Vier dingen die ik graag alleen doe

Ik houd er enorm van om mensen om me heen te hebben. Hoe meer hoe beter. Toch zijn er ook genoeg dingen die ik graag alleen doe. Dingen waarvan ik vroeger niet had gedacht dat ik daar zo van kon genieten. In mijn eentje. Ik denk dat ik heb “geleerd” om alleen te zijn toen ik naar Aruba verhuisde. Dit was iets wat ik in mijn eentje had geregeld en dus ook in mijn eentje deed. Natuurlijk heb ik daar heel veel geweldige mensen leren kennen, maar je bent wel ver weg van familie/vrienden en het bekende wereldje.

Ik liet me overigens door Northflix inspireren, zij plaatste in mei vorig jaar een soortgelijk artikel.

Dingen die ik graag alleen doe

Onderstaande dingen doe ik graag alleen. Maar dat betekent niet dat ik ze altijd maar alleen wil doen.

Naar de bioscoop

Ik vind het super leuk om samen met anderen naar de bioscoop te gaan, maar in mijn eentje doe ik ook graag. Nu is het wel echt al een tijd geleden dat ik in mijn eentje ging. Sowieso kan ik me de laatste keer bioscoop niet herinneren haha. Maar goed, ik ga dus vlot in mijn eentje. Je zit anders toch maar stil naast elkaar in het donker.

Boodschappen doen

Ik hield vroeger helemaal niet van boodschappen en nu vind ik het altijd retelekker als ik even alleen naar de supermarkt kan. Dan laat ik mijn dochter bij haar vader of bij haar oma en duik ik de Jumbo of Lidl in. Waarom ik dit zo lekker vind? Even met mijn gedachten alleen zijn. Geen peuter aan mijn been die wil meehelpen of vermaakt wil worden. Het is dan echt even tijd voor mezelf..

Lunchen/Terrasje

Net zoals de bioscoop ga ik graag met een vriendin of familie lekker lunchen. Heerlijk op een terrasje mensen kijken en genieten. Maar ik doe dat net zo lief alleen. Ook dit doe ik niet vaak alleen, maar je kunt me zo eens in de zoveel tijd zeker ergens op een terrasje vinden. De ene keer met een boek, de andere keer met mijn laptop. Ik vind dat heerlijk. Lekker even op mezelf.. Maar toch onder de mensen!

Met de honden wandelen

IMG_3862

Wij gaan met regelmaat met het hele gezin wandelen met de honden. Onze kleine meid vindt dat echt geweldig om te doen en het is dan ook echt genieten zo samen. Toch wandel ik het liefste alleen met de honden. De ene keer met Spotify aan op mijn mobiel, de andere keer gewoon helemaal niets behalve mijn gedachten. Ik moet wel altijd opletten dat ik de tijd niet vergeet haha, want ik kan zo blijven lopen. Nu is dat ’s avonds vaak niet zo erg, want dan hoeft niemand ergens heen. Maar in de ochtenden moet mijn man werken dus dan kan ik geen uur wegblijven.

Wat doe jij graag alleen?

26 reacties op “Vier dingen die ik graag alleen doe

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *