De warme zomerse tag

Ik zag de warme zomerse tag bij bymirandaa en besloot hem ook in te vullen! Het is nu dan wel niet echt zomer, aangezien het veel regent en dergelijke, maar het komt vast wel weer… En tot die tijd geniet ik dan maar van de momenten die we gehad hebben en denk ik aan wat er in het vooruitzicht ligt…

Het is warm, de zon schijnt, je zit op een terrasje, wat drink je?
Als ik voor een non-alcoholisch drankje ga bestel ik meestal Ice Tea Green of 7-up. Anders drink ik graag een Radler of gewoon een koud biertje.

Stel je voor: een heerlijke lange warme zomeravond, wat doe je dan het liefst?
Oooh die avonden hebben we gelukkig al veel gehad deze zomer. Ik hou van die lekkere zomeravond wandelingen, vooral als de zon dan ook nog eens ondergaat. Prachtig is dat, vooral hier op het platteland… Verder lekker in de tuin met kaarsjes aan en een goed boek erbij of een leuke serie op de laptop… Genieten!

Ontbijt: binnen of buiten?
Meestal binnen eigenlijk omdat het zo ’s morgens vaak toch nog fris is, maar hebben ook al paar keer lekker buiten ontbeten!

Een lange broek, een zwierig jurkje of een jumpsuit, wat draag jij het liefst met dit weer?
Het liefst een jurkje, super fijn lekker los en fleurig! Maar een jumpsuit vind ik ook erg leuk en fijn om te dragen. Draag het liefst geen lange broek of het moet een harembroek zijn die vind ik wel lekker zitten!

Wat ligt er voor jou op de barbecue?
Lekker simpel, een hamburger! Vind hamburgers van de BBQ echt enorm lekker maar ik ben, ondanks dat ik een grote carnivoor ben, helemaal verzot op alles eromheen bij de BBQ. Niet alleen de salades, het stokbrood, enzovoort.. Maar vooral de gezelligheid die je hebt…

Let’s talk nailpolish! Welke kleur draag je nu het liefst? Op je vingers of op je tenen? Beide de zelfde kleur of hoeft het niet te matchen?
Ik lak mijn teennagels eigenlijk nooit. Zelf kan ik het echt niet, veel te kleine nageltjes krijg dat gewoon niet voor elkaar.. En mijn vingernagels lak ik eigenlijk sinds mn zwangerschap ook niet meer. Saai ben ik he.. Niet bepaald een echte vrouw!

Je staat bij je favoriete ijssalon, even tijd voor wat verkoeling. Wat bestel jij?
Als ik echt verkoeling wil dan een waterijsje. Liefst perenijs of een raketje. Maar als ik ga voor iets lekkers dan meestal iets in de trant van cookie dough, chocolade, enzovoort.

Strand, zwembad, of je eigen achtertuin?
Het strand. Zeker weten. Wel een zandstrand en het liefst de stranden op Aruba haha. Parelwit, met een helder blauwe zee. Zwembaden zitten meestal veel te vol en in de zee is er altijd wel plek haha…

Je ligt te slapen en dan ineens hoor je het: een MUG. Deel nu je beste anti-muggen-tip.
Die heb ik helaas niet. Ik probeer vanalles. Mijn man heeft er geen last van want alle muggen komen naar mij. Deet helpt bij mij niet, stinkt alleen en de muggen komen toch. Misschien een citroenplantje?

Dan nog een paar aanvullende vragen:

Ga je op vakantie, zo ja waarheen?
YESS! We zouden eigenlijk niet gaan, behalve in december een weekendje. Maar nu heeft mijn man toch nog vakantie gekregen een weekje en gaan we lekker naar Texel!

Heb je een zwembad in de tuin?
Ja en een grote! Haha nee hoor, niet zo groot.. En eigenlijk hebben we er ook nog geen een keer in gezeten.. De hond wel, die heeft er lekker in gespatterd! Maar telkens als het “warm” genoeg is, dan is het water smerig en kunnen we weer opnieuw beginnen haha!

Favoriete zomeroutfit van je kindje?
Of het ook haar favoriete outfit is weer ik eigenlijk niet. Maar zelf vind ik de korte jumpsuits van de hema echt ideaal voor in de zomer. Of rompertjes met spaghetti bandjes. Ook echt ideaal!

Leukste vakantie als gezin tot dusver?
Die gaat binnenkort komen… Dus houd de blog in de gaten!!

6 reacties op “De warme zomerse tag

  • Als ik dit zo lees, wil ik het mooie weer terug. Ik mis het buiten leven. Leuk om je antwoorden te lezen.

  • Zo herkenbaar van dat zwembad! Zodra ik er in wil plonzen is het of al vies van de kinderen, of al vies van de zaadjes van de bomen 🙁 Leuke tag!

  • Wat een geinige tag! Leuk om je antwoorden te lezen. Dat opblaasbad bij ons in de tuin levert ook de hele tijd gezeur op haha. Er zat laatst een kikker in, Sam heeft er in gekakt en nu is de bovenkant lek omdat een van onze katten er overheen is gerend. Er rust gewoon een vloek op die dingen, haha!

  • Leuke tag en leuk om jouw antwoorden te lezen 🙂

    Je vroeg nog om wat boekentips. Ik weet niet goed van welk genre je houdt? Romans, thrillers,..? Op m’n blog heb ik ook een speciale pagina met daarop de boeken die ik dit jaar heb gelezen en de beoordeling in sterren.

Reageren is niet mogelijk.