Cake smash – de uitnodiging

Een van de redenen dat mensen graag een cake smash met hun (bijna) eenjarig kindje doen is omdat het zulke leuke foto’s oplevert. Deze foto’s kun je voor veel dingen gebruiken, waaronder de uitnodiging. Wil je de cake smash foto’s voor de uitnodiging gebruiken zorg er dan voor dat je de cake smash ruim op tijd plant. Wij deden het een maand voor haar eerste verjaardag. Met elf maanden dus.

De cake smash

Ik heb er al veel over geschreven, over het houden van een cake smash. En ik heb al een boel foto’s laten zien. Maar die van mijn eigen dochtertje blijven natuurlijk het allerleukste om te zien.

cakesmash

Bol AlgemeenBol Algemeen

Het kaarsje had ze al snel te pakken dus gelukkig hadden we hem niet aangestoken! Het grappig was dat mijn man bij deze foto tegen haar zei “geef maar een kusje” in de hoop dat ze haar gezicht in de taart zou doen. Echter probeert ze sinds kort handkusjes te geven dus de (besmeurde) hand ging hoppa in haar gezicht.

cakesmash

En een lol dat ze had! De meeste van de tijd keek ze heel geconcentreerd naar het geklieder, maar af en toe liet ze toch even zien dat ze toch wel erg veel plezier had! Voor zulke gezichtjes doe je het gewoon haha.. Dit witte taartplateau komt van Tweeonsgeluk maar je kunt ze ook hier kopen.

cakesmash

Deze foto is eigenlijk aan het begin gemaakt, toen ze nog heel erg netjes deed haha. Ik vind hem wel echt enorm schattig.. je ziet ook alle elementen op de foto; de ballonnen, de taart, het rokje en ons geweldig knappe meisje!

cakesmash

Nog even een dikke handkus… Oh wat vindt ze dat toch leuk om te doen! <3

De cake smash uitnodiging

cakesmash uitnodiging

Is hij niet leuk geworden?!

De giant cupcake voor deze cake smash heb ik zelf gemaakt. Ben je benieuwd naar hoe ik dat gedaan heb? Lees dan zeker even dit artikel.

31 reacties op “Cake smash – de uitnodiging

Reageren is niet mogelijk.