Deze kerstfilms staan of komen binnenkort op Netflix

netflix-kerstfilms-2020

Wij zijn, net zoals vele andere huishoudens, fan van Netflix. Sinds deze streamingdienst bestaat in Nederland hebben wij een abonnement en we willen niet zonder. Niet gek ook dat ik al regelmatig over de nieuwste (kerst)films en series op Netflix heb geschreven. Check hier maar eens.

Nu is het eind oktober en de eerste “nieuwe” kerstfilm staat alweer op deze geweldige streamingdienst. Tijd dus om je te vertellen wat er al te zien is en wat er nog gaat komen. Dit artikel wordt bijgewerkt zodra er ook weer nieuwe kerstfilms beschikbaar zijn.

Deze kerstfilms staan al op Netflix

De nieuwste film over kerst is Holidate. Deze film kwam op woensdag 28 oktober online en diezelfde dag heb ik hem nog gekeken. Deze film gaat over een man en vrouw die elkaar niet kennen maar beide een date nodig hebben voor tijdens de feestdagen. Zonder druk. Geen romantiek en zeker geen kans op liefde. Ze willen dus graag een Holi-date.

Er staan nog veel meer kerstfilms online, maar deze is dus echt nieuw. Ben je op zoek naar andere films? In mijn artikel over kerstfilms in 2019 zul je er nog een aantal vinden die nu ook nog te zien zijn zoals A bad moms Christmas (aanrader!) en Holiday in the wild. Maar ook The Holiday (met Jude Law en Cameron Diaz) en The Grinch staan er nog op. Als je zoekt op Holiday of Christmas komen er een heleboel tevoorschijn.

Deze kerstfilms en -series komen op Netflix

Op zondag 1 november komen er direct een aantal nieuwe films online die tijdens de kerstdagen afspelen.

My Christmas Inn

Vlak voor een vrouw een grote promotie krijgt, herfst ze een gezellige herberg in Alaska. Ze raakt gecharmeerd van de tradities rond de feestdagen en van een dorpsadvocaat.

Christmas Wonderland

Een galeriecurator gaat met de feestdagen terug naar haar geboorteplaats. Oude passies komen weer tot leven als ze zich herenigt met haar liefde van de middelbare school.

Christmas made to order

Een architect nodigt zin familie uit voor kerstmis en huurt een kerstdecorateur in die uiteindelijk veel meer versiert dan zijn huis.

Er komen naast deze bovenstaande films zeker nog meer films online. In volgorde van ‘uitkomen’:

Operation Christmas Drop (5 november)

Een strikte politiek assistente valt voor een genereuze luchtmachtpiloot terwijl ze zijn tropische basis en de kersttraditie van de luchtmacht wil opheffen.

Dash & Lily (seizoen 1 serie – 10 november)

Tegenpolen trekken elkaar aan als de cynische Dash en vrolijke Lily elkaar berichten en uitdagingen sturen via een rood boekje dat ze in New York voor elkaar achterlaten.

Almost Christmas (11 november)

De vier volwassen kinderen van een weduwnaar keren voor de eerste kerst na hun moeders dood terug naar het ouderlijk huis. Ze brengen veel drama en onrust met zich mee.

Jingle Jangle: a Christmas Journey (13 november)

Tientallen jaren nadat zijn vertrouwde leerling hem heeft verraden, vindt een eens zo vrolijke speelgoedmaker nieuwe hoop wanneer zijn vriendelijke en nieuwsgierig kleindochter in zijn leven komt.

The Princess Switch: Switched Again (19 november)

Vlak voor haar kroning hebben Margaret en Kevin relatieproblemen. Haar dubbelganger Stacey moet daarom in actie komen voordat een nieuwe lookalike hun plannen verijdelt.

Alien Xmas (20 november)

Wanneer buitenaardse wezens de zwaartekracht van de aarde proberen te stelen, kunnen alleen de vrijgevige geest van kerst en een kleine alien die X heet de wereld redden.

Dolly Parton’s Christmas on the square (22 november)

De kerstsfeer is ver te zoeken als een harteloze vrouw land in haar thuisstad probeert te verkopen. Zal ze door muziek, magie en herinneringen van gedachten veranderen?

The Christmas Chronicles, deel 2 (25 november)

Kate Pierce is nu een cynische tiener en wordt onverwachts herenigt met de Kerstman als een geheimzinnige herrieschopper Kerstmis permanent dreigt te verpesten.

Ik ga er vanuit dat er nog veel meer komt, dus ik zal deze blog blijven aanvullen.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

1 reactie

  1. Saskia op 2 november 2020 om 11:58

    Ja leuk, ik ga er zeker een aantal kijken! 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje