December Daily introductie

Het is gewoon alweer december! Serieus mensen, de tijd vliegt voorbij… Ik heb er wel echt enorm veel zin in. Er komen een aantal leuke feestdagen aan die we voor het eerst vieren met ons meisje. En we hebben zelfs nog een mini vakantie dit jaar. Echt een leuke maand voor de boeg dus.

Om deze maand zo goed mogelijk vast te leggen ben ik mee gaan doen met de online workshop December Stories van Scrapdelight. Het is een Project Life workshop, waarbij het draait om het vastleggen van de bijzondere maand december. Want dat is het gewoon. December is een hele bijzondere maand vol met feestdagen, maar ook een maand waarin geluk en verdriet zo dicht bij elkaar liggen.

Ik heb mezelf voorgenomen om sowieso elke dag foto’s te maken. Foto’s die te maken hebben met ons leven in december, maar ook dingen die typisch december zijn. Ik ben ik niet als ik er ook niet iets mee wil doen op mijn blog en daarom ga ik elke dag om 17uur een foto plaatsen die ik in december gemaakt heb. Ik probeer wel wat thema’s voor mezelf te bedenken zodat het ook nog interessant is om naar te kijken.

Vandaag dus de December Daily introductie:

december daily introductie

Ik ben enorm blij met mijn slinger van de Flow: book for paper lovers (daar komt overigens binnenkort een blog over). Ik ben vandaag al een beetje bezig geweest met het huis alvast December klaar te maken. Daar vond ik de slinger ook wel bij passen! Lekker vrolijk en precies dat wat ik nodig heb: positiviteit!

De komende dagen kunnen jullie dus nog meer foto’s verwachten hier op mijn blog!

15 reacties op “December Daily introductie

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *