Dit is ons geboortekaartje!

IMG_4553

Naast dat ik het erg moeilijk vond om een jongensnaam te bedenken was ook het uitzoeken van hét geboortekaartje een pittige opgave. Je hebt van die mensen die weten precies wat ze willen en wat niet. Nou zo iemand ben ik dus niet.

Want ik vind heel veel mooi, maar ook weer niet. Dan zie ik een kaartje met de perfecte afbeelding, is alles daaromheen weer niet naar mijn zin. Heel fijn vond ik dus de website van Hippe-Geboortekaartjes omdat je daar heel specifiek kunt zoeken, kaartjes kunt opslaan en ook kunt aanpassen naar jouw eigen smaak. Is de kleur niet helemaal naar wens? Je past het zo aan. Wil je een hartje in plaats van een ster? Zo gepiept!

Milo’s geboortekaartje

In april schreef ik al in een blog dat ik in eerste instantie dacht het kaartje gevonden te hebben. Eentje waarop Fay ook een rol had. Ik bestelde hem als proefdruk en had eigenlijk al besloten dat dit hem ging worden. Echter bleef ik op de website verder kijken en daar werd ik opeens op slag verliefd. Veel heb ik niet aan hoeven passen ook. De voorkant is zelfs helemaal hetzelfde gebleven behalve de naam natuurlijk.

Aan de binnenkant heb ik vooral het lettertype aangepast, bepaalde teksten weggehaald en nog wat dingen toegevoegd. Er staat ook een kleine quote op de linkerkant: “The littlest feet make the biggest footprint in our hearts“. Deze zin vind ik zo ontzettend mooi en vond ik dan ook erg toepasselijk voor op het kaartje van Milo.

Op de achterkant staat hetzelfde hartje wat ook binnenin staat, echter wel in een andere kleur. En ik heb er een link op gezet naar het kraamcadeau lijstje wat wij voor Milo hebben. Geloof dat dit niet de meest handige plek is. Maar ik vond het niks om dit in het kaartje zelf te zetten. Dus als mensen ernaar vragen kan ik ze in ieder geval naar het kaartje verwijzen.

Simpel maar mooi

Het geboortekaartje van Milo is simpel, maar mooi. Tenminste dat vind ik. De kleur die we gebruikt hebben is mijn lievelingskleur en komt ook terug in de kamer van Milo. Het heeft een soort aquarel uiterlijk en heeft mooie kleine details die het niet ’too much’ maken. Ook wilden we dit keer geen foto omdat we dan óf al in die eerste week foto’s moesten laten maken, óf de kaartjes werden wel heel laat verstuurd. Ik ben al met al erg blij met onze keuze voor Hippe-Geboortekaartjes.nl en zou deze website dan ook zeker aanraden bij andere ouders in spe.

De kaartjes hebben wij in samenwerking ontvangen van Hippe-Geboortekaartjes, echter beïnvloed dit zeker niet onze mening over het kaartje zelf en het gemak van de website. 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

10 reacties

 1. marije op 27 juli 2017 om 06:31

  Mooi zo’n simpel kaartje

 2. Maaike op 27 juli 2017 om 06:53

  Prachtig kaartje!

 3. Rachel op 27 juli 2017 om 07:01

  Wat een mooi kaartje! Hij is super schattig, maar tegelijkertijd heel stoer. Bij de zin schoten direct de tranen in mijn ogen. Heel mooi!

 4. Kreanimo op 27 juli 2017 om 07:37

  Super mooi.
  Simpel kan zo leuk zijn…

 5. Kimberly op 27 juli 2017 om 08:18

  Heel lief kaartje! Goed geslaagd hoor. Ik dacht inderdaad dat jullie voor een kaartje met foto zouden gaan ?

 6. Sylvia op 27 juli 2017 om 08:18

  Echt een heel mooi kaartje. Heel simpel maar toch wel klassiek! Prachtige tekst ook ?

 7. Natasja op 27 juli 2017 om 09:21

  Heel mooi! Heel simpel, maar toch chique! En bedankt voor je tip voorde site! En wat een goed idee om een Kraamcadeau lijst te maken! Had ik nog helemaal niet aan gedacht!

 8. Jodi - liefthuis op 27 juli 2017 om 10:01

  Heel mooi dat water colour. Lief kaartje

 9. Angela - Mama met passie op 27 juli 2017 om 11:25

  Heel erg gaaf! Blijf het vreemd vinden dat Post Nl het kaartje niet bezorgd heeft!

 10. Michelle op 29 juli 2017 om 11:03

  Een erg mooi kaartje! Verzorgd en simpel, precies hoe ik ze mooi vind.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje