Dierenrijk: dé kinderdierentuin

IMG_7488

>>> Lees ook de review over Dierenrijk.

De mensen die mijn blog afgelopen week hebben gevolgd (en ook fan zijn van mijn Facebook pagina) hebben al kunnen lezen dat er in Dierenrijk een speciale middag gepland was. Namelijk een middag waarin de figuren uit Sesamstraat hun eigen straat verlieten en de kinderen kwamen begroeten in de dierentuin. Ik werd gevraagd om erheen te gaan voor mijn blog, maar omdat ik zelf al een jaarabonnement heb besloot ik om mijn kaartjes weg te geven.

Zelf ging ik natuurlijk ook erheen samen met mijn dochtertje Fay. Daar ontmoette ik de winnares van mijn winactie samen met haar gezinnetje, maar ook een aantal andere hele leuke mensen. Zo waren mijn beste vrienden er met hun dochtertje Nova, kwam ik Thea tegen van bampraat, heb ik eindelijk R. ontmoet van Tamara, sprak ik af met Judith van Mommylovespink en zagen we ook nog Monique met haar gezinnetje.IMG_7470

Dierenrijk promoot zichzelf met de naam “dé kinderdierentuin” en ik moet toegeven dat ik het volledig eens ben met die naam. Het is echt een geweldig leuke dierentuin waarbij je tussen de aapjes en vogels kunt lopen, waarbij er grote en kleine olifanten zijn, je de bruine beer lekker op zijn rug in het zonnetje ziet liggen en waarbij je de tijger gemeen rond ziet lopen. Maar dat is niet het enige, wat het echt kindvriendelijk maakt zijn de vele speeltuintjes door het hele park heen. Er is een indoorspeeltuin, een hele grote outdoorspeeltuin, terrasjes voor de ouders en nog veel meer. IMG_7474

Zelf heb ik een abonnement en ik besefte me gisteren dat ik er veel te weinig heen ga. Het ligt op 35 minuten rijden van mijn huis dus ik moet echt wat vaker gaan. Al ga ik op een terrasje zitten terwijl mijn kleine meid zich vermaakt in de speeltuin… Dan hebben we beide al een top dag! Gisteren was dan ook echt een topdag. Al vond ik de Sesamstraatparade iets tegenvallen, het was super leuk om ze eens ‘in het echt te ontmoeten’. Want Sesamstraat is niet alleen bij Fay geliefd, ook bij deze mama!sesamstraatNu moet ik eerlijk toegeven dat ik zelf echt gek ben van Elmo. Ik vind Pino, Tommie en Ieniminie (die er overigens niet bij was) ook erg leuk, maar Elmo steekt met kop en schouders erbovenuit. IMG_7485Fay daarentegen heeft nog geen voorkeur, ze vindt ze allemaal leuk maar wel vanaf haar eigen gekozen plek. Hier kwamen ze langs voor de parade en ze vond het leuk.. Maar eng! Vooral toen Elmo ook nog eens over haar hoofd aaide wist ze niet hoe snel ze weer bij mij moest komen haha. Ze staat dan ook niet echt op de foto met de figuren uit Sesamstraat. IMG_7471 IMG_7473Op de bovenste foto van de twee is Fay overigens aan het spelen met Mark, een goede vriend van me. En de onderste foto is met Nova. IMG_6212 IMG_7499 IMG_7501Fay heeft ook heerlijk gedanst, ze probeerde zelfs te zwieren met haar rokje. Op de onderste foto is ze echter een boefje. Ze heeft net de rozijntjes van Lise afgepakt. Dat moet ze dus nog een beetje leren haha. IMG_6217 IMG_6223Op het moment dat wij in de speeltuin gingen spelen begon het al wat bewolkt te worden, maar er was nog voldoende tijd zonder regen om lekker te spelen. Vooral op de wip vind Fay echt leuk. Telkens wilde ze eraf en een minuut later er weer op om te wipwappen haha! 11798328_10152904662871269_2138764254_nNog even op de foto samen met Judith en een van haar lieve dochtertjes en daarna was het dan toch tijd om weer naar huis te gaan! Het was een geslaagde dag en ik raad Dierenrijk dan ook zeker aan om eens heen te gaan!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties

 1. Nesrin op 27 juli 2015 om 14:45

  Oh wat super cute! Dit vind ik heel leuk om te zien.

 2. Lilian op 27 juli 2015 om 14:50

  Leuk! Kids vinden in de dierentuin toch altijd de speeltuinen het leukst 😉

  Dierenrijk is voor ons een beetje ver, maar ik hier de buurt in Epe heb je een kleinere dierentuin, waardoor de entree heel laag is en (kleine) kinderen vinden het fantastisch! 🙂

 3. Jackelien op 27 juli 2015 om 15:13

  Wat een leuke foto’s!
  Fijn dat jij en Fay zo genoten hebbenXXX

 4. Meike op 27 juli 2015 om 15:40

  Wat een leuke foto’s. Het was een geslaagde dag.

 5. Kim op 27 juli 2015 om 16:22

  Wat een lieve en leuke foto’s! 🙂

 6. Monique op 27 juli 2015 om 21:43

  Haha die foto van Fay en Lise is grappig! Het ging zo snel dat ze volgens mij nog niet helemaal besefte wat Fay zojuist gedaan had 😉 Vond het ook een erg leuke dag!

 7. D'abord Roze op 27 juli 2015 om 22:21

  Hoop dat die Sesamstraaters nog ergens komen opdagen. Zou ze ook wel graag eens ontmoeten…

 8. Irene op 31 juli 2015 om 09:23

  Wat leuk! Ik ben nog nooit in Dierenrijk geweest, maar ik ga daar zeker ook een keer met de meiden naartoe. Ze zullen zich daar vast vermaken!

 9. Puck op 10 augustus 2015 om 13:57

  Ik heb ook een abonnement, ben gisteren nog geweest. Maar zo druk als het op jouw foto’s is heb ik het gelukkig nog nooit gezien. Dan moet je wel heel goed op je kids letten!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje