Mijn debuut op de filmset – Plog

van-je-familie-moet-je-het-hebben-plog

Afgelopen zondag had ik mijn debuut op de filmset. Ik mocht figureren bij de lokale familiefilm ‘van je familie moet je het hebben‘. De film is gemaakt vóór en dóór Astenaren en Somerenaren en ik mocht daar dus een klein deel van uitmaken. Vroeger heb ik veel toneelgespeeld en had ik verschillende rollen, maar uiteindelijk niets mee gedaan. Dat vind ik eigenlijk best jammer dus toen ik hoorde dat ze figuranten zochten gaf ik me gelijk op. Sowieso is het gewoon leuk om te doen, maar omdat het ook nog eens een lokale film is vond ik het extra leuk. 

Omdat het al een tijd geleden is dat ik een dag lang plogde besloot ik dat deze dag te doen. Zo neem ik jullie gelijk mee op de filmset, al heb ik natuurlijk niet alles kunnen vastleggen.

debuut filmset

De ochtend begon met het uitzoeken van de perfecte outfit. Ik vond het erg moeilijk aangezien ik dus zoveel afgevallen ben en dus niet zoveel meer pas. Deze jurkjes zijn stiekem allemaal te klein qua maat en dat zag ik bijvoorbeeld bij de eerste (links) al doordat mn BH erbovenuit stak. Die viel dus gelijk af. Ik twijfelde tussen midden en recht en uiteindelijk werd het rechts omdat ik dat roze ding niet aan wilde.

IMG_5507

Daarna ontbeet ik nog even met een boterham filet american (sorry alle zwangere dames die hier meelezen) en las ik nog even vlug wat blogs.

IMG_5509

Om 8.55 uur zat ik ‘au naturel’ in de auto want onze haren en make-up zouden op locatie gedaan worden.

IMG_5513

Bij een klein kerkje in Asten werden we verwacht en al snel zag ik waar ik me moest melden. Het begon allemaal een beetje onwennig en ik keek nog best de kat uit de boom, maar ook dat veranderde al snel.

IMG_5520

Tegenover de kerk, bij restaurant De Grutter, werd op zolder de visagie en alle kapsels tot in de puntjes verzorgd. Ook ik kwam aan de beurt en nadat ik eerst in de krulspelden gezet werd, kreeg ik daarna een mooie naturel look. Daarna werden mijn haren vakkundig opgestoken en ik zag eruit alsof ik zo op de rode loper kon lopen.

IMG_5527

Om door een ringetje te halen, vind je niet?

IMG_5538

Nadat alle figuranten en castleden in de make-up en op de kappersstoel hadden gezeten, de nodige broodjes waren gegeten en alles klaar stond in de kerk kon het filmen beginnen.

IMG_5544

Tussen de takes door even gek doen samen met mijn kerk-buddy haha.

IMG_5548

Na een paar uur waren alle takes goed opgenomen en konden de meeste figuranten weer naar huis. Zo ook ik.

IMG_5568

Eenmaal thuis was het meteen lekker gek doen met mijn gezinnetje. Ze hadden me helemaal niet gemist (fijn!) en vonden me allemaal erg mooi hihi.

IMG_5582

Nu we toch bezig waren met selfies maken wilde ik ook een foto met mijn man. En oooh wat vind ik deze ussie (meervoud van selfie hahaha) toch mooi geworden!

IMG_5578

Ondertussen speelden Fay en Lucky verstoppertje in de snel gefabriceerde hut haha.

IMG_5590

Nog even samen de honden uitlaten…. En ’s avonds hebben we lekker niets meer gedaan behalve geluierd op de bank. Heerlijk!!

Ben jij al eens figurant geweest?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

27 reacties

 1. Channa op 22 augustus 2016 om 06:38

  Grappig, nog nooit figurant geweest. Lijkt me best eens leuk om te doen.

 2. simpel, met een snufje liefde op 22 augustus 2016 om 08:44

  Dat ziet er leuk uit! Ik heb vroeger ook veel toneel gespeeld maar ben nooit figurant geweest.

  • Nicole op 23 augustus 2016 om 06:31

   Ja toneel heb ik ook veel gespeeld, jammer dat ik er niets meer mee doe!

 3. Charlotte op 22 augustus 2016 om 09:11

  Wat leuk! Nog nooit gedaan maar lijkt me idd best leuk om een keer te doen. En die foto van jullie samen is ook erg mooi!

 4. janske op 22 augustus 2016 om 09:23

  wat leuk zeg en wat zag je er prachtig uit! Ik heb weleens meegespeeld als figurant in Onderweg naar Morgen. Dat was echt heel erg leuk 🙂 Vooral om eens achter de schermen te kijken in de hele kleine decors.

  • Nicole op 23 augustus 2016 om 06:32

   Onderweg naar morgen, dat is zoiets als goede tijden toch? Lijkt me ook erg gaaf. Is ook wat professioneler als wat ik deed ?

   • janske op 23 augustus 2016 om 07:43

    Klopt! Was de concurrent van gtst ..zelfde concept…leuk om eens gedaan te hebben.

 5. Anita op 22 augustus 2016 om 10:11

  Wat zag je er mooi uit! Nee nog nooit figurant geweest maar leuk om eens te doen.

 6. Joyce op 22 augustus 2016 om 11:40

  Haha kerkbuddys! Was erg gezellig, grappig om mezelf terug te zien op je plog 😉

  • Nicole op 22 augustus 2016 om 13:32

   Hoop dat je t niet erg vind 😉

   • Joyce op 22 augustus 2016 om 14:56

    Natuurlijk niet 😉 beroemd worden we al nu we een rolletje in de film hebben 😉 extra publiciteit is dit alleen maar.
    hahahahaha

 7. Jenn op 22 augustus 2016 om 15:44

  Wat leuk! Ik ben nog nooit figurant geweest, maar het lijkt me wel erg leuk om te doen!

 8. Bregje op 22 augustus 2016 om 17:22

  Superleuk! En wat zag je er mooi uit!

 9. Els op 22 augustus 2016 om 17:57

  Wat leuk! En wat zag je er goed uit! Je haar is echt heel mooi!

  • Nicole op 23 augustus 2016 om 06:33

   Ja vond m’n haar ook echt geweldig haha.. Zoiets krijg ik zelf nooit voor elkaar ?

 10. Yvonne op 22 augustus 2016 om 20:44

  Wat leuk om zoiets eens mee te maken! Ik vind dat je er prachtig uitziet en de jurk leek mij ook de beste keuze. Mooie foto’s heb je gemaakt, ook die met je man/ Ik heb in een videoclip meegespeeld, bij een lokaal bandje en het was erg leuk. Het duurde wel heel lang, we moesten wel 30 keer opnieuw dansen op de achtergrond. Als je hem wilt zien, hoor ik het wel, dan geef ik je de link 🙂

  • Nicole op 22 augustus 2016 om 21:00

   Ja leuk, mail me de link maar en zeg even wanneer ik op moet letten 😉

 11. Cindy - levenalsmama.nl op 22 augustus 2016 om 22:11

  Wat leuk, dat lijkt me ook gaaf om eens te doen! Ik heb ook toneel gespeeld, maar kom daar nu voorlopig niet meer aan toe.

  • Nicole op 23 augustus 2016 om 06:33

   Ik heb echt al jaren niets meer met toneel gedaan, zonde eigenlijk want vond t erg leuk!

 12. Lilian op 22 augustus 2016 om 22:30

  Wat leuk! Ik ben figurant geweest bij de film Wild Romance over Herman Brood. Een vriendinnetje deed mee en mocht daar een stukje over schrijven voor de krant, dus ging ik mee. We waren concertbezoekers en we stonden vooraan op het balkon en in de zaal (werd in meerdere takes opgenomen), maar ik weet niet of we te zien zijn geweest, want die film had zulke slechte recensies dat ik m’n ‘filmdebuut’ nooit heb gezien…

  Ik vond het overigens vooral lang wachten, echt een ervaring voor één keer maar nooit weer haha 😉

  • Nicole op 23 augustus 2016 om 06:34

   Haha ja het was wel lang wachten maar vond het erg gaaf om te zien wat er allemaal om me heen gebeurde. Jammer dat je jezelf nooit hebt gezien ?

 13. Kleine Prinses op 22 augustus 2016 om 22:40

  echt leuk hoor!

 14. Tamara TS op 23 augustus 2016 om 01:25

  Supertof! En je zag er heel mooi uit!

 15. Monique op 23 augustus 2016 om 08:25

  Wat gaaf zeg! En wat zag je er mooi uit! Ben wel benieuwd naar die film 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje