Dit keer koop ik ECHT iets voor mezelf (HMC #4)

Na het uitpluizen van de kledingkast, de me-time en het nieuwe kapsel werd het tijd om te gaan shoppen! Ja je leest het goed, in week vier van de hot mama challenge mogen we iets voor onszelf kopen. Waarom dat nu zo uitgemeten in een challenge moet? Nou ik zal je vertellen.. Ik heb welgeteld 1 broek in mijn kast, 3 leggings, 1 jurkje en wat shirtjes. Mijn dochter daarentegen heeft een kledingkast die uitpuilt. Telkens weer, wanneer ik weer een cadeaubon of shoptegoed heb bedenk ik me om iets voor mezelf te kopen en niet voor de kleine meid. En telkens weer gaat het mis! shopping time 1

Je zult het vast gemerkt hebben, maar de winter is nu echt in aantocht. Het wordt kouder en kouder buiten en ik zie al wekenlang mensen met een winterjas aan lopen. Zelf doe ik dat niet, ik loop naar buiten in een vest of dikke trui. Dat doe ik niet omdat ik eigenwijs ben, want dat ben ik, maar omdat ik geen winterjas heb. Of nee, anders gezegd: ik heb geen winterjas meer die past en waarvan de rits heel is. Ik had gehoopt mijn zwangerschapsjas aan te kunnen, maar zelfs met een gemaakte rits krijg ik hem niet dicht. Het is toch echt verschrikkelijk.

Maar goed, tijd dus voor een missie. En die missie heet: winterjas gezocht!

Nu ik dus dikker ben dan ik ooit ben geweest kijk ik opeens in hele andere (web)winkels dan voorheen. En dan vooral, op een andere afdeling. Ik shop voortaan (heb het 1x eerder gedaan haha en doe nu al alsof ik een expert ben haha) op de plussize afdeling. En ondanks dat ik dit stiekem al wist wordt het nu natuurlijk dubbel zo hard bevestigd: er is veel minder keus! Zo bezocht ik laats de plussize afdeling van de H&M en ik schrok van de 4 rekjes die er waren. Meer was er gewoon niet. Hoe je voor een baby wel 20 rekken vol met kleding hebt, kun je voor jezelf blijkbaar niet uit meer kiezen. En vergis je niet, er zijn veel mensen die op de plussize (moeten) kopen.

Maar goed, ik moest toch iets want ik ril voortaan van de kou als ik buiten loop dus ik besloot om wat advies te vragen aan lieve bloggende plussize dames en mijn heil in webshops te zoeken. Dat werkte best goed, want ik vond een hoop leuke jassen EN in mijn maat. Nu waren sommige helaas al uitverkocht en anderen hadden een wel erg hoog prijskaartje, maar toch vond ik nog een zevental leuke plussize winterjassen. Schermafbeelding 2015-11-20 om 22.47.041. Wehkamp Clockhouse parka €69,90 // 2. Bonprix €63,99 // 3. MissEtam reversible jas €70,-// 4. Bonprix €49,99 // 5. MissEtam padded jas €70,-// 6. Bonprix €49,99 // 7. Wehkamp Clockhouse coat €59,90

Je kunt ook winterjassen vinden via Winterjassen.com, daar kun je een budget aangeven en zij geven suggesties van andere webshops.

Een van bovenstaande jassen is het dus geworden. Maar helaas is op het moment van publiceren mijn jas nog niet binnen. Hij zou eigenlijk zaterdag binnen komen, maar wij waren niet thuis dus nu wordt hij vandaag of morgen bezorgd. Enorm balen want ik had jullie graag een foto willen laten zien in mijn jas. Ik zal hem dan ook hier neerzetten zodra ik hem binnen heb en natuurlijk op mijn social media kanalen. Die houden jullie dus nog tegoed!

Welke jas heb ik gekocht denk je?

20 reacties op “Dit keer koop ik ECHT iets voor mezelf (HMC #4)

Reageren is niet mogelijk.