Dingen waar ik geen genoeg van krijg (tag)

Echte verslavingen zoals een rook- en/of alcoholverslaving heb ik niet. Maar er zijn toch best wel wat dingen waar ik geen genoeg van kan krijgen. Dat veel dingen toch met eten te maken hebben zul je vast niet zo gek vinden, maar ik heb ook genoeg non-food dingen op mijn lijstje staan. Dit zijn dan ook doorgaans de dingen waar je me voor kunt wakker maken..

Dingen waar ik geen genoeg van krijg TAG

Het leek me leuk om ook van anderen te horen waar zij geen genoeg van krijgen, dus daarom heb ik hier een TAG van gemaakt. Het is dit keer heel simpel. Er is slechts 1 vraag waar je antwoord op moet geven en je mag zelf weten hoeveel antwoorden je geeft. Het enige wat je wel even moet doen is mij vernoemen in je artikel en het is leuk als je ook nog een aantal anderen tagt 🙂

Waar krijg ik geen genoeg van?

Laten we eerst eens beginnen met alle food gerelateerde dingen. Want er sommige dingen zijn gewoon té lekker voor woorden, dat kan ik blijven eten. Ook als ik vol zit. 

Tapas en gamba’s

Tijdens mijn mini vakantie naar Spanje was ik een dolgelukkig mens. Niet alleen omdat het lekker weer was en ik samen met twee dierbaren was. Nee ook omdat mijn liefde voor tapas en gamba’s gevoed werd. Ik kan ze overal eten, maar in Spanje zijn ze toch echt het lekkerste. Toen ik ook nog eens een mega gamba op mijn bord kreeg tijdens de eerste avond stierf ik bijna een gelukkig mens. Wat is dat lekker zeg!

Sushi

Sushi is enorm machtig en vullend dus. Maar toch kan ik dit blijven eten. Dag in en dag uit. Wel het liefst met vis en/of avocado. Die vind ik het lekkerste.

Vis in het algemeen

Het grappige is, dat ik een behoorlijke carnivoor ben.. Maar als je me vraagt te kiezen tussen nooit meer vlees of nooit meer vis dan kies ik dus nooit meer vlees. Ik kan echt genieten van een stuk vlees op mijn bord en ik ben dan ook gek op BBQen bijvoorbeeld. Maar gamba’s, zalm, mosselen.. allemaal dingen waar ik geen genoeg van krijg!

En dan de non-food dingen. Waar kan ik geen genoeg van krijgen? 

De zee

Twee jaar terug schreef ik al een artikel over mijn heimwee naar de zee. Ik schreef die blog op het moment dat ik nog in Schevening was en besefte dat het bijna tijd was om naar huis te gaan. En ook nu ben ik weer een paar dagen aan zee geweest en verlang ik terug hiernaar. Niet alleen omdat het er warm was en het landschap gewoon erg mooi is. Maar vooral omdat de zee een enorm kalmerende uitwerking op mij heeft. Alle stress vloeit weg… Helaas voor mij is de zee niet om de hoek.

Friends

De serie Friends heb ik denk ik al een aantal keer gezien, alle 10 de seizoenen. En toch kan ik het blijven kijken. Niet voor niets ben ik nu zo blij met Netflix want daar staat de gehele serie op.. Je snapt wel wat ik dadelijk ga kijken toch 😉

Knuffels van mijn kinderen

Lekker cliché en ik denk dat elke moeder dit zegt: maar de knuffels van mijn kinderen kan ik eindeloos blijven krijgen. Mijn dochter zei vanavond tegen me, terwijl ze me knuffelde “mama dit vind ik het allerbelangrijkste”. En dat is het ook. Liefde geven aan mijn kinderen en deze dan ook terug ontvangen, dat ís ook het allerbelangrijkste.

Spanje

Ondanks het feit dat ik het liefst de hele wereld rond reis en alles wil zien keer ik ook graag jaarlijks terug naar Spanje. Nu lukt jaarlijks me helaas niet (meer), maar toch blijf ik erheen gaan. Veel naar hetzelfde, maar ik heb ook telkens weer iets nieuws ontdekt. Het blijft gewoon als mijn tweede thuis voelen en het liefst zou ik erheen verhuizen!

Schrijven

Schrijven doe ik de hele dag. Voor mijn blog, in mijn agenda, voor mijn bedrijf, momenteel nog voor mijn parttime baan, voor mezelf in mijn dagboek.. Het is mijn lust en mijn leven!

ontslag genomen focus eigen bedrijf

Muziek

Ook kan ik niet zonder muziek. Het liefst heb ik de hele dag de radio of Spotify aan staan. Alleen kan dat niet, want soms moet ik me dusdanig concentreren dat de muziek echt uit moet. Maar zodra dat ‘moment’ voorbij is gaat de muziek weer aan. In de auto, in de trein, op het werk, in de douche.. overal heb ik muziek. Ik kan geen dag zonder!

Foto’s en filmpjes

Eigenlijk moet ik hier als kopje ‘herinneringen’ opschrijven. Want met foto’s en filmpjes bewaar je eigenlijk herinneringen. En daar kan ik echt niet zonder. Herinneringen zorgen ervoor dat ik, ook op momenten dat ik me rot voel, me goed ga voelen. Ik terug kan denken aan hele fijne bijzondere tijden. En foto’s en filmpjes helpen daarbij. Niet voor niets dat ik tijdens onze mini vakantie ook veel foto’s heb gemaakt en heb gefilmd…

Nou en stiekem zijn er nog genoeg andere dingen te noemen waar ik geen genoeg van kan krijgen. Maar dat bewaren we voor een eventuele deel 2. Ik tag bij deze Charlotte, Janske, Miriam en Merel!

Waar krijg jij geen genoeg van?

18 reacties op “Dingen waar ik geen genoeg van krijg (tag)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *