December Daily onderonsje

Er is gewoon een hele week voorbij alweer. Wat gaat het toch snel!  Ik heb inmiddels dus ook al 7 middagen een foto met jullie gedeeld. Voor de mensen die het gemist hebben hieronder een kleine collage van die foto’s.

december daily collage 1

December is een hele bijzondere maand vol met feestdagen, maar ook een maand waarin geluk en verdriet zo dicht bij elkaar liggen. Maandag kon je de introductie van mijn December Daily vinden en vandaag ga ik ermee verder.

Ik heb mezelf voorgenomen om elke dag foto’s te maken. Foto’s die te maken hebben met ons leven in december, maar ook dingen die typisch december zijn. Ik ben ik niet als ik er ook niet iets mee wil doen op mijn blog en daarom ga ik elke dag tussen 16 en 17uur een foto plaatsen die ik in december gemaakt heb. Ik probeer wel wat thema’s voor mezelf te bedenken zodat het ook nog interessant is om naar te kijken.

Vandaag dus de December Daily onderonsje

papa en fay onderonsje december dailyDit plaatje is toch schitterend. Onze kleine meid helemaal vrolijk terwijl ze bij papa op zijn schouders zit. Ze is super blij dat haar papa thuis is ook. Normaal werkt hij altijd maar vandaag heeft hij een dagje vrij. Heerlijk dus. We zijn samen aan het rommelen en tussendoor lekker met Fay aan het spelen. Dit is extra genieten omdat het niet vaak voorkomt!

Ook zo’n plaatje hoort thuis in deze december daily aangezien dit ook de dingen zijn die we meemaken. Het hoeft niet altijd typisch december te zijn. Dit is juist typisch ons gezinnetje!

10 reacties op “December Daily onderonsje

Reageren is niet mogelijk.