December Daily selfie

Het is alweer 9 december. Wat? Ja dat dus! De tijd die vliegt.. December is een hele bijzondere maand vol met feestdagen, maar ook een maand waarin geluk en verdriet zo dicht bij elkaar liggen. Maandag kon je de introductie van mijn December Daily vinden en vandaag ga ik ermee verder.

Ik heb mezelf voorgenomen om elke dag foto’s te maken. Foto’s die te maken hebben met ons leven in december, maar ook dingen die typisch december zijn. Ik ben ik niet als ik er ook niet iets mee wil doen op mijn blog en daarom ga ik elke dag tussen 16 en 17uur een foto plaatsen die ik in december gemaakt heb. Ik probeer wel wat thema’s voor mezelf te bedenken zodat het ook nog interessant is om naar te kijken.

Vandaag dus de December Daily selfie

december daily selfieWaarom vandaag een selfie? Nou normaal ben ik dus niet zo opgemaakt. Ik kan het gewoon niet plus ik vind het ook niet elke dag nodig. Vandaag echter werd ik opgemaakt, om een speciale reden. Een reden die ik nog niet kan en wil vertellen. Ja de oplettende lezer heeft het door, dit heeft te maken met datgene wat ik gisteren in eigenwijsjes dagboek ook al zei.

Ik wil jullie echt niet nieuwsgierig maken hoor, echt niet haha. Maar het is wel leuk! En ik ben erg blij met deze selfie, vind dat ik er goed op sta. Ja dat lees je goed, ik vind dat! Heerlijk om dat zo te vinden…

Wat vinden jullie?

7 reacties op “December Daily selfie

Reageren is niet mogelijk.