Design je eigen kindertrui! (winactie)

Design je eigen kindertrui. Alleen dat zinnetje maakte me al enthousiast. Zoals jullie wel weten ontvang ik met regelmatig samenwerkingsverzoeken. Ongeveer 75% daarvan vind ik sowieso niet geschikt voor mijn doelgroep en over de 25% die over is ben ik ook nog eens extra kritisch. Maar soms komt er een verzoek binnen waarvan je direct weet dat het perfect is voor op de blog. Zo ook bij deze samenwerking. Ik leg je uit waarom. 

Ten eerste is het altijd leuk om iets unieks te hebben voor je kind. Ik koop zelf met regelmaat kleding bij de H&M, Hema, Zeeman en Primark dus dat kun je niet echt uniek noemen. Maar af en toe ga ik ook op zoek naar kledingstukken die je wat minder vaak ziet. Zoals van CarlijnQ of Mini Rodini. Wanneer je dan een trui kunt maken voor je kind, waarvan er letterlijk maar één bestaat, dan is dat helemaal tof. Ten tweede houd ik enorm van foto’s, maak ik er zelf dagelijks tientallen en laat ik ook professionele foto’s van haar maken. Dus om dan ook nog eens iets unieks met een aantal van deze foto’s te doen is helemaal tof.

Design je eigen kindertrui

Via Picturefix kun je sinds kort truien maken met daarop een aantal foto’s. Dit kan in volwassen maten, maar dus ook in kindermaten vanaf 3/4 jaar. De volwassen truien zijn vanaf maat xs t/m xl te bestellen en de kindermaten vanaf 3/4 jaar t/m 12/14 jaar. De truien zijn momenteel alleen nog in het lichtgrijs te verkrijgen, maar dit wordt volgens mij wel uitgebreid.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Er zijn verschillende designs van de trui te maken. Zo kun je bij de kinderen kiezen uit één foto in zowel een ronde vorm en een rechthoek, maar ook uit twee foto’s, drie en zelfs vier. Bij de volwassenen truien heb je zelfs nog veel meer keus! Je kunt de foto’s die je uitzoekt inzoomen en verschuiven totdat het precies is zoals je wilt. Je kunt natuurlijk foto’s van je kroost gebruiken maar ook van hun favoriete speelgoed of iets heel anders. Als de kwaliteit van de foto maar goed is. Dat geeft het programma trouwens ook heel fijn aan, wanneer de kwaliteit goed is en wanneer niet.

Met een paar klikken heb je dus je trui al ontworpen. Of je moet net zoals ik gewoon enorm twijfelen wat je wilt haha, dan duurt het iets langer. Ik koos overigens onderstaand design. De kwaliteit van de trui is echt heel goed. Ik heb alleen door mijn keeloperatie geen tijd gehad om foto’s te maken. De trui kwam namelijk afgelopen vrijdag binnen, maar die dag lag ik nog in het ziekenhuis. De dagen daarna had ik echt nog teveel pijn om te kunnen functioneren. Deze foto’s houden jullie dus nog tegoed!

Schermafbeelding 2016-03-07 om 09.30.30

Winactie

Wil jij nu ook zo’n gave trui ontwerpen voor je kind? Dan is dit je kans! Ik mag namelijk een van mijn lezers blij maken met zo’n unieke kindertrui. Wat je hiervoor moet doen lees je hieronder.

Laat een reactie achter op deze blog. 

Voor een extra kans op deze prijs deel je de actie op Facebook met je vrienden en like je de pagina van Picturefix. Specifieke mensen taggen mag natuurlijk ook!

Deze winactie loopt t/m eerste Paasdag, op tweede Paasdag maak ik de winnaar bekend.

Voor wie wil jij zo’n gave trui maken?

16 reacties op “Design je eigen kindertrui! (winactie)

Reageren is niet mogelijk.