December Daily mommy en me

December-Daily-nieuw-e1417535224395

Ik heb besloten om af en toe mezelf toe te staan ook een foto van de dag ervoor te gebruiken. Dit omdat ik het mezelf wel erg moeilijk maak met het plaatsen op de dag zelf. En aangezien ik mijn eigen regels op stel…. šŸ˜‰

December is een hele bijzondere maand vol met feestdagen, maar ook een maand waarin geluk en verdriet zo dicht bij elkaar liggen. Maandag kon je de introductie van mijn December Daily vinden en vandaag ga ik ermee verder.

Ik heb mezelf voorgenomen om elke dag fotoā€™s te maken. Fotoā€™s die te maken hebben met ons leven in december, maar ook dingen die typisch december zijn. Ik ben ik niet als ik er ook niet iets mee wil doen op mijn blog en daarom ga ik elke dag tussen 16 en 17uur een foto plaatsen die ik in december gemaakt heb. Ik probeer wel wat themaā€™s voor mezelf te bedenken zodat het ook nog interessant is om naar te kijken.

Vandaag dus de December Daily mommy en me

mommy en meIk heb gekozen voor deze foto omdat er maar weinig foto’s worden gemaakt van mij en onze kleine schat. Maar ook omdat ik hem gewoon erg mooi vind. Lekker een spontaan momentje bij het consultatiebureau.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieƫn vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

3 reacties

  1. Marion op 13 december 2014 om 16:22

    Zeker een mooi momentje!

  2. Tamara op 13 december 2014 om 20:00

    Lieve foto!

  3. Maaikems3 op 14 december 2014 om 15:24

    Leuk idee, foto’s van december! ook leuk om het leven van een andere mama te zien šŸ˜€

Laat een reactie achter

Ā© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje