Disney prinsessen in een huispak? Disney Comfy Squad review + winactie

Disney-Comfy-Squad-review-winactie

Dat de Disney prinsessen een grote hit zijn hier in huis bewijst het feit wel dat onze dochter elke dag weer als een andere prinses verkleed is. Daarnaast staat er ook regelmatig een Disney film of serie op via Disney plus en we zijn nu al aan het aftellen voor de nieuwe Frozen II film. Wat hier in huis ook een grote hit is dat is onze ‘huispakken-dag’. Je begrijpt dat de Disney Princess Comfy Squad hier dus een groot succes is.

Disney prinsessen in een huispak

Meestal zie je de Disney prinsessen alleen in prachtige verschijningen. De mooiste jurken komen voorbij, om jaloers van te worden als meisje (en vrouw) zijnde. Toch loop ik zelf het liefst in een huispak rond in plaats van in zo’n jurk en nu blijkt… de prinsessen ook!

In de Comfy Squad zien we bijna alle Disney prinsessen terug in hun meest relaxte outfit. Deze poppen zijn gebaseerd op de rol van de prinsessen in de bioscoopfilm Ralph Breaks The Internet. In elke verpakking vind je twee prinsessen. Zo kun je de volgende combinaties kopen: Ariël en Pocahontas, Assepoester en Mulan, Belle en Merida, Jasmine en Aurora, Elsa en Anna en Rapunzel en Tiana.

Op het verlanglijstje

Al vanaf het moment dat de speelgoedboeken van onder andere bol.com, lobbes en intertoys in de bus vielen was één ding duidelijk: de Disney Comfy Squad moest op het lijstje. Uit elk boek knipte ze deze poppen uit. Alhoewel onze dochter niet alle prinsessen kent (Tiana en Aurora kent ze bijvoorbeeld niet), had ze wel een flinke voorkeur. Sowieso Elsa en Anna, maar ook de combinatie met Rapunzel en die van Ariël. Maar ook Assepoester en Belle zijn geweldig dus eigenlijk maakte het haar niet uit welke ze krijgt.

Hoe blij was ze dan ook toen er opeens een pakketje kwam met haar stiekeme favoriet: Rapunzel. Want sjah, zulke lange haren dat wil toch ieder meisje 😉 Van de andere prinses wist ze even niet wie het was, maar nadat we de film keken op Netflix (daar stond hij wel op, bij Disney plus weer niet haha) vond ze het helemaal geweldig.

Review Disney Comfy Squad

Zodra de poppen uitgepakt waren is ze er direct mee gaan spelen. Ze vond het eigenlijk wel heel stoer dat ze van die gewone kleertjes aan hadden. Dit omdat ze zich er meer in kon herkennen “kijk mama zo’n jasje heb ik ook!”. En ook de opmerking “ook prinsessen zijn gewoon mensen” vloog voorbij. Aangezien ze ook veel met haar Barbies speelt wist ik wel dat ze deze poppen ook leuk zou vinden. Al moet ik wel toegeven dat deze poppen heel wat flexibeler zijn dan de Barbies. De kleertjes zijn wat makkelijker aan en uit te trekken.

De weken daarna heb ik ook in de gaten gehouden of ze er wel mee bleef spelen. Je ziet namelijk ook wel eens dat kinderen vaak in het begin enthousiast zijn omdat het nieuw is. Maar na een paar dagen de poppen laten liggen. Dat is hier in ieder geval niet het geval. Ze heeft ze dan ook al in de camper gezet die ze vorig jaar van de Sint kreeg en Rapunzel heeft ook al puppy’s gekregen.

Winactie

Ik mag een van mijn lezers blij maken met ook zo’n leuk Disney Princess Comfy Squad pakketje. Welke het gaat worden is de vraag, maar aangezien ze allemaal leuk zijn maakt dat niets uit toch 🙂

  • Laat een reactie achter onder deze blog en vertel wie jouw favoriete Disney prinses is.
  • Niet verplicht, maar wanneer je een tag of gifje achterlaat op Facebook dan gaat jouw naam 2x in de hoge hoed.
  • De winactie loopt t/m 10 november. De winnaar wordt in de week daarna hier in deze blog bekend gemaakt.
  • Klik hier voor de winactie voorwaarden
WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

36 reacties

  1. G.T. op 3 november 2019 om 08:49

    Mijn favoriet is Belle, is dat ook een prinses?
    Ik maak graag kans voor mijn nichtje van 5.

  2. Kim padberg op 3 november 2019 om 16:26

    Onze dochter is gek op Viana en Elsa. En ze zal deze poppen geweldig vinden! Ik doe graag mee

  3. Anna wienen op 3 november 2019 om 16:30

    Belle is onze favoriet

  4. Manon Laurier op 3 november 2019 om 16:44

    De favoriete prinses van mijn dochters blijft toch nog altijd Elsa. Ze zullen dit cadeau echt helemaal geweldig vinden! Een erg leuk cadeau voor Sinterklaas!

  5. elisabeth maria martina op 3 november 2019 om 16:48

    esla en anna zijn de grote favoriet de prinsessen waarvan mijn kleindochter het meest geniet
    verras haar maar met zo’n prachtig exemplaar, geweldig kado voor haar 6e jaar #duimenmaAR

  6. Ingrid langstraat op 3 november 2019 om 16:49

    Wat een leuke review, lijkt mij erg leuk voor mijn dochter. Zij is ook gek op prinsessen en barbie dus deze poppen moet zij te gek vinden. Erg leuk dat ze ook gewone comfy kleding aan hebben, beter herkenbaar voor ze. Favoriet zijn er meerdere, maar Elsa blijft toch de topper.

  7. Goele H op 3 november 2019 om 17:02

    Mijn dochter is gek op Elsa en Rapunzel, ze is vooral jaloers op hun haar denk ik. Ze zou wel dolblij zijn met dit pakketje.

  8. Jessica op 3 november 2019 om 17:07

    Mijn favo is van de film Brave. Zij heeft zulk gaaf haar. Oranje. We doen graag mee voor deze leuke poppen

  9. Marjo op 3 november 2019 om 17:23

    Rapunzel is hier ook favoriete met die mooie lange haren. Deze prinsessen staan ook hier op het lijstje! Ze zijn zo mooi mama????

  10. Nicolet op 3 november 2019 om 18:15

    Mijn dametjes zijn groot fan van de prinsessen. De oudste zegt rapunzel en de jongste Belle!
    Nu duimen ????????

  11. Lenny Wibbelink op 3 november 2019 om 19:36

    Mijn oudste is gek van Rapunzel. Wat wil je ook met zulk geweldig haar!

  12. Iris Bakker op 3 november 2019 om 20:38

    Mijn favoriet is Belle, maar mijn dochter zou Elsa en Anna het leukst vinden

  13. Bodil op 3 november 2019 om 21:05

    Super leuk! Perfect voor onze “pyjamadag”.
    Alle prinsessen zijn hier zeer geliefd. Stiekem is Rapunzel mijn favoriet. Goed met een pan, lekker zichzelf en kan genieten van de kleinste dingen. Voor haar is elke dag een avontuur!

  14. SophiaG op 3 november 2019 om 21:18

    Mijn dochters vinden Rapunzel de leukste prinses.

  15. Annie Thomassen op 4 november 2019 om 00:28

    Mijn kleindochter Fiene is helemaal verliefd op prinsessen en verkleed zich zelf liefst elke dag als prinsesje. Vooral Elsa en Anna vind ze zo mooi. Maar ook Doornroosje, Sneeuwwitje en Rapunzel vind ze prachtig. Ik weet zeker dat ze in de zevende hemel zal zijn met zo’n mooie Disney Prinsessen Pop.

  16. marij brand op 4 november 2019 om 16:34

    die van mn dochter is Elsa en die van mijzelf is Belle…. #jeugdsentiment

  17. m chen op 4 november 2019 om 17:04

    Mijn favo Disney Prinses is Elsa!

  18. Heleen Haarsma op 4 november 2019 om 17:10

    Mijn 2 lieve kleindochters zijn echt helemaal weg van Ariël de zeemeermin. Vooral door dat lange, mooie rode haar en dat hadden ze zelf ook graag gehad. Ze zijn beide ook helemaal gek op zwemmen dus daar zal het ook wel een beetje mee te maken hebben!

    Duimen maarrrr….

  19. Saskia Spil op 4 november 2019 om 18:15

    Van onze emma is elsa haar favoriet en van fenna is anna de favoriet. Helemaal hipp superleuk, ik ga duimen voor de meiden.

  20. Will op 4 november 2019 om 20:58

    Mijn kleindochter is fan van Frozen., Van Elsa en Anna, maar Elsa is de favoriete Prinses.
    Haar maak ik heel erg blij met zo’n leuke Disney Prinses.
    Voor haar doe ik dan ook graag mee.
    Ik heb geen facebook, maar volg op bloglovin.

  21. Marian B op 4 november 2019 om 22:04

    Ariël is hier de grote favoriet. Mijn dochter vindt alles wat met prinsessen te maken heeft geweldig, niet mee doen is dus geen optie 😉

  22. Nelly op 5 november 2019 om 08:40

    Belle s toch echt wel de favoriet

  23. melissa op 5 november 2019 om 08:57

    Die van mij is Ariël van de kleine zeemeermin omdat dat de allereerste Disney film die ik keek. die ging ik huren bij de videotheek met mijn moeder destijds. leuke herinnering! die van mijn dochter is elsa, vooral met de 2e frozen film in het vooruitzicht!

  24. stephanie visser op 5 november 2019 om 09:29

    Mijn kleine prinsesje vindt ze allemaal leuk. Helemaal weg van Disney films! Een echt meisje meisje die zich graag omringt met de Disney prinsessen, Ze zou hier heel erg blij mee zijn!

  25. Sharon v Bregt op 5 november 2019 om 09:54

    Wat gaaf! Mijn favoriete Disney prinses is Vaiana.

  26. maaike beld op 5 november 2019 om 11:15

    Merida van Brave, aangezien we gek zijn van Schotland en zij ook nog eens super stoer is :D!

  27. oma bakkernes op 5 november 2019 om 18:34

    voor onze lieve kleindochters

  28. Sarita op 5 november 2019 om 19:52

    Ik loot graag mee. Assepoester is mijn favoriet

  29. Sjoerd op 5 november 2019 om 20:09

    Mijn meisje haar favoriete prinses is Rapunzel , zulk mooi lang haar wil zij ook!
    Huispakkendag houden wij maar al te graag in de winter en samen met deze prinsessen zou dat natuurlijk NOG leuker zijn!

  30. Elle W op 6 november 2019 om 14:07

    De favoriete prinses van mijn dochter is Belle, zelf vind ik toch Assepoester de leukste prinsen, Deze poppen zijn wel erg leuk!

  31. Brenda op 7 november 2019 om 07:55

    Wat een leuke winactie! Hier is Belle de favoriete prinses, dit omdat ze zo’n mooie gele jurk draagt.

  32. Lida op 8 november 2019 om 16:33

    Belle en Ariël zijn de favorieten . Geweldig leuke winactie waar we graag aan mee doen.

  33. gerrie florissen op 9 november 2019 om 14:01

    ik waag graag een kans voor onze kleindochter. Assepoester is de favoriet van oma en van onze kleindochter is elsa

  34. Anneliese de Waal op 9 november 2019 om 17:19

    Heel erg leuk voor mijn dochtertje, doe erg graag mee voor haar.
    Haar favoriete prinses is Belle, ze vind de film van Belle en het Beest helemaal geweldig.

    Groetjes Anneliese 🙂

  35. Vivian op 9 november 2019 om 22:18

    Onze oudste is gek van Ariël, omdat zij zo prachtig kan zingen. De jongste vindt Anna het liefst 🙂

  36. Roy op 10 november 2019 om 00:03

    Pocahontas, al is meer favoriet van ouders maar dochterlief kijkt graag mee

Laat een reactie achter





© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje