De verrassing voor mijn man

royal-albert-hall

Op woensdagochtend zag ik een berichtje van mijn vader op Facebook.
Dit berichtje zorgde ervoor dat ik opeens klaarwakker was. Hij meldde dat hij tickets had gekocht voor een concert van Guus Meeuwis. Niet zomaar tickets, nee tickets voor een concert in The Royal Albert Hall, London! Nu ben ik totaal geen na-aper maar het bleek dus dat dit concert volgend jaar op 24 mei gehouden werd.royal-albert-hall

En zoals jullie misschien wel weten, ben ik op 24 mei 2013 getrouwd! Volgend jaar zijn wij 2 jaar getrouwd en Guus Meeuwis heeft een enorm grote rol gespeeld in onze relatie en op de bruiloft. Ten eerste zijn wij allebei helemaal gek op de muziek van Guus. Er was 1 nummer die vanaf het begin van onze relatie al echt ‘ons’ nummer was. Dat is namelijk ‘Simpelweg gelukkig zijn’.

Het zinnetje “Wil je me beloven dat je oud wordt met mij, een leven lang dat lijkt me zo fijn…” is toch perfect voor tijdens een bruiloft? Daarom was dit ook ons openingsnummer. Wat echter nog niet veel mensen weten is dat Guus himself een videoboodschap heeft ingesproken voor ons. Onze familie en vrienden hadden een lipdub opgenomen op een lied van Guus en lieten deze zien tijdens de feestavond. Na de lipdub kwam nog iets… Guus! Nou dit was echt een ongelofelijk mooi en geweldig cadeau!

Daarom leek het me nu, om te vieren dat we 2 jaar getrouwd zijn, het perfecte cadeau voor mijn man! Een concert van “onze” Guus Meeuwis in The Royal Albert Hall!

Dat lijkt mij de droom van elk artiest, maar toevallig leek het mij ook altijd enorm gaaf om naar een concert te gaan in dat gebouw. Het heeft gewoon iets magisch over zich heen… Omdat het in London is kunnen we er natuurlijk niet “eventjes” heen. Vierentwintig mei valt op een zondag en het is dan toevallig eerste pinksterdag. Ideaal want nu kunnen we er mooi op de zaterdag heen en pas op de maandag terug!

De tickets zijn, via Ryanair, al geboekt. Super cheap! En het hotel hebben we ook al. Dat was iets minder cheap maar wel slechts 700 meter van The Royal Albert Hall af en vlakbij een metro station. Dat is in London wel prettig..

Mijn man vond de verrassing echt geweldig en ik kan ook echt amper wachten om dan lekker met zijn tweetjes weg te gaan! Mijn ouders gaan ook, maar zij zitten sowieso in een ander hotel en ook zij zullen samen iets vieren.. Namelijk dat ze 30 jaar getrouwd zijn! Dat is pas echt een feestje waard.. 😉

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties

 1. Anita op 5 oktober 2014 om 07:35

  Gaaf dat je kaartjes hebt kunnen krijgen. Was al uitverkocht hoorde ik!? Mooie manier om het te vieren!

 2. Linda op 5 oktober 2014 om 08:14

  Wat ontzettend gaaf. Leuk om er ook alvast zo lang naar uit te kijken. Voorpret is ook heel belangrijk!

 3. Petra op 5 oktober 2014 om 09:10

  Guus is top!!! Wat gaaf dat jullie kaartjes hebben.

 4. Marion op 5 oktober 2014 om 09:30

  Oh wat geweldig! Ik was helemaal geen fan van Guus totdat mijn zus me meenam vorig jaar naar Eindhoven naar één van zijn concerten. Ik heb genoten! Wat een feestje! En jullie naar de Royal Albert Hall. Wauw! Dat is fantastisch. Wat een geweldige manier om je trouwdag te vieren! Super!

  • Nicole (misseagles) op 5 oktober 2014 om 12:53

   Leuk om te horen dat je het zo naar je zin hebt gehad zeg! Guus weet wel een feestje te bouwen ja 🙂

 5. Miranda op 5 oktober 2014 om 09:52

  Wat gaaf! Guus en Londen, beide onwijs tof. Zo’n verrassing wou ik ook wel krijgen;)

 6. Janske op 5 oktober 2014 om 12:47

  Wat gaaf zeg! En Londen is zooooo leuk! Veel plezier samen!

  • Nicole (misseagles) op 5 oktober 2014 om 12:50

   Ja I know.. London is echt great! Thnx!

 7. Shanti op 5 oktober 2014 om 19:45

  Wauw, wat een ontzettend gaaf cadeau zeker gezien Guus ook zo ‘belangrijk’ is voor jullie, echt heel gaaf!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje