Derde trimester | Mijn to do lijst voor de bevalling

Met nog iets meer dan 10 weken te gaan voor de bevalling moet er stiekem nog best veel gedaan worden. Dus besloot ik om, net als Charlotte een aantal maanden geleden deed, een to do lijst voor de bevalling te maken. De lijst is nog vrij lang, wat me nog best een beetje benauwd. Maar de mensen om me heen verzekeren me dat het allemaal goed komt. Dus daar vertrouw ik dan maar op 😉

Mijn to do lijst voor de bevalling

Ik ben momenteel echt pietje precies en in plaats van dat ik dus simpelweg een hoop dingen onder elkaar zet in een lijst wil ik het opeens geordend hebben. De mensen die mij goed kennen zullen nu even hard gaan lachen… ik geef ze even een momentje… want dat is dus totaal niet Nicole; geordend. Maar goed, daarom heb ik mijn to do lijst ook nog ingedeeld in aparte categorieën. Je weet wel, om het overzichtelijk te houden haha!

Kinderkamer

 • Kast kopen (hebben een mooie gezien bij de Ikea!)
 • Zoeken naar raamverduistering
 • Kamer gezellig inrichten met decoratie/hoekjes etc

Babykamer

 • Muren verven (ja toch maar)
 • Oplossing verzinnen voor donkere muur ivm slechte muursticker
 • Kamer herindelen qua meubels
 • Ledikant in elkaar zetten

Rest van het huis

 • Zolder opruimen zodat bepaalde spullen daar in de kast gelegd kunnen worden
 • Slaapkamer babyproof maken (ivm co-sleeper die er komt)
 • Box in woonkamer zetten
 • Achtertuin schoonmaken en opruimen
 • Ramen wassen voor en achter

Baby uitzet

 • Kleding in de kast leggen ivm overzicht wat we al hebben
 • Nieuw aankleedhoes kopen (roze is niet zo mooi voor onze babyboy)
 • Hoes voor maxi cosi kopen (ook hier is roze niet wat ik wil haha)
 • Lijst maken met alle andere dingen die we nog willen aanschaffen

Overig

 • De naam
 • Co-sleeper kopen
 • Vluchttas klaar zetten
 • Geboortekaartje uitzoeken
 • Zwangerschapsshoot
 • Nadenken over babyborrel (wie wat waar)
 • Babywasjes
 • Wel of geen geboortebord?
 • Voorbereiding eerste week (beschuit met muisjes, genoeg luiers, vitamines, etc)

En ergens heb ik dus nog het idee dat dit dus nog lang niet alles is en zal ik het lijstje dan ook nog wel aanvullen ben ik bang haha.

Heb jij misschien nog aanvullingen?

De uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock.

22 reacties op “Derde trimester | Mijn to do lijst voor de bevalling

Reageren is niet mogelijk.