De wasmachine uit het zicht

De wasmachine was bij ons een doorn in het oog. Hij staat in onze bijkeuken waar sinds een aantal maanden ook mijn bureau staat. Echt een fijne werkplek was het niet, maar ik moest ergens zitten. Ik was al druk bezig met allerlei plannen voor deze ruimte toen er een samenwerking met OPMAATZAGEN.nl op mijn pad kwam. Mede door hen staat onze wasmachine nu uit het zicht.. Ik vind het heerlijk!

De oude situatie

Bijna vijf jaar geleden trokken we in het huis waar we nu nog steeds wonen. We hebben er in die tijd het minimale aan gedaan omdat ik zwanger was en niet al te lang dubbele woonlasten wilden. De woonkamer werd voorzien van een behangetje en er kwam een nieuwe keuken in. De slaapkamer en babykamer werden gedaan en daar bleef het bij. Naast een keuken hadden we ook een bijkeuken die we omtoverden als rommel- en/of washok.

Aangezien we geen schuur hebben stond er echt enorm veel in die bijkeuken. Een verzameling van alles en nog wat. Plus de wasmachine en alle was die we hadden. Behalve een nieuwe vloer en het witten van muren hebben we aan deze ruimte verder niets gedaan. Tot nu…

Bol AlgemeenBol Algemeen

wasmachine uit zicht OPMAATZAGEN.nl

De wasmachine uit het zicht

Omdat we het washok, zoals ik hem ‘liefkozend’ genoemd heb, wilden omtoveren tot een kantoor moest er een oplossing komen voor de wasmachine. Deze kon namelijk niet verplaatst worden omdat alleen hier een aansluiting is. Nicky van theofficeproject bedacht voor mij een constructie om een werkbank te maken die dan over de wasmachine zou komen staan. Nog wat gordijntjes ervoor en de wasmachine is uit het zicht.

Bij OPMAATZAGEN.nl vonden ze dit een super tof idee dus restte het ons alleen nog maar om al het hout te bestellen.

Het materiaal bestellen

Wanneer je zelf een constructie hebt bedacht of hout nodig hebt voor een bepaalde klus is het goed om alle specificaties op te schrijven. Wat zijn de afmetingen, welk soort hout heb je nodig, hoe dik moet het zijn, enzovoort.

Bij OPMAATZAGEN.nl heb je echt ontzettend veel keus en het bestelproces is ook dusdanig gemaakt dat je geen enkele stap kunt overslaan. Je kiest eerst het houtsoort, wij hadden zowel een mdf plaat als balken en latten nodig. Maar we kozen ook voor een aantal steigerhouten planken. Al deze houtsoorten moet je apart invoeren, maar daardoor kun je dus ook geen fouten maken. Je kunt zelfs alle benodigdheden erbij bestellen zoals verf, ijzerwaren en gereedschap.

Al het materiaal werd op de afgesproken datum netjes bezorgd en zelfs in de ruimte gezet waar we het nodig hadden.

Het eindresultaat

Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Want niet alleen is onze wasmachine nu weggewerkt, ik heb er ook een enorm mooie werkbank bij. Het is echt een prachtig aanwinst voor mijn kantoor. Wil je weten hoe het gehele kantoor eruit ziet dan zul je nog heel even moeten wachten. Maar de werkbank in ieder geval een groot onderdeel hiervan.

werktafel OPMAATZAGEN.nlOPMAATZAGEN.nl wasmachine uit zicht

Wat vind je van de werkbank? En onze slimme oplossing?

2 reacties op “De wasmachine uit het zicht

Reageren is niet mogelijk.