December Daily introductie

december-daily-e1417453399922

Het is gewoon alweer december! Serieus mensen, de tijd vliegt voorbij… Ik heb er wel echt enorm veel zin in. Er komen een aantal leuke feestdagen aan die we voor het eerst vieren met ons meisje. En we hebben zelfs nog een mini vakantie dit jaar. Echt een leuke maand voor de boeg dus.

Om deze maand zo goed mogelijk vast te leggen ben ik mee gaan doen met de online workshop December Stories van Scrapdelight. Het is een Project Life workshop, waarbij het draait om het vastleggen van de bijzondere maand december. Want dat is het gewoon. December is een hele bijzondere maand vol met feestdagen, maar ook een maand waarin geluk en verdriet zo dicht bij elkaar liggen.

Ik heb mezelf voorgenomen om sowieso elke dag foto’s te maken. Foto’s die te maken hebben met ons leven in december, maar ook dingen die typisch december zijn. Ik ben ik niet als ik er ook niet iets mee wil doen op mijn blog en daarom ga ik elke dag om 17uur een foto plaatsen die ik in december gemaakt heb. Ik probeer wel wat thema’s voor mezelf te bedenken zodat het ook nog interessant is om naar te kijken.

Vandaag dus de December Daily introductie:

december daily introductie

Ik ben enorm blij met mijn slinger van de Flow: book for paper lovers (daar komt overigens binnenkort een blog over). Ik ben vandaag al een beetje bezig geweest met het huis alvast December klaar te maken. Daar vond ik de slinger ook wel bij passen! Lekker vrolijk en precies dat wat ik nodig heb: positiviteit!

De komende dagen kunnen jullie dus nog meer foto’s verwachten hier op mijn blog!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

14 reacties

 1. Yvonne op 1 december 2014 om 17:42

  Wat leuk! ik ben benieuwd naar de komende foto’s!

  • Nicole (misseagles) op 1 december 2014 om 17:48

   Dank je!!

 2. Tamara op 1 december 2014 om 18:33

  Heel veel succes. Ben heel erg benieuwd naar jouw december maand

 3. Petra op 1 december 2014 om 18:56

  Leuk om ook op je blog te delen inderdaad 🙂 Ik doe zelf ook mee met December Stories van Scrapdelight. Maar weet niet of ik er echt een daily van maak.

  • Nicole (misseagles) op 1 december 2014 om 18:58

   Ik maak sowieso een daily (doe een poging tot..) en hoop op die manier in ieder geval genoeg foto materiaal te hebben. Daarnaast heb ik natuurlijk nog allerlei activiteiten en dagen die ik extra fotografeer. Ik ga in ieder geval geen foto’s tekort komen denk ik haha!

 4. Marion op 1 december 2014 om 20:08

  Altijd leuk foto’s en zeker in de decembermaand!!!!

 5. Jenn op 1 december 2014 om 20:09

  Erg leuk, ik ben benieuwd naar de rest van de foto’s!

 6. Webkim op 1 december 2014 om 20:53

  Wat een ontzettend leuk idee! Ik ben benieuwd naar al je foto’s.
  En die slinger, zit die in de Flow die nu nog in de winkels ligt? Hij is supertof.

  • Nicole (misseagles) op 1 december 2014 om 21:26

   Jaaa daar zit hij in. In het dikke boek dan he, voor paper lovers! (binnenkort komt daar wat over op mn blog :P)

 7. Miranda op 1 december 2014 om 21:20

  Wat leuk, ben benieuwd naar de rest van de maand.

 8. Anita op 1 december 2014 om 21:51

  Leuke plek om de slinger op te hangen, benieuwd naar je daily foto’s

 9. Linda op 1 december 2014 om 23:01

  Die slinger is wel heel erg gaaf. Ben nu wel erg benieuwd geworden naar je december daily challenge.

 10. Els op 3 december 2014 om 10:42

  Hele leuke slinger! Leuk dat je elke dag een foto plaatst, ben benieuwd wat typisch december is

  • Nicole (misseagles) op 3 december 2014 om 10:47

   Haha nou het hoeft niet perse typisch december te zijn

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje