December Daily pakjesavond

December-Daily-nieuw-e1417535224395

We zitten alweer op dag 5 van de maand december. Wat gaat het toch snel! December is een hele bijzondere maand vol met feestdagen, maar ook een maand waarin geluk en verdriet zo dicht bij elkaar liggen. Maandag kon je de introductie van mijn December Daily vinden en vandaag ga ik ermee verder.

Ik heb mezelf voorgenomen om elke dag foto’s te maken. Foto’s die te maken hebben met ons leven in december, maar ook dingen die typisch december zijn. Ik ben ik niet als ik er ook niet iets mee wil doen op mijn blog en daarom ga ik elke dag om 17uur een foto plaatsen die ik in december gemaakt heb. Ik probeer wel wat thema’s voor mezelf te bedenken zodat het ook nog interessant is om naar te kijken.

Vandaag dus de December Daily pakjesavond

december daily pakjesavondOp 5 december kan het ook haast niet anders dan dat ik een foto laat zien van de zak van Sinterklaas! Haha nu ik dit zo typ besef ik me hoe gek het eigenlijk klinkt! Maar goed, de zak vol cadeaus. Ja nu geef ik toe, ik heb nog wat knuffels en een kussen in de zak gestopt zodat hij voller lijkt. Waarom? Dat is mooier voor de foto haha.

Vanavond komen mijn schoonouders hierheen om lekker te gourmetten en samen met ons Sinterklaas te vieren. Morgen gaan we naar mijn ouders om het daar te vieren. Ik vind dit soort avondjes/dagen gewoon erg fijn omdat het vooral gaat om de gezelligheid samen. Het samen zijn staat bij mij hoog in het vaandel!

Vieren jullie pakjesavond of doen jullie er niets aan?

 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

5 reacties

 1. Daantje op 5 december 2014 om 16:59

  Wij hebben het vorige week al gevierd met mijn schoonfamilie. Met mijn eigen familie vieren we het komende zondag. Nu kan dat nog, ons zoontje is toch nog te klein om te weten dat het eigenlijk vandaag “hoort”. We hebben vandaag wel bezoek gehad van Piet (mijn zwager) en Sint (zijn vader)

 2. Linda op 5 december 2014 om 17:42

  Vorige week hebben we hier al pakjesavond gevierd, vandaag was het vooral heel gezellig.

 3. Marion op 5 december 2014 om 18:03

  Wij vieren het niet, maar ik geniet van alles wat ik nu voorbij zie komen. Zo ook dit blogje! Die foto met de zak van Sinterklaas! Brings back memories! Geniet van deze leuke avond!

 4. Jenn op 5 december 2014 om 23:23

  Wij vieren geen pakjesavond meer, maar zijn wel lekker gaan gourmetten. En ik heb natuurlijk wel ontzettend genoten van het Sinterklaasfeest vanuit een andere invalshoek, als Zwarte (schmink)Piet 😀

 5. Els op 10 december 2014 om 19:49

  Wij hebben het gezellig met mijn ouders gevierd, gelukkig wonen mijn schoonouders in Engeland en hebben dus geen idee van Sinterklaas,dus hoeven we het maar 1 keer te doen haha

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje