December Daily kerst detail

December-Daily-nieuw-e1417535224395

Wat vonden jullie van mijn selfie van gisteren? Best een andere Nicole he? Ik vond het wel heel erg gaaf hoor. Ga toch maar eens een keer ergens advies vragen zodat ik dit zelf ook kan… December is een hele bijzondere maand vol met feestdagen, maar ook een maand waarin geluk en verdriet zo dicht bij elkaar liggen. Maandag kon je de introductie van mijn December Daily vinden en vandaag ga ik ermee verder.

Ik heb mezelf voorgenomen om elke dag foto’s te maken. Foto’s die te maken hebben met ons leven in december, maar ook dingen die typisch december zijn. Ik ben ik niet als ik er ook niet iets mee wil doen op mijn blog en daarom ga ik elke dag tussen 16 en 17uur een foto plaatsen die ik in december gemaakt heb. Ik probeer wel wat thema’s voor mezelf te bedenken zodat het ook nog interessant is om naar te kijken.

Vandaag dus de December Daily kerst detail

December Daily kerst detailIk heb ons huis nu zo goed als helemaal versierd voor de kerst. Ik zeg zo goed als omdat we nog naar een kerstmarkt gaan deze week en er vast nog wel meer gekocht wordt haha. Maar één van de dingetjes die dus hier in huis hangt is deze XMAS. Hij is geloof ik van de Action en ik heb er met een Hema stempeltje hartjes op gezet. Ik vond het wel een geinig effect hebben. Daarnaast hangt een slinger die ik laatst kocht.

Hebben jullie ook van die leuke versieringen in huis?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

2 reacties

  1. Jess op 10 december 2014 om 19:32

    Leuk!!! Ik moet de dozen met kerstboom ook eens opzoeken aangezien Sam al een week over een ‘kersseboom’ praat. Leuk die hartjes erop.

  2. Marion op 10 december 2014 om 19:51

    Hele mooie foto die van gisteren! Staat je prachtig. Je maakt ons wel behoorlijk nieuwsgierig! Leuk gedaan met die stempel!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje