December Daily sneak preview

Dag 11. Het gekkengetal. December is een hele bijzondere maand vol met feestdagen, maar ook een maand waarin geluk en verdriet zo dicht bij elkaar liggen. Maandag kon je de introductie van mijn December Daily vinden en vandaag ga ik ermee verder.

Ik heb mezelf voorgenomen om elke dag foto’s te maken. Foto’s die te maken hebben met ons leven in december, maar ook dingen die typisch december zijn. Ik ben ik niet als ik er ook niet iets mee wil doen op mijn blog en daarom ga ik elke dag tussen 16 en 17uur een foto plaatsen die ik in december gemaakt heb. Ik probeer wel wat thema’s voor mezelf te bedenken zodat het ook nog interessant is om naar te kijken.

Vandaag dus de December Daily sneak preview

sneak preview december dailyVandaag is het een smokkeldag. Dit houdt in dat de foto die je ziet niet vandaag genomen is. Dit komt omdat ik de gehele dag op pad ben en dus niet in de gelegenheid om de foto’s die ik vandaag maak op de blog te plaatsen. Daarom een foto die ik al eerder maakt, maar wel in december. Dus hij telt wel haha.

Dit is een sneak preview van mijn kerstkaarten. Ik maak ze dit jaar zelf en binnenkort komt er ook een blogje online over hoe ik dat gedaan heb. Maar ik wil ze eerst verzenden en zover ben ik nog niet 😉

5 reacties op “December Daily sneak preview

Reageren is niet mogelijk.