December Daily herinrichten

December-Daily-nieuw-e1417535224395

We zitten alweer op dag 7 van de maand december. Wat gaat het toch snel! December is een hele bijzondere maand vol met feestdagen, maar ook een maand waarin geluk en verdriet zo dicht bij elkaar liggen. Maandag kon je de introductie van mijn December Daily vinden en vandaag ga ik ermee verder.

Ik heb mezelf voorgenomen om elke dag foto’s te maken. Foto’s die te maken hebben met ons leven in december, maar ook dingen die typisch december zijn. Ik ben ik niet als ik er ook niet iets mee wil doen op mijn blog en daarom ga ik elke dag om 17uur een foto plaatsen die ik in december gemaakt heb. Ik probeer wel wat thema’s voor mezelf te bedenken zodat het ook nog interessant is om naar te kijken.

Vandaag dus de December Daily herinrichten

herinrichten december dailyNadat we gisteren en eergisteren Sinterklaas hebben gevierd is het vanaf vandaag tijd om ons huis opnieuw in te richten. We zijn nog niet zo ver aangezien we vanmorgen op visite zijn geweest en vanmiddag zelf visite hebben. Maar de eerste items staan er.

Vinden jullie dit kerstboompje niet geweldig leuk? Ik heb hem niet zelf gemaakt maar wil hem volgend jaar wel zelf gaan maken. Ik bewaar het standaardje gewoon en kan dan mooi volgend jaar weer aan de slag haha! Oh ja na de feestdagen wil ik de plank waar hij op staat een ander kleurtje geven. Zal ik gewoon wit doen of…?

Zijn jullie al begonnen met het huis winterklaar te maken?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. Michelle op 7 december 2014 om 18:37

  Wat een lieve foto’s van Fay op de achtergrond zeg! En wat een leuk kerstboompje, erg leuk om zelf te maken dit soort dingentjes. Gewoon inderdaad dat standaardje bewaren en dan lekker weer aan de freubel volgend jaar 😉
  Sinds vandaag staat ons mini kerstboompje ook op, met decoratie en al. Komende tijd komt er nog wel iets bij, maar niet
  heel veel meer.

 2. Webkim op 7 december 2014 om 19:18

  Hij is tof, je boompje! Ik zou het liefst elke december m’n hele woonkamer volknallen met zulke decoratie. Helaas wonen we niet zo heel groot, dus ik moet me altijd enorm inhouden.

 3. Anita op 7 december 2014 om 19:35

  Wat een erg leuk en schattig boompje! Hier gaan we komende week ook het huis versieren, zin in!

 4. Daantje op 7 december 2014 om 20:09

  Ja, wij zijn al bezig 🙂 Maar dit jaar even wat minder kerstversiering dan anders. In plaats daarvan wil ik de kamer zo inrichten dat we er ook na de kerst nog blij mee zijn, en niet dat we dan wéér opnieuw moeten beginnen 🙂

 5. Jenn op 7 december 2014 om 20:49

  Wat een leuk kerstboompje! Ik had hem zelf ook graag opgezet dit weekend, maar we hadden er gewoon geen tijd voor…

 6. Marion op 8 december 2014 om 03:30

  Dat boompje is echt super! Heel erg tof! Hier stelt winterklaar niet zoveel voor. Veel kaarsen, dat wel. Ik stem voor wit!!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje