December Daily kerst detail

Wat vonden jullie van mijn selfie van gisteren? Best een andere Nicole he? Ik vond het wel heel erg gaaf hoor. Ga toch maar eens een keer ergens advies vragen zodat ik dit zelf ook kan… December is een hele bijzondere maand vol met feestdagen, maar ook een maand waarin geluk en verdriet zo dicht bij elkaar liggen. Maandag kon je de introductie van mijn December Daily vinden en vandaag ga ik ermee verder.

Ik heb mezelf voorgenomen om elke dag foto’s te maken. Foto’s die te maken hebben met ons leven in december, maar ook dingen die typisch december zijn. Ik ben ik niet als ik er ook niet iets mee wil doen op mijn blog en daarom ga ik elke dag tussen 16 en 17uur een foto plaatsen die ik in december gemaakt heb. Ik probeer wel wat thema’s voor mezelf te bedenken zodat het ook nog interessant is om naar te kijken.

Vandaag dus de December Daily kerst detail

December Daily kerst detailIk heb ons huis nu zo goed als helemaal versierd voor de kerst. Ik zeg zo goed als omdat we nog naar een kerstmarkt gaan deze week en er vast nog wel meer gekocht wordt haha. Maar één van de dingetjes die dus hier in huis hangt is deze XMAS. Hij is geloof ik van de Action en ik heb er met een Hema stempeltje hartjes op gezet. Ik vond het wel een geinig effect hebben. Daarnaast hangt een slinger die ik laatst kocht.

Hebben jullie ook van die leuke versieringen in huis?

2 reacties op “December Daily kerst detail

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *