Dit keer koop ik ECHT iets voor mezelf (HMC #4)

shopping-time-1

Na het uitpluizen van de kledingkast, de me-time en het nieuwe kapsel werd het tijd om te gaan shoppen! Ja je leest het goed, in week vier van de hot mama challenge mogen we iets voor onszelf kopen. Waarom dat nu zo uitgemeten in een challenge moet? Nou ik zal je vertellen.. Ik heb welgeteld 1 broek in mijn kast, 3 leggings, 1 jurkje en wat shirtjes. Mijn dochter daarentegen heeft een kledingkast die uitpuilt. Telkens weer, wanneer ik weer een cadeaubon of shoptegoed heb bedenk ik me om iets voor mezelf te kopen en niet voor de kleine meid. En telkens weer gaat het mis! shopping time 1

Je zult het vast gemerkt hebben, maar de winter is nu echt in aantocht. Het wordt kouder en kouder buiten en ik zie al wekenlang mensen met een winterjas aan lopen. Zelf doe ik dat niet, ik loop naar buiten in een vest of dikke trui. Dat doe ik niet omdat ik eigenwijs ben, want dat ben ik, maar omdat ik geen winterjas heb. Of nee, anders gezegd: ik heb geen winterjas meer die past en waarvan de rits heel is. Ik had gehoopt mijn zwangerschapsjas aan te kunnen, maar zelfs met een gemaakte rits krijg ik hem niet dicht. Het is toch echt verschrikkelijk.

Maar goed, tijd dus voor een missie. En die missie heet: winterjas gezocht!

Nu ik dus dikker ben dan ik ooit ben geweest kijk ik opeens in hele andere (web)winkels dan voorheen. En dan vooral, op een andere afdeling. Ik shop voortaan (heb het 1x eerder gedaan haha en doe nu al alsof ik een expert ben haha) op de plussize afdeling. En ondanks dat ik dit stiekem al wist wordt het nu natuurlijk dubbel zo hard bevestigd: er is veel minder keus! Zo bezocht ik laats de plussize afdeling van de H&M en ik schrok van de 4 rekjes die er waren. Meer was er gewoon niet. Hoe je voor een baby wel 20 rekken vol met kleding hebt, kun je voor jezelf blijkbaar niet uit meer kiezen. En vergis je niet, er zijn veel mensen die op de plussize (moeten) kopen.

Maar goed, ik moest toch iets want ik ril voortaan van de kou als ik buiten loop dus ik besloot om wat advies te vragen aan lieve bloggende plussize dames en mijn heil in webshops te zoeken. Dat werkte best goed, want ik vond een hoop leuke jassen EN in mijn maat. Nu waren sommige helaas al uitverkocht en anderen hadden een wel erg hoog prijskaartje, maar toch vond ik nog een zevental leuke plussize winterjassen. Schermafbeelding 2015-11-20 om 22.47.041. Wehkamp Clockhouse parka €69,90 // 2. Bonprix €63,99 // 3. MissEtam reversible jas €70,-// 4. Bonprix €49,99 // 5. MissEtam padded jas €70,-// 6. Bonprix €49,99 // 7. Wehkamp Clockhouse coat €59,90

Je kunt ook winterjassen vinden via Winterjassen.com, daar kun je een budget aangeven en zij geven suggesties van andere webshops.

Een van bovenstaande jassen is het dus geworden. Maar helaas is op het moment van publiceren mijn jas nog niet binnen. Hij zou eigenlijk zaterdag binnen komen, maar wij waren niet thuis dus nu wordt hij vandaag of morgen bezorgd. Enorm balen want ik had jullie graag een foto willen laten zien in mijn jas. Ik zal hem dan ook hier neerzetten zodra ik hem binnen heb en natuurlijk op mijn social media kanalen. Die houden jullie dus nog tegoed!

Welke jas heb ik gekocht denk je?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

20 reacties

 1. Channa op 23 november 2015 om 06:22

  Lastig hè voor jezelf shoppen. Ik ben er ook nog steeds verdomde slecht in! Ik vind jas nr 6 het leukst!

 2. Josan op 23 november 2015 om 06:30

  Ik denk nummer 1. Die heeft zo’n bontje 🙂

 3. Gerdien op 23 november 2015 om 07:26

  Ik denk jas nummer 7!
  En heel herkenbaar dit. Ik heb nu bewust voor mezelf een kledingbon gevraagd op m’n verjaardag (en gekregen!). Die gaat echt niet op aan dingen voor Tristen 😛

 4. Linda op 23 november 2015 om 07:40

  Benieuwd welke het is geworden 😀

 5. Bregje op 23 november 2015 om 09:22

  Oh nummer 5 is leuk! Ik mag niet meeraden, want ik weet het al ?

 6. Nicole op 23 november 2015 om 09:22

  7 vind ik mooi!! En er is heeeeeeeeeeeeeeel veeeeel keuze in plussize kleding hoor, je moet het alleen even weten te vinden! Xx

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 23 november 2015 om 09:26

   Doelde ook op een fysieke winkel.. zoals de H&M.. En ik heb idd veel plussize gevonden, maar wel met een flink prijskaartje vaak 😉

 7. Wilmaaa op 23 november 2015 om 09:23

  Ik ben heel erg benieuwd, Nummer 1, 2 vind ik ook erg leuk of nummer 7. Ik ben heel erg benieuwd, 🙂 Ze zullen je vast erg leuk staan! Het lijkt me ook wel lastig als je maar uit een aantal jassen zou kunnen kiezen, daar moeten ze nodig wat aan doen. Niet eerlijk 😉

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 23 november 2015 om 09:28

   Nummer 1 vond ik ook het mooiste.. Alleen was mn maat er niet meer *snik*

 8. Charlotte op 23 november 2015 om 09:31

  Ik vind nummer 2 leuk! Ben benieuwd welke kleur joyw keuze uiteindelijk is geworden!

 9. Lifesabout op 23 november 2015 om 10:13

  Jammer dat ie nog niet binnen is. Dan houden we de fotosessie tegoed hè? ; )

 10. zomersproetje op 23 november 2015 om 10:22

  Nr. 7 is ook erg leuk. Hihi ben benieuwd naar jouw keuze.

 11. Marguerita op 23 november 2015 om 10:54

  Als je nog tips hebt voor online winkels met plussize mannenmode houd ik me aanbevolen. H en M gaat bijv maar tot xl, dat is echt veeeeel te klein… Veel andere winkels stoppen bij 2xl 🙁

 12. Karen op 23 november 2015 om 11:55

  4, 6 of 7 vind ik het leukst! Maar ik ben ervan overtuigd dat elke jas jou leuk zal staan.

 13. Hanna @ eenbezigbijtje.nl op 23 november 2015 om 16:03

  Mijn persoonlijk favoriet is 1 denk ik. Ben benieuwd welke het is geworden!

 14. IJlien op 23 november 2015 om 16:21

  Oeh nummer 7 is leuk!! Ben heel benieuwd, nog niks op Snapchat 😉 leuk onderdeel weer voor de challenge!!

 15. jacksons_mommy_ op 23 november 2015 om 22:02

  Leuke jassen! Ik denk dat je voor nummer 1 of 7 bent gegaan.

 16. Jenn op 24 november 2015 om 16:14

  2 en 7 vind ik het leukst. Ik ben benieuwd naar jouw keuze!

 17. […] Wil je zien hoe de challenge is verlopen bij de bedenkers van de challenge? Dit zijn ze dan, Bregblogt, meisje-eigenwijsje, Supermammies, Everyday-life, Aukjeswereld, Somama, Themommydiaries, Lifesabout. […]

 18. Vandaagismooi.nl op 27 november 2015 om 23:22

  Hele leuke jassen en zeker leuk om voor jezelf te kopen. Ik ben zeer benieuwd naar een foto 😀

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje