De vakantie is begonnen! Onze vakantie plannen

Woehoe de vakantie is begonnen! Voor de kinderen dan. Mijn man en ik moeten nog drie weken door. Maar stiekem voelt het voor mij ook wel als soort vakantie. Ik werk tenslotte vanuit huis en bepaal mijn eigen werktijden. Dat betekent niet dat er helemaal niet gewerkt wordt, want er staan gewoon nog klantafspraken gepland en ik geef ook nog een Masterclass. Maar het geeft wel een stukje extra vrijheid. Hopelijk werkt het weer ook nog mee, dan zijn we helemaal blij!

Onze vakantieplannen 2020

Aan het begin van dit jaar schreef ik al een blog over onze vakantieplannen maar daarin vertelde ik vooral waarmee we op vakantie gaan. Namelijk met een glamping ophaalpakket van het bedrijf van mijn ouders. Ook vertelde ik dat we naar Zeeland zouden gaan. Zo bizar dat ik op het moment van boeken totaal nog niet wist hoe het er nu uit zou zijn door Corona. Ben toch wel erg blij dat we toen die camping al gereserveerd hebben. Want nu zijn de campings of vol of ontzettend duur.

Aangezien de vakantie zes weken duurt en wij ‘maar’ twee weken weg gaan zal ik hieronder per week vertellen wat we nu allemaal al gepland hebben staan. Volgens mij vliegt die zomervakantie voorbij als ik dat zo zie!

Week 1

In deze eerste week gaan mijn ouders vier dagen weg naar Luxemburg en dus passen wij op hun huis, tuin en dieren. De kinderen vinden dat helemaal geweldig. En dat snap ik wel, want zij zijn gek op dieren en het zwembad wat in de achtertuin staat is ook niet verkeerd. Verder heeft Fay deze week ook nog twee kinderfeestjes. En mag ze gaan logeren bij haar oom en tante. Je snapt, zij is niet te houden!

Milo gaat ook nog twee dagen naar de gastouder en Fay mag een van die dagen mee. Heel fijn voor mij want ik geef dinsdag een Masterclass Stories maken voor ondernemers en dan is het fijn als de kinderen niet thuis zijn. Er is deze week ook gewoon nog zwemles. Twee keer voor Fay en één keer voor Milo. Deze week is mijn man Bart trouwens ook jarig, dus dat zullen we met zijn viertjes ook vieren. Misschien met uit eten ofzo.

Week 2

Deze week hebben de kinderen nog niet zoveel afspraken of uitjes gepland staan. Maar er is wel gewoon weer zwemles én we vieren die week de verjaardagen van onze nichtjes. Zij zijn namelijk jarig wanneer wij op vakantie zijn dus alvast een pre party. Wel heb ik zelf een aantal zakelijke afspraken staan. Zo heb ik nog wat 1 op 1 sessies met wat klanten en word ik geïnterviewd voor een Momboss podcast. Super leuk.

In dat weekend helpen wij mijn ouders mee met hun bedrijf. Ik vind dat altijd erg leuk om te doen. En gaan we ook uit eten. Zonder de kinderen! Daar heb ik veel zin in. Eerste keer sinds.. uhm… te lang in ieder geval!

Week 3

In de derde vakantie week hebben we eigenlijk nog niet zoveel gepland staan. Ik zal voor mijn werk nog wat laatste puntjes op de i zetten gok ik zo. En er is die week ook geen zwemles. De zwemschool is dan gesloten. We vertrekken die zaterdag op vakantie naar Zeeland dus ook daar zullen we nog wat dingen voor voorbereiden. Benieuwd hoeveel ik dit keer teveel mee neem omdat ik niet kan kiezen haha.

Week 4 en 5

Deze weken zijn wij dus lekker in Zeeland op vakantie. We gaan naar Ardoer Camping Scheldeoord. We zijn er nog nooit geweest dus erg benieuwd hoe het is. Ook omdat we nu door de Corona maatregelen wel moeten reserveren voor het zwembad en dergelijke. Normaal gesproken kunnen we hele dagen bij het zwembad zitten en nu krijg je een bepaalde tijd ’toegewezen’. Zal vast allemaal goed komen. Er is op de camping en in de omgeving genoeg te doen voor zowel ons als de kinderen. Stiekem hoop ik dat ik niet veel hoef te doen behalve lekker lezen en schrijven.

Week 6

Alweer de laatste week van de vakantie. Ook hier nog vrij weinig ingepland. Behalve dan dat de zwemlessen weer beginnen. Mijn man is deze week ook nog vrij. Dus als alles nog goed gaat qua Corona zowel hier als in Duitsland dan gaan we naar Duitsland voor boodschappen. Normaal kopen we daar altijd onze luiers en dergelijke in. En dat is nu dus echt al heel erg lang geleden.

We zullen in de vakantie ook nog wel dagjes weg gaan. We hebben genoeg punten gespaard bij de Jumbo voor korting haha.

Wat zijn jullie vakantie plannen?