December Daily mommy en me

Ik heb besloten om af en toe mezelf toe te staan ook een foto van de dag ervoor te gebruiken. Dit omdat ik het mezelf wel erg moeilijk maak met het plaatsen op de dag zelf. En aangezien ik mijn eigen regels op stel…. 😉

December is een hele bijzondere maand vol met feestdagen, maar ook een maand waarin geluk en verdriet zo dicht bij elkaar liggen. Maandag kon je de introductie van mijn December Daily vinden en vandaag ga ik ermee verder.

Ik heb mezelf voorgenomen om elke dag foto’s te maken. Foto’s die te maken hebben met ons leven in december, maar ook dingen die typisch december zijn. Ik ben ik niet als ik er ook niet iets mee wil doen op mijn blog en daarom ga ik elke dag tussen 16 en 17uur een foto plaatsen die ik in december gemaakt heb. Ik probeer wel wat thema’s voor mezelf te bedenken zodat het ook nog interessant is om naar te kijken.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Vandaag dus de December Daily mommy en me

mommy en meIk heb gekozen voor deze foto omdat er maar weinig foto’s worden gemaakt van mij en onze kleine schat. Maar ook omdat ik hem gewoon erg mooi vind. Lekker een spontaan momentje bij het consultatiebureau.

3 reacties op “December Daily mommy en me

Reageren is niet mogelijk.