December Daily washi tape collectie

Vanmorgen kon je de washi tape tag lezen en daarin vertelde ik dat ik een overzicht had van mijn washi tape. Nou bij deze! December is een hele bijzondere maand vol met feestdagen, maar ook een maand waarin geluk en verdriet zo dicht bij elkaar liggen. Maandag kon je de introductie van mijn December Daily vinden en vandaag ga ik ermee verder.

Ik heb mezelf voorgenomen om elke dag foto’s te maken. Foto’s die te maken hebben met ons leven in december, maar ook dingen die typisch december zijn. Ik ben ik niet als ik er ook niet iets mee wil doen op mijn blog en daarom ga ik elke dag tussen 16 en 17uur een foto plaatsen die ik in december gemaakt heb. Ik probeer wel wat thema’s voor mezelf te bedenken zodat het ook nog interessant is om naar te kijken.

Vandaag dus de December Daily washi tape collectie

washi tape collectieZijn er best veel he! De linkerpagina zijn de washi tapes die ik voor mijn december project gebruik en de rest is gewoon de rest. Niets bij elkaar gezet of gezocht gewoon allemaal door elkaar haha!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Wel fijn zo’n overzicht aangezien ik nu veel beter kan zien wat ik allemaal heb en hoe het eruit ziet op papier.

 

1 reactie op “December Daily washi tape collectie

Reageren is niet mogelijk.