De top 5 van…

Het is weer zaterdag en dat betekent een nieuwe top 5 van een andere blogger! Vandaag in de schijnwerpers de blog van Linda. Go or No Go bestaat nog niet zo lang, maar je kunt er nu al een heleboel blogs vinden over producten, speelgoed en dagjes uit. Ik zet graag anderen in het zonnetje en geef daarom andere bloggers de kans om zichzelf en hun blog voor te stellen in deze rubriek. Ook benieuwd naar de andere artikelen in deze rubriek?

Stel jezelf eens voor

Ik ben Linda, 28 jaar en moeder van een 5-jarige tweeling, Daan en Jesse. Op www.Go-or-No-Go.nl review ik van alles wat leuk kán zijn voor kinderen. Om mijn blogs meer kracht te geven, beoordeel ik het product, speelgoed of dagje uit met een Go of een No Go. Spannend, gewaagd, maar ook gewoon lekker duidelijk en recht door zee. En daar hou ik van! Ik heb voor jullie mijn Top 5 favoriete artikelen bij elkaar gezocht.

Profielfoto2

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Welke artikelen moeten mensen echt gelezen hebben op je blog?

De mooiste kerstreclames ooit. Met stip op 1 staat een artikel dat al even in mijn concepten stond, maar ik vond dat ik met plaatsen wel echt even moest wachten tot de December maand. Dit artikel gaat over mijn top 5 favoriete Kerst reclames. Ik kan zó genieten van deze Kerstreclames en het maakt niet uit hoe vaak ik ze kijk, iedere keer kijk ik met tranen in mijn ogen.

Het kasteel van Sinterklaas Helmond. Mijn 2e favoriete artikel is het artikel over het Kasteel van Sinterklaas. Daan en Jesse hebben onwijs genoten van ons uitstapje naar het Kasteel in Helmond. Ze vonden het geweldig en hebben van begin tot eind genoten. En ik ook! Ik vind het heerlijk om de foto’s terug te kijken samen met de jongens en zo lekker na te genieten van een super fijne dag!

DIY: je eigen gemaakte stoffen aventskalender. Mijn 3e favoriete artikel is een artikel dat een gastblogger geschreven heeft voor mijn blog. Dat is misschien een beetje gek, maar ik ben ontzettend blij met haar vanwege haar creativiteit. Ik ben zelf wat minder creatief als het op knutselen aan komt, maar zij vindt dat juist geweldig. Ze maakt erg gave dingen en ik vind het zo tof om dat dan te lezen, te zien en vooral dat ik het op mijn blog mag plaatsen! Deze adventskalender vind ik echt super mooi!

Review: Go Magformers. Op mijn pagina review ik natuurlijk vooral veel speelgoed en producten. Ik ben voor jullie gaan nadenken wat ik het gaafste product vond van alle reviews tot nu toe. Dat was lastig, want ik heb al erg veel gave dingen mogen reviewen. Maar als ik moet kiezen, dan kies ik voor een product dat ik na mijn review zelfs extra gekocht heb, zo gaaf vond ik het! En dat zijn de Magformers. Deze komt dus op de 4e plek.

Go Playgro Loopy Links. Tot slot kies ik op de 5e plek voor mijn aller eerste artikel. Ik ben nog niet zo lang aan het bloggen, pas sinds september 2015. Als ik terug kijk naar dit artikel, en naar de artikelen zoals ik ze nu schrijf, zie ik wat voor een groei ik doorgemaakt hebt. En hoe veel beter het de afgelopen maanden is geworden. Dit artikel is het aller eerste resultaat van het idee dat ik in mijn hoofd had, en daarom blijft het een bijzonder artikel, ondanks dat hij wel érg kort is 🙂

Omslagfoto Go or No GOo

Wat leuk Linda dat je ook een artikel hebt geschreven over het kasteel van Sinterklaas, ik ook namelijk! Je bent in een korte tijd al erg vooruit gegaan, dat kan ik ook zien. Heel fijn een blog puur gericht op reviews van speelgoed en uitjes..! Een echte aanrader. 

2 reacties op “De top 5 van…

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *