Dit is ons geboortekaartje!

Naast dat ik het erg moeilijk vond om een jongensnaam te bedenken was ook het uitzoeken van hét geboortekaartje een pittige opgave. Je hebt van die mensen die weten precies wat ze willen en wat niet. Nou zo iemand ben ik dus niet.

Want ik vind heel veel mooi, maar ook weer niet. Dan zie ik een kaartje met de perfecte afbeelding, is alles daaromheen weer niet naar mijn zin. Heel fijn vond ik dus de website van Hippe-Geboortekaartjes omdat je daar heel specifiek kunt zoeken, kaartjes kunt opslaan en ook kunt aanpassen naar jouw eigen smaak. Is de kleur niet helemaal naar wens? Je past het zo aan. Wil je een hartje in plaats van een ster? Zo gepiept!

Milo’s geboortekaartje

In april schreef ik al in een blog dat ik in eerste instantie dacht het kaartje gevonden te hebben. Eentje waarop Fay ook een rol had. Ik bestelde hem als proefdruk en had eigenlijk al besloten dat dit hem ging worden. Echter bleef ik op de website verder kijken en daar werd ik opeens op slag verliefd. Veel heb ik niet aan hoeven passen ook. De voorkant is zelfs helemaal hetzelfde gebleven behalve de naam natuurlijk.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Aan de binnenkant heb ik vooral het lettertype aangepast, bepaalde teksten weggehaald en nog wat dingen toegevoegd. Er staat ook een kleine quote op de linkerkant: “The littlest feet make the biggest footprint in our hearts“. Deze zin vind ik zo ontzettend mooi en vond ik dan ook erg toepasselijk voor op het kaartje van Milo.

Op de achterkant staat hetzelfde hartje wat ook binnenin staat, echter wel in een andere kleur. En ik heb er een link op gezet naar het kraamcadeau lijstje wat wij voor Milo hebben. Geloof dat dit niet de meest handige plek is. Maar ik vond het niks om dit in het kaartje zelf te zetten. Dus als mensen ernaar vragen kan ik ze in ieder geval naar het kaartje verwijzen.

Simpel maar mooi

Het geboortekaartje van Milo is simpel, maar mooi. Tenminste dat vind ik. De kleur die we gebruikt hebben is mijn lievelingskleur en komt ook terug in de kamer van Milo. Het heeft een soort aquarel uiterlijk en heeft mooie kleine details die het niet ’too much’ maken. Ook wilden we dit keer geen foto omdat we dan óf al in die eerste week foto’s moesten laten maken, óf de kaartjes werden wel heel laat verstuurd. Ik ben al met al erg blij met onze keuze voor Hippe-Geboortekaartjes.nl en zou deze website dan ook zeker aanraden bij andere ouders in spe.

De kaartjes hebben wij in samenwerking ontvangen van Hippe-Geboortekaartjes, echter beïnvloed dit zeker niet onze mening over het kaartje zelf en het gemak van de website. 

11 reacties op “Dit is ons geboortekaartje!

Reageren is niet mogelijk.