Eigenwijsjes weekoverzicht: dieren en sterren

Het is weer zondag. Dat betekent… tromgeroffel… weer een nieuw weekoverzicht van de familie eigenwijs. Aan het begin van de week dacht ik nog dat ik geen weekoverzicht zou maken omdat de week waarschijnlijk behoorlijk saai zou worden. Maar daar kwam al snel verandering in. Niet dat het een hele spannende week is geworden, maar ik heb genoeg leuke dingen gedaan om aan jullie te laten zien. Even een kijkje in het leven van mijn gezinnetje. Vind ik altijd leuk om bij anderen te zien, dus hopelijk jullie ook bij mij.

Zondag

IMG_6499Op zondag gingen we naar mijn ouders die na 3 weken vakantie weer thuis waren en mijn broertje kwam toevallig ook. Samen hebben we gezellig PSV gekeken. Alhoewel we vooral vermaakt werden door mevrouw Fay. Ik vind het zelf altijd zo geweldig om mijn broertje samen met mijn kleine meid te zien. Genieten is dat…

Maandag

IMG_6503Dit was een hele rustige dag. In de ochtend ben ik samen met mijn moeder naar de Action geweest en heb ik me echt enorm ingehouden. Ik koop altijd teveel maar nu alleen secondelijm! Ja je moet iets als je op de kleintjes moet letten. Verder kwamen er die dag ook weer een aantal pakketjes binnen om te reviewen en voor winacties dus jullie hebben nog wat tegoed.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Dinsdag

IMG_6508Deze dag was weer een therapiedag. Ik had eindelijk weer een sessie (door de vakantie zat er behoorlijk wat tijd tussen) en daar was ik erg blij mee! Ik had genoeg te bespreken en het was ook wel fijn om bevestigd te krijgen dat hoe ik nu bezig ben het goed is. Maandag moet ik weer naar therapie maar dan met de psychiater erbij, dan gaan we besluiten nemen qua medicatie en wordt er bloed geprikt om de werking van mijn schildklier te testen. De quote hierboven is er eentje die ik de laatste in mijn hoofd heb en wat me bezig houdt.

Woensdag

kus-de-aapVandaag is echt een topdag. Samen met de kleine meid en mijn moeder gaan we naar Dierenrijk. We hebben er een abonnement en het is een half uurtje rijden dus dat maakt de stap wel heel klein om erheen te gaan. Als we er aankomen blijkt het al best druk te zijn, meer mensen hadden ons geniale idee om lekker daar deze zonnige dag door te brengen. IMG_6525Niet alleen Fay heeft een toptijd, aangezien ze alle dieren die ze tegenkomt begroet en kust. Maar ook deze mama vermaakt zicht prima! Vooral als het voedertijd is bij de Maki aapjes en er regelmatig eentje (of twee) op mijn schouder komt zitten. Na een uurtje of 4 gaan we weer naar huis want het is bedtijd voor de kleine meid. Ze slaapt in de auto en eenmaal thuis wil ze niet meer slapen. Eigenlijk komt dat goed uit want we kunnen op visite bij ons pasgeboren nichtje…. IMG_6558Het was super bij mijn schoonzusje en haar kleine meid. Ik heb haar nu ook eindelijk vastgehouden en.. *zucht*! Helaas liep de dag minder prettig af, Fay brandde haar vingers aan de frietpan vandaar dat ze in de wasbak zit met haar handje onder het lauwe water. Gelukkig heeft ze er niets aan overgehouden!

Donderdag

IMG_6559Eigenlijk een me-time dag aangezien ik onze dochter naar oma had gebracht maar mijn man scheen erg vroeg klaar te zijn op zijn werk dus hebben we onze dag samen doorgebracht. Ook behaalde ik de 1000 volgers op Instagram! Toch weer een leuke mijlpaal.IMG_6569We gingen heerlijk lunchen in het dorp. Echt genieten was dat. Was namelijk al lang geleden dat we dat deden. Daarna gingen we op bankenjacht. Daar later nog meer over.  IMG_6572Ook plaatste ik die dag 2 blogjes waaronder een blog met een collage van jongenskleding. Ik ben er best trots op en de kleertjes.. ♥

Vrijdag (& zaterdag)

bankWe verkochten onze rode bank. Met slechts 5 euro verlies, dus dat hebben we goed gedaan. De reden dat we hem verkochten is natuurlijk een nieuwe bank. De bankenjacht van gisteren was dus zeker geslaagd! Meer hierover binnenkort op de blog. onderwegLater op de dag (om 11.30uur om precies te zijn) vertrokken we richting ons weekendje weg. Een tijd geleden had ik meegedaan met een actie van Zwitserleven op Twitter en ik won dus dit weekendje. Aangezien mijn man vandaag plogt en ik sowieso nog een review wil schrijven over de accomodatie en een bucketlist-artikel ga ik verder geen foto’s laten zien of iets vertellen. De mensen op Instagram weten al waar ik ben en wat ik ga doen.. De rest, even geduld aub…

Wat hebben jullie afgelopen week gedaan?

 

4 reacties op “Eigenwijsjes weekoverzicht: dieren en sterren

  • Wat leuk om even een weekje in je leven te mogen kijken.
    Als ik dit zo lees, lijkt het mij ook leuk om ( misschien niet elke week) zo nu en dan een overzichtje te maken maar dan voor later voor als de meisjes groter zijn. Ik realiseer me dat ik me ook weleens afvraag Hoe een dag of een week in mijn jonge jaartjes er uitzag. Met een hoop spirit, waarvoor dank, ga ik dit ook eens doen. Je hebt een leuk blog!

Reageren is niet mogelijk.