Diervriendelijke vakantiehuizen

Diervriendelijke vakantiehuizen. Wanneer wij op vakantie gaan dan doen wij dit eigenlijk altijd zonder honden. We hebben er namelijk twee en doorgaans mag je geen honden meenemen of slechts eentje. Maar er zijn ook diervriendelijke vakantiehuizen, alleen moet je ze wel zien te vinden! Daarom heb ik met behulp van HomeToGo een mooie lijst kunnen samenstellen van diervriendelijke vakantiehuizen.

Kun je mooi je liefde voor vakantie en liefde voor je hond combineren.

Dit zijn de meest diervriendelijke vakantiehuizen met hond

Zowel in Europa als daarbuiten kun je met je huisdier op vakantie. Met de auto of met het vliegtuig. Alles is mogelijk. Let er wel op dat wanneer je met de auto gaat je de honden genoeg uit de auto moet laten en je ze NOOIT in de auto kunt laten terwijl je zelf even weg bent.

Vakantiehuis in Barcelos, Portugal

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in een rustige omgeving? Met heel veel landschap om je heen om samen met je viervoeters te ontdekken? Dan is dit diervriendelijke vakantiehuis in Barcelos, Portugal de juiste match. Dit huis ligt relatief afgelegen, 32 kilometer van de dichtstbijzijnde stad. Er is een groot zwembad aanwezig, een prachtige tuin en twee mooie terrassen. Je kunt er eenvoudig met vier personen overnachten voor de prijs hoef je het ook niet te laten: slechts €33,- per nacht!

Dit zou voor ons echt de perfecte vakantie zijn, wij houden wel van rust en vinden het heerlijk om lekker door de natuur te wandelen.

 

Foto credits: Tripadvisor

Op avontuur in Bangalore, India

Wil je liever op avontuur in een prachtig land zoals India, dan is deze zogeheten Polaroid Home de ideale uitvalsbasis. Met vier slaapkamers is dit een perfect vakantiehuis voor jouw en je viervoeter. Fijn samen de prachtige stad Bangalore ontdekken en dat voor slechts €41,- per nacht.

Nu is India voor mij niet perse een bestemming waar ik graag heen zou gaan. Maar mocht dit je wel aantrekken en kun je echt niet zonder je hond, dan is dit het perfecte huis.

Foto credits: Tripadvisor

Een Casita in La Paz, Mexico

Ben je als stelletje op zoek naar een wat authentiekere ervaring in Mexico? Dan is deze Casita bij Casa Navarro op jullie lijf geschreven. Een gezellig en compact vakantiehuis met twee ideale gastheren: Micheal en zijn pup Bud. Zij staan bekend om hun gastvrijheid en warmte. Voor slechts €61,- per nacht kunnen jullie en je viervoeter daar zeker goed uit de voeten.

Voor ons dus geen handige bestemming aangezien we ook nog twee kinderen hebben. Maar heb jij nou geen kinderen en wel een hond? Mexico is echt een prachtig land.. ik spreek uit ervaring!

Foto credits: Tripadvisor

Siciliaanse villa in Mascali, Italië

Speel ping pong naast het zwembad, pluk groenten en fruit in de omliggende tuinen of relax in de jacuzzi terwijl de zon ondergaat. Allemaal dingen die je kunt doen in deze prachtige Siciliaanse villa in Italië. Voor een prijs van €85 per nacht kan jij verblijven in deze diervriendelijke villa vlak naast de beroemde berg Ertna.

Ik zie mezelf al helemaal door die tuinen struinen en af en toe een appeltje of sinaasappel plukken. Heerlijk zelfgemaakte wijn drinken en als de kinderen in bed liggen in de jacuzzi duiken met een boek.

Foto credits: Tripadvisor

Shippen Cottage in Herodsfoot, Engeland

In het charmante Engelse Cornwall, met in de buurt prachtige surfstranden, vind je Shippen Cottage. Een zeer diervriendelijke bestemming aangezien rondom het vakantiehuisje kilometerslange wilde heide ligt. Ook hier zijn je eigen honden welkom. Het charmante huisje heeft originele balkenplafonds en een gezellige houtkachel. Met €122 per nacht kom je hier helemaal tot rust.

Engeland is een bestemming waar je heel makkelijk met je hond heen kunt. Het is niet zover rijden of vliegen dus lijkt mij echt ideaal. En dan lekker in zo’n echte Engelse cottage samen met je gezin en de honden. Heerlijk!

Foto credits: Tripadvisor

Huskies in Krokom, Zweden

Kun je geen genoeg krijgen van honden en wil je naast je eigen hond(en) nog meer honden op je vakantieadres? Dan is dit winterachtig natuurparadijs het droomhuis voor iedere hondenliefhebber. Een gezellig vakantiehuisje compleet met een eigen kudde sledehonden. Bezoek het nabijgelegen meer Storsjön te voet of via de hondenslee. Als je geluk hebt zie je wellicht nog het angstaanjagende monster Storsjöodjuret in het meer. Maak je vooral geen zorgen, want de kudde huskies om je heen zullen je gegarandeerd veilig houden. Voor €102 per nacht beleef je de ultieme diervriendelijke sneeuwavontuur.

Ik denk dat mijn honden iets te jaloers zullen worden als we hiernaartoe zouden gaan. Maar het is wel leuk om eens heen te gaan zonder honden lijkt me. Dan hoef je in ieder geval je eigen honden niet te missen.

Foto credits: Tripadvisor

 

Deze diervriendelijke vakantiehuizen zijn slechts een kleine greep van wat er allemaal te vinden is. Doordat je tegenwoordig gebruik kunt maken van internet en allerlei handige sites als HomeToGo vind je binnen no time dé plek op jouw ideale bestemming. Ik hoop dan ook dat we wellicht volgend jaar al een vakantie kunnen boeken naar een plek waar we onze honden gewoon mee naartoe kunnen nemen!

Ga jij wel eens op vakantie met je hond?