Laat je dromen uitkomen: Disneyland Parijs opent weer op 17 juni 2021

Binnenkort komen magische dromen weer uit, want Disneyland Paris gaat weer open op 17 juni 2021. Te beginnen met het Disneyland Park, het Walt Disney Studios Park, Disney’s Newport Bay Club en Disney Village. Het is tijd om weer te genieten van de iconische attracties en de Disney Figuren. En er is ook nieuwe magie te beleven: nieuwe selfie spots en verrassingsoptredens met de Disney Figuren. En de nieuwe attractie Cars ROAD TRIP en binnenkort de opening van Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel. Boekingen kunnen worden gemaakt met volledig flexibele boekingsvoorwaarden voor zowel verblijven als toegangstickets.

“We hebben allemaal gedroomd van dit moment”, zegt Natacha Rafalski, President van Disneyland Paris. “Het moment waarop we kunnen herenigen en genieten van onvergetelijke momenten met onze familie en vrienden. Wanneer Disneyland Paris weer opengaat, kunnen onze gasten genieten van de voortreffelijke ervaringen waar we om bekend staan. En van iconische attracties en nieuwe hartverwarmende momenten met Disney Figuren.

Oud, nieuw en verrassend

Er komen veel selfie spots en verrassende optredens in de Disney Parken met Disney, Pixar, Marvel en Star WarsTM Figuren. De Figuren verschijnen op nieuwe manieren en soms op onverwachte plekken. Een nieuwe galactische ervaring met Star Wars legendes wordt toegevoegd. Samen met de terugkeer van The Cheshire Cat Express Train met vrienden uit Alice in Wonderland, Mickey, Minnie en hun vrienden, de Marvel Superhelden en Anna en Elsa.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Als onderdeel van de voortdurende transformatie van het Walt Disney Studios Park, opent vanaf de heropening de nieuwe attractie Cars ROAD TRIP. Tijdens een roadtrip op Route 66 met Cars thema, ontdekken gasten lokale natuurwonderen, zoals ’s werelds grootste slotbout en de Cars-tastrophe Canyon, terwijl ze populaire Figuren tegenkomen zoals Bliksem McQueen en Takel. Het Walt Disney Studios Park is DE plek waar Pixar dromen speelser zijn dan ooit.

Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel

Met de langverwachte opening van Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel op 21 juni 2021, toont Disneyland Paris haar toewijding om voortdurend te investeren in de gastervaring en de succesvolle strategie om meer Disney verhalen in haar hotels te brengen. Dit ambitieuze hotel viert de Marvel Superhelden en hun verhalen, maakt Marvel dromen machtiger dan ooit en dompelt gasten onder in de cultuur en levendige energie van New York City. Dit viersterrenhotel, ingericht als een kunstgalerie in New York, brengt een eerbetoon aan de thuisplaats van vele Marvel Superhelden en hun bedenkers en biedt eersteklas comfort en persoonlijke service.

Een verblijf in een Disney Hotel zorgt voor de ultieme Disney beleving, waarbij gasten van begin tot eind omringd zijn met Disney magie voor een unieke en ongeëvenaarde ervaring. Ook genieten gasten hier van extra voordelen die het verblijf nog magischer maken. Zoals met alle hotels in Disneyland Paris, is Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel veel meer dan een slaapplaats, het is een uitbreiding van de resortervaring zelf, waarbij gasten worden ondergedompeld in een omgeving met een sterk thema en boeiende verhalen.

Geleidelijke opening Disney Hotels

De Disney Hotels zullen geleidelijk opengaan: Disney’s Newport Bay Club opent op 17 juni 2021, Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel opent op 21 juni 2021, Disney’s Hotel Cheyenne opent op 1 juli 2021 en Disney’s Davy Crockett Ranch opent op 13 juli 2021, afhankelijk van de voortdurende ontwikkeling van de situatie. De data van de heropening van Disney’s Sequoia Lodge Hotel en Disney’s Hotel Santa Fe worden op een later tijdstip bekend gemaakt. Het Disneyland Hotel blijft tot nader order gesloten vanwege renovatie.

Maatregelen

Disneyland Paris verwelkomt gasten terug in de magie met een beperkt aantal tickets dat elke dag beschikbaar is via een online reserveringsplatform. Om toegang te garanderen, moeten gasten, inclusief jaarpashouders, vóór aankomst een reservering maken voor toegang tot de Parken. Gasten die al een gedateerd ticket hebben, hoeven niet te reserveren. Ook krijgen gasten met arrangementen met tickets voor de Parken toegang voor de duur van hun verblijf, zij hoeven geen gebruik te maken van het platform. Gedateerde tickets bieden ook maximale flexibiliteit, omdat ze tot 3 dagen vóór de bezoekdatum kunnen worden geannuleerd.

Lees ook: Dagje Disneyland Parijs (birthday surprise)

Om gasten gemoedsrust te bieden, kunnen zij met de huidige boekingsvoorwaarden voor arrangementen hun verblijf in een Disney Hotel kosteloos annuleren en wijzigen op elk moment tot 7 dagen voor de aankomstdatum (exclusief vervoer en verzekering). Ook bestaat de mogelijkheid om gratis in meerdere termijnen te betalen. Details zijn beschikbaar op https://www.disneylandparis.com/nl-nl/bij-je- arrangement-inbegrepen/.

De gezondheid en het welzijn van gasten en Cast Members blijft een topprioriteit en daarom volgt de opening van Disneyland Paris een bewuste aanpak met aangescherpte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen die vorig jaar met succes zijn geïmplementeerd. De maatregelen blijven de overheidsrichtlijnen volgen, dit toont aan dat het resort de gastervaring kan verbeteren en tegelijkertijd een veilige omgeving voor iedereen kan bieden.

Aangezien de autoriteiten het dragen van een mondkapje aanbevelen in openbare ruimtes, is het dragen van een mondkapje in Disneyland Paris verplicht voor alle gasten van 6 jaar en ouder. Daarnaast is er beperkte capaciteit in de Parken en daarom zijn toegangstickets en een reservering vooraf vereist om fysieke afstand te kunnen houden, volgens de richtlijnen van de overheid. Als gevolg hiervan zijn sommige ervaringen, shows of evenementen niet beschikbaar of kunnen ze worden gewijzigd, afhankelijk van de evoluerende richtlijnen van de autoriteiten. Dit omvat onder andere Disney Stars on Parade en de avondshow Disney Illuminations, die op een later tijdstip terugkeren. Bezoek www.disneylandparis.com voor meer informatie over de boekingsvoorwaarden en de beschikbare ervaringen.

1 reactie op “Laat je dromen uitkomen: Disneyland Parijs opent weer op 17 juni 2021

Reageren is niet mogelijk.