De verzameltrends van 2018 – verzamel ze allemaal! + winactie

Verzamelen is iets wat al sinds de oertijd bestaat. In die tijd was het een noodzaak, terwijl mensen nu vooral iets verzamelen omdat ze het leuk vinden. Zo verzamelde ik vroeger flippos op de basisschool en later was het vooral alles van de Backstreet Boys. Ook onze dochter is een verzamelaar. Op dit moment zijn het vooral eikels, kastanjes en blaadjes die ze verzamelt. Maar steentjes, schelpen en smartiesdoosjes komen ook met regelmaat voorbij.

Ze heeft het verzamelen dus flink te pakken…

Verzamel ze allemaal!

De meeste kinderen kunnen maar moeilijk weerstand bieden tegen het – verzamel ze allemaal – fenomeen. En geef ze eens ongelijk. De meeste verzamelcollecties zijn goed betaalbaar en prima cadeautjes of zakgeld items. Hasbro speelt hier fijn op in en heeft dit najaar diverse verzamelcollecties waar je ook nog eens leuk mee kunt spelen.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Lost Kitties

Lost Kitties zijn poesjes met cattitude: érg eigenwijze katjes die gewoon doen waar ze zin in hebben. Ze zijn dol op avontuur en altijd op zoek naar wat lekkers. Het is nu tijd om de Kitties te bevrijden uit de kleine melkpakjesIn elk Lost Kitties melkpakje zit een Lost Kittie verstopt in de klei, een sticker en 2 accessoires.

Dit jaar kan je er wel 36 verschillende uit hun melkpakjes graven. Elke keer weer een verrassing! Als dat geen super verzameling wordt.

Lock Stars

Geheimen zijn er om bewaard te worden. En hoe kan dat beter én leuker dan in deze hippe Lock Stars? Alleen te openen met een persoonlijk sleuteltje, dus alle diepste geheimen blijven veilig voor volwassen ogen. Omdat elke Lock Stars zijn eigen, unieke persoonlijkheid en uiterlijk heeft zijn ze ideaal om je eigen identiteit mee uit te dragen. Op het schoolplein zie je ze straks terug aan schooltassen, jassen, of schoenen.

Er komen dit jaar 96 verschillende varianten op de markt, dus de verzamelmogelijkheden zijn ein-de-loos. Bij elke Lock Star zit ook een verrassings – mini – Lock Star.

My Little Pony: Cutie Mark Crew

Fans van My Little Pony opgelet: De Cutie Mark Crew gaat je hart veroveren! Je lievelingspony’s, zeepony’s en Equestria Girls zijn gekrompen tot mini-verzamelformaat! De eerste serie heeft een snack-thema, dus stel je maar voor dat de pony’s even vrij zijn van school en gezellig aan het happen zijn in hun cafetaria. In elke gesloten verpakking zit een figuurtje, een accessoire in snack-thema, een verzamelkaartje en natuurlijk het stapelbare huisje.

Er verschijnen dit jaar 24 verschillende figuurtjes. Ze zitten verscholen in schattige,stapelbare huisjes met steeds een nieuw decor. Verzamel je eigen crew, mix and match met de accessoires en beleef heel wat nieuwe avonturen!

Littlest Pet Shop Hungry Pets

Ja, kijk maar goed, dit zijn de echte Petshop Pets. Ze hebben zich samen met hun favoriete snack verstopt in een blikjeLittlest Pet Shop presenteert een wereld aan nieuwe vriendjes. Een teckel verkleed als hot-dog, dat snappen we nog wel. Maar een koe opgetuigd met een Zwitserse kaas? En welke vis houdt er nou van frietjes? In de wereld van Littlest Pet Shop kan dat allemaal! Kies je favoriete snack – uh huisdier – en verzamel ze alle tien.

In elk blikje voer zit een originele Pet en drie accessoires.

Trolls

Zijn die van jou ook zo verslaafd aan de Trolls TV serie? Knoest, Guy Diamond en natuurlijk Koningin Poppy kunnen niet wachten om met ze te spelen. Eindelijk echt je vingers door die lange Trollen haren laten gaan. Kammen, vlechten of zet ze in een strak puntje hoog in de lucht! Glitters, paars, roze, of liever geel? Je favoriete Troll zit er altijd bij.

Tussen deze vijf verzameltrends van 2018 zit vast iets wat jouw zoon of dochter ook helemaal te gek vindt!

Winactie “Verzamel ze allemaal”!

Namens Hasbro mag ik een pakket weggeven waar van elke verzamelcollectie een verzamelitem in zit. Je ontvangt dus een pakket met:

 • My Little pony: cutie mark crew
 • Trolls
 • Littlest pet shop hungry pets
 • Lost Kitties
 • Lock Stars

Wat moet je doen om kans te maken?

 1. Laat een reactie onder de blog of op Facebook achter. Doe je dit op Facebook dan is het tof wanneer je ook anderen tagt.
 2. Vertel waarom jij wilt winnen en voor wie.

De actie loopt tot en met 24 november 2018. De winnaar is Els Wanders! (klik hier voor de winactie voorwaarden)

21 reacties op “De verzameltrends van 2018 – verzamel ze allemaal! + winactie

 • elisabeth maria martina zegt:

  wat een tof gebaar, verras mijn jarige kleindochter maar met dit mooie exemplaar #duimenmaar

 • Hallo Meisje- eigenwijsje, Wat een leuke actie. Heel graag doe ik mee voor die schattige Littlest Pet shop hungry pets of the lost kitties. Zo schattig als ik de verrukte gezichtjes zie van de kleinkinderen als ze dit zien.Ik heb geen facebook maar doe heel graag mee. Ik hoop dat ik toch een kansje maak.dank je wel en veel succes!

  • Als je goed had gelezen dan wist je dat een reactie onder de blog ook genoeg was. Plus het is een heel pakket, je hoeft dus niet te kiezen.

 • Mirjam Hellingman zegt:

  Mijn tweelingdochters zijn gek op My Little pony, Trolls en Littlest pet shop pets. Dus ik doe heel graag mee voor hen!

 • Wat een super leuke winactie! Ik doe mee voor mijn dochtertje Lynn, ze is dol op my little pony en littlest pet shop

 • Wendy Van De Reyd zegt:

  Mijn dametje is gek van deze spulletjes, ze kan ook alles gebruiken in haar verzameling, zelfs bladeren, stenen enz , deze zou ze echt super tof vinden, duim zo hard mee voor haar

 • Kelly Aarts zegt:

  Ik zou hier allebei mijn meiden heel gelukkig mee maken! Ze vinden dit verzamel speelgoed echt helemaal geweldig, dus weet zeker dat dit pakket voor glunderende koppies zal zorgen!

 • Wat een leuk pakket voor een meisje! Verzamelen dat kan mijn nichtje wel, ze zal dit allemaal geweldig vinden., Ik doe graag mee voor haar want ik blijf natuurlijk wel haar lievelingstante 😉

 • Lenny Wibbelink zegt:

  Oei .Het staat allemaal op het verlanglijstje van mijn oudste. Ze vind het verzamelen fantastisch en dan die ogen als ze iets uitpakt. Om te smelten gewoon. Ik waag daarom graag een kansje. Ik zal de actie ook even delen op FB

 • Dat zou leuk zijn voor mijn dochter, ze kon al niet keizen wat ze het eerste zou vragen en wat voor Sint en wat voor haar verjaardag, asl ze de winnaar mag zijn heoft ze niet meer te kiezen!

 • Dat is toch al een leuke verzameling. Deze verschillende figuurtjes prachtig zijn ze . En het trolletje met zijn mooie haar, de pony en de andere allemaal lief mooi. Hier ga (val) ik voor en loot graag mee.

 • Els Wanders zegt:

  Wat een leuk pakketje om te winnen! En wat zijn er tegenwoordig veel dingetjes om te verzamelen. Ik heb vroeger ook flippos verzameld, dat was toen wel de rage. Ik doe graag mee voor Lisa, dit zal ze zeker leuk vinden om mee te spelen, en misschien zit er wel iets bij wat ze dan ook wil gaan verzamelen. Toch eens iets anders dan de steentjes, veren en dennenappels.

 • Sabine Hensens zegt:

  Mijn dochter is een echte verzamelaar-unboxing-girl! Met al deze hypes gaat ze HE-LE-MAAL mee….Al snap ik er eerlijk gezegd niet veel van 😉
  Toch weet ik zeker dat ze dit pakketje erggggggg leuk gaat vinden en maak daarom graag een kansje!

 • Dat is een leuk pakketje en zeker voor onze elise van 7 die gek is op unboxing en verzamelen. Nu is vooral de LOL populair maar dat komt omdat ze de meeste van deze nog niet kent. Misschien moet ik niet meedoen want dan wil ze alles verzamelen en compleet hebben 😉 ach weet je: tuurlijk doe ik mee. alles (Nou bijna alles dan haha) om haar blij te maken en een glimlach op haar gezichtje te toveren.

 • trotsema fati zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn dochter ze is bijna jarig lijkt me super leuk voor haar als extra cadeau!
  Duimen dat ik haar veras ????

 • Tamara v Bodegom zegt:

  Ohhh ik zou dit willen verdelen tussen m’n dochter en zoontje. De meeste verzamelobjecten zijn echt voor meisjes, maar die lockstars en lost kitties zijn ook erg leuk voor jongetjes… wat zouden ze blij zijn!

 • Wat een leuk speelgoed, die weet ik wel te verdelen onder mijn vijf kleinkinderen.
  Vier meiden en één jongen, als een haantje in het kippenhok.
  De Lock Stars vindt hij vast erg leuk.
  Leuke cadeautjes straks voor onder de Kerstboom bij ons.
  Ik heb geen facebook, maar volg op Bloglovin en doe graag mee.

Reageren is niet mogelijk.