlijk geweldig. De Sand Box is overigens nog niet in gebruik geweest, maar aangezien er een grijparm bij zit en een kiepwagen kan ik me niets anders voorstellen dan dat het een hit gaat zijn. Al met al allemaal hele leuke cadeaus dus!

1 reactie op “Dit kreeg onze tweejarige aan cadeaus

Reageren is niet mogelijk.