Design je eigen kindertrui! (winactie)

Kindertrui

Design je eigen kindertrui. Alleen dat zinnetje maakte me al enthousiast. Zoals jullie wel weten ontvang ik met regelmatig samenwerkingsverzoeken. Ongeveer 75% daarvan vind ik sowieso niet geschikt voor mijn doelgroep en over de 25% die over is ben ik ook nog eens extra kritisch. Maar soms komt er een verzoek binnen waarvan je direct weet dat het perfect is voor op de blog. Zo ook bij deze samenwerking. Ik leg je uit waarom. 

Ten eerste is het altijd leuk om iets unieks te hebben voor je kind. Ik koop zelf met regelmaat kleding bij de H&M, Hema, Zeeman en Primark dus dat kun je niet echt uniek noemen. Maar af en toe ga ik ook op zoek naar kledingstukken die je wat minder vaak ziet. Zoals van CarlijnQ of Mini Rodini. Wanneer je dan een trui kunt maken voor je kind, waarvan er letterlijk maar één bestaat, dan is dat helemaal tof. Ten tweede houd ik enorm van foto’s, maak ik er zelf dagelijks tientallen en laat ik ook professionele foto’s van haar maken. Dus om dan ook nog eens iets unieks met een aantal van deze foto’s te doen is helemaal tof.

Design je eigen kindertrui

Via Picturefix kun je sinds kort truien maken met daarop een aantal foto’s. Dit kan in volwassen maten, maar dus ook in kindermaten vanaf 3/4 jaar. De volwassen truien zijn vanaf maat xs t/m xl te bestellen en de kindermaten vanaf 3/4 jaar t/m 12/14 jaar. De truien zijn momenteel alleen nog in het lichtgrijs te verkrijgen, maar dit wordt volgens mij wel uitgebreid.

Er zijn verschillende designs van de trui te maken. Zo kun je bij de kinderen kiezen uit één foto in zowel een ronde vorm en een rechthoek, maar ook uit twee foto’s, drie en zelfs vier. Bij de volwassenen truien heb je zelfs nog veel meer keus! Je kunt de foto’s die je uitzoekt inzoomen en verschuiven totdat het precies is zoals je wilt. Je kunt natuurlijk foto’s van je kroost gebruiken maar ook van hun favoriete speelgoed of iets heel anders. Als de kwaliteit van de foto maar goed is. Dat geeft het programma trouwens ook heel fijn aan, wanneer de kwaliteit goed is en wanneer niet.

Met een paar klikken heb je dus je trui al ontworpen. Of je moet net zoals ik gewoon enorm twijfelen wat je wilt haha, dan duurt het iets langer. Ik koos overigens onderstaand design. De kwaliteit van de trui is echt heel goed. Ik heb alleen door mijn keeloperatie geen tijd gehad om foto’s te maken. De trui kwam namelijk afgelopen vrijdag binnen, maar die dag lag ik nog in het ziekenhuis. De dagen daarna had ik echt nog teveel pijn om te kunnen functioneren. Deze foto’s houden jullie dus nog tegoed!

Schermafbeelding 2016-03-07 om 09.30.30

Winactie

Wil jij nu ook zo’n gave trui ontwerpen voor je kind? Dan is dit je kans! Ik mag namelijk een van mijn lezers blij maken met zo’n unieke kindertrui. Wat je hiervoor moet doen lees je hieronder.

Laat een reactie achter op deze blog. 

Voor een extra kans op deze prijs deel je de actie op Facebook met je vrienden en like je de pagina van Picturefix. Specifieke mensen taggen mag natuurlijk ook!

Deze winactie loopt t/m eerste Paasdag, op tweede Paasdag maak ik de winnaar bekend.

Voor wie wil jij zo’n gave trui maken?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

16 reacties

 1. elisabeth maria martina op 21 maart 2016 om 14:08

  origineel verjaardagskado voor mijn kleinzoon

 2. Marian Zw. op 21 maart 2016 om 14:56

  Ik maak graag kans op deze trui voor onze zoon. Nog even en dan is hij een echte schooljongen en mag hij ook naar de basisschool. Een stoere stuk zou hem dan echt heel leuk staan.

 3. Laura op 21 maart 2016 om 15:08

  Ja! Lijkt me heel tof om een trui te mogen maken. Voor wie? Daar twijfel ik nog een beetje over. Of voor 1 van de kinderen, of voor mijn moeder met daarop de foto’s van de kleinkinderen. 😉

 4. Brenda op 21 maart 2016 om 16:18

  Wat een gave winactie! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Lynn. Een trui met haar eigen foto erop zou ze wel heel erg leuk vinden.

 5. Simpel, met een snufje liefde op 21 maart 2016 om 16:23

  Leuk! Ik wil er graag een winnen voor mijn jongens. Dan word het een ruimte trui!

 6. Susanne op 21 maart 2016 om 16:38

  leuke actie! Ik doe ook graag mee ????

 7. Bodil op 21 maart 2016 om 20:12

  Ontzettend leuk! Alyssa zou dit fantastisch vinden! Kan ze mooi haar creativiteit in kwijt en met trots dragen!

 8. Iris op 22 maart 2016 om 10:58

  Wat issie leuk! Prachtige foto’s heb je gebuikt. Ik doe graag mee voor onze zoon, ik heb al een prachtige strandfoto in mijn hoofd die ik wil gebruiken

 9. Gera op 22 maart 2016 om 11:08

  Leuk! Voor wie, tja dan wordt hier getal onder de tien ofzo ;).

 10. Jacksons_Mommy op 23 maart 2016 om 21:11

  Wat een te gekke winactie! Ik heb al een leuk idee 🙂

 11. Nadia op 24 maart 2016 om 11:44

  Gaaf! Voor mijn zoontje of mijn dochtertje. Graag doe ik mee.

 12. Suzanne Blom op 25 maart 2016 om 15:42

  Voor mijn jongenstweeling 🙂

 13. maris op 25 maart 2016 om 15:59

  voor mn schoonmoeder…. zij woont in het buitenland en toch leuk als ze zo een apart aandenken van mn dochtertje heeft

 14. Fleur op 25 maart 2016 om 23:55

  Superleuke actie! Ik doe graag mee voor mijn oudste dochter met een foto van haar papa en mama er op. Kan de jongste hem over een paar jaar ook nog eens aan ;D

 15. Jan op 26 maart 2016 om 02:25

  Super leuk voor ons dochtertje

 16. Linda Smeets op 26 maart 2016 om 18:16

  Wat enorm leuk en origineel! Ik zou graag een trui willen laten maken voor onze dochter.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje