Dierendag: verras je hond

IMG_6626

Ik was laatst in een dierenwinkel hier bij ons in het dorp en zag daar opeens wat kussens liggen met Lief! en Stoer! erop. Dat trok natuurlijk direct mijn aandacht want hieraan herken je het merk Lief! Het waren hele stoere designs echter hadden ze op dat moment alleen maar kussens voor kleine honden. Nu dacht ik dat het daarbij bleef maar plots kwam ik op de website van Lief! ook de categorie ‘dierenbenodigdheden’  tegen en daaronder stond veel meer…

Ze hebben er voor zowel honden als katten echt een paradijs aan geweldige spullen, maar aangezien ik zelf geen katten heb licht ik nu dus alleen even de spulletjes voor de honden uit. Ze hebben eigenlijk alles in 3 verschillende soorten: girl, boy en unisex. Maar omdat ik de unisex zelf niet zo leuk vind heb ik ervoor gekozen om alleen collages te maken voor de teefjes en de reutjes onder de hond.

Voor de reutjes

Schermafbeelding 2015-10-02 om 23.07.14

Wat zou ik het gaaf vinden om die kussens voor onze doerakken te kunnen kopen. Maar op dit moment zitten ze beide in hun sloopfase en durf ik het dus niet aan. Die houten kist vind ik ubergaaf, maar die slopen ze echt meteen. Het jasje is niet echt voor onze honden volgens mij, we hebben wel van die riemen die ook bij de heupen zitten zodat ze niet trekken. Maar zo’n halsband is dan wel weer stoer natuurlijk. De speeltjes doen het altijd wel goed, vooral die ster zou het goed doen denk ik. Alleen de bakjes zijn weer voor kleine honden want onze honden hebben een standaard waaruit ze drinken. Dat is beter voor hun houding.

Voor de teefjes

Schermafbeelding 2015-10-02 om 23.07.33Zelf hebben we geen teefjes, maar mijn ouders hebben wel een teefje. Een chihuahua teefje zelfs. Dus dat mandje onder lijkt me echt ideaal voor haar. Ook de drinkbakjes zijn echt snoezig en zou ik zo voor haar kopen. Het jasje is ook gaaf alleen die wil ze dus niet dragen. De dame haha! Maar ook voor grote honden is dit echt heel erg leuk, bijna jammer dat ik geen teefje heb! Zie je die sleutelhanger trouwens? Daar zitten poepzakjes in. Zou je niet zeggen he? Lekker subtiel en je hebt altijd iets bij! Vind ik echt een geniale uitvinding. Zou elke hondenbezitter moeten hebben. Wij hebben ook altijd zakjes bij in ieder geval! En ja, we gebruiken ze ook haha!

Maar goed, dit zijn dus leuke ideetjes voor dierendag om te geven. Zelf geven we ze een flinke boswandeling en krijgen ze wat lekkers extra. Hoop volgend jaar wel zulke kussens te kunnen kopen, als ze niet meer zo baldadig zijn!

Heb jij een huisdier? En doe jij aan dierendag?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

5 reacties

 1. Miranda op 4 oktober 2015 om 06:36

  Wat grappig hè:) ik zag het laatst op twitter voorbij komen; dierenspullen van Lief!
  Puck zou de meeste dingen slopen ben ik bang, haha:)
  Hoewel het eigenlijk een vrouwtje is, vind ik die ster het leukst!
  Fijne zondag:)

 2. Channa op 4 oktober 2015 om 08:26

  Haha super schattig! Hier hebben we alleen vogels dus dat gaat hem niet helemaal worden 😉

 3. Barbara op 4 oktober 2015 om 12:01

  Hier een huis zonder dieren, wellicht ergens de komende jaren. Ik kan maar geen keuze maken tussen een hond of kat of misschien een heel ander dier… zolang dat niet duidelijk wordt blijft het maar bij Riana et moi 😉

 4. Anita op 4 oktober 2015 om 12:25

  Wat een leuke items 🙂 Jammer dat ze zo in een sloopbui zitten!

 5. Gewoon Jolanda op 4 oktober 2015 om 19:15

  Hoewel het uiteraard iedere dag dierendag is, verwennen we ze vandaag met een extra traktatie. 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje