Mijn debuut op de filmset – Plog

Afgelopen zondag had ik mijn debuut op de filmset. Ik mocht figureren bij de lokale familiefilm ‘van je familie moet je het hebben‘. De film is gemaakt vóór en dóór Astenaren en Somerenaren en ik mocht daar dus een klein deel van uitmaken. Vroeger heb ik veel toneelgespeeld en had ik verschillende rollen, maar uiteindelijk niets mee gedaan. Dat vind ik eigenlijk best jammer dus toen ik hoorde dat ze figuranten zochten gaf ik me gelijk op. Sowieso is het gewoon leuk om te doen, maar omdat het ook nog eens een lokale film is vond ik het extra leuk. 

Omdat het al een tijd geleden is dat ik een dag lang plogde besloot ik dat deze dag te doen. Zo neem ik jullie gelijk mee op de filmset, al heb ik natuurlijk niet alles kunnen vastleggen.

debuut filmset

Bol AlgemeenBol Algemeen

De ochtend begon met het uitzoeken van de perfecte outfit. Ik vond het erg moeilijk aangezien ik dus zoveel afgevallen ben en dus niet zoveel meer pas. Deze jurkjes zijn stiekem allemaal te klein qua maat en dat zag ik bijvoorbeeld bij de eerste (links) al doordat mn BH erbovenuit stak. Die viel dus gelijk af. Ik twijfelde tussen midden en recht en uiteindelijk werd het rechts omdat ik dat roze ding niet aan wilde.

IMG_5507

Daarna ontbeet ik nog even met een boterham filet american (sorry alle zwangere dames die hier meelezen) en las ik nog even vlug wat blogs.

IMG_5509

Om 8.55 uur zat ik ‘au naturel’ in de auto want onze haren en make-up zouden op locatie gedaan worden.

IMG_5513

Bij een klein kerkje in Asten werden we verwacht en al snel zag ik waar ik me moest melden. Het begon allemaal een beetje onwennig en ik keek nog best de kat uit de boom, maar ook dat veranderde al snel.

IMG_5520

Tegenover de kerk, bij restaurant De Grutter, werd op zolder de visagie en alle kapsels tot in de puntjes verzorgd. Ook ik kwam aan de beurt en nadat ik eerst in de krulspelden gezet werd, kreeg ik daarna een mooie naturel look. Daarna werden mijn haren vakkundig opgestoken en ik zag eruit alsof ik zo op de rode loper kon lopen.

IMG_5527

Om door een ringetje te halen, vind je niet?

IMG_5538

Nadat alle figuranten en castleden in de make-up en op de kappersstoel hadden gezeten, de nodige broodjes waren gegeten en alles klaar stond in de kerk kon het filmen beginnen.

IMG_5544

Tussen de takes door even gek doen samen met mijn kerk-buddy haha.

IMG_5548

Na een paar uur waren alle takes goed opgenomen en konden de meeste figuranten weer naar huis. Zo ook ik.

IMG_5568

Eenmaal thuis was het meteen lekker gek doen met mijn gezinnetje. Ze hadden me helemaal niet gemist (fijn!) en vonden me allemaal erg mooi hihi.

IMG_5582

Nu we toch bezig waren met selfies maken wilde ik ook een foto met mijn man. En oooh wat vind ik deze ussie (meervoud van selfie hahaha) toch mooi geworden!

IMG_5578

Ondertussen speelden Fay en Lucky verstoppertje in de snel gefabriceerde hut haha.

IMG_5590

Nog even samen de honden uitlaten…. En ’s avonds hebben we lekker niets meer gedaan behalve geluierd op de bank. Heerlijk!!

Ben jij al eens figurant geweest?

27 reacties op “Mijn debuut op de filmset – Plog

Reageren is niet mogelijk.