December Daily washi tape collectie

December-Daily-nieuw-e1417535224395

Vanmorgen kon je de washi tape tag lezen en daarin vertelde ik dat ik een overzicht had van mijn washi tape. Nou bij deze! December is een hele bijzondere maand vol met feestdagen, maar ook een maand waarin geluk en verdriet zo dicht bij elkaar liggen. Maandag kon je de introductie van mijn December Daily vinden en vandaag ga ik ermee verder.

Ik heb mezelf voorgenomen om elke dag foto’s te maken. Foto’s die te maken hebben met ons leven in december, maar ook dingen die typisch december zijn. Ik ben ik niet als ik er ook niet iets mee wil doen op mijn blog en daarom ga ik elke dag tussen 16 en 17uur een foto plaatsen die ik in december gemaakt heb. Ik probeer wel wat thema’s voor mezelf te bedenken zodat het ook nog interessant is om naar te kijken.

Vandaag dus de December Daily washi tape collectie

washi tape collectieZijn er best veel he! De linkerpagina zijn de washi tapes die ik voor mijn december project gebruik en de rest is gewoon de rest. Niets bij elkaar gezet of gezocht gewoon allemaal door elkaar haha!

Wel fijn zo’n overzicht aangezien ik nu veel beter kan zien wat ik allemaal heb en hoe het eruit ziet op papier.

 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

1 reactie

  1. Kimberley op 13 december 2014 om 02:39

    Wauw, ik voel me nu heel erg achterlopen, want ik heb gewoon geen washi tape in huis! Haha.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje