De top 5 van.. Stuur een glimlach!

logo_Stuureenglimlach-2

Omdat ik graag andere mensen aandacht geef, help en inspireer bedacht ik een rubriek waarin anderen centraal staan. Zij mogen ongegeneerd zichzelf en hun website promoten. Waarom op deze manier? Omdat ik hiermee aandacht geef aan hele mooie andere sites en ik hoop hiermee ook jullie te inspireren. Wellicht kom je wel een site of artikel tegen waar je iets aan hebt of waardoor je dingen anders gaat zien. Het zullen niet alleen maar sites zijn uit het ‘mamablog-wereldje’ maar juist ook over mindfulness, health, auto’s en nog veel meer.

Stel jezelf eens voor

Ik ben Miriam (34 jaar) uit Arnhem en mijn website stuur een glimlach is een blog wat gaat over mensen blij maken, onverwachte momenten creëren en moeite doen voor een ander. Ontstaan doordat ik met een gevoel bleef rondlopen dat ik wat meer wilde doen voor anderen in combinatie met mijn creativiteit. Ik wil graag eenzame ouderen opvrolijken, kinderen in het ziekenhuis een hart onder de riem steken, vrienden&vriendinnen laten weten wat ze voor me betekenen, speciale momenten bedenken voor mijn familie en eigenlijk iedereen daarnaast die het wel even kan gebruiken.

Profiel_Miriam

Welke artikelen moeten mensen echt gelezen hebben op je blog?

Fantasie komt tot leven
Geïnspireerd door IKEA en een 365 dagen project waaraan ik heb meegedaan. Wanneer gebruik je nog je fantasie en laat je het gebeuren? Ik laat zien hoe ik dat gedaan heb en heb en opdracht beschreven zodat je kunt ‘oefenen’. Erg leuke reacties en tekeningen gezien al.

Schatkaart maken voor een leuke zoektocht
Zelf een leuke schatkist en oude schatkaart maken, de schatkist verstop je in de buurt van de kindjes die je wilt verrassen. Verstuur de schatkaart per post en laat de grote zoektocht maar beginnen:-). Super spannend natuurlijk en wat een mooie reactie, bekijk het filmpje wat ik erbij gemaakt heb.

De wereld is mooier met jou
Eenzame ouderen, ik heb zo met ze te doen en wil er niet aan denken dat je zelf zo oud moet worden. Ik bedacht om op ‘de dag van de eenzaamheid’ 50 zelfgemaakte kaarten (die ik met vriendinnen heb gemaakt) te brengen naar een bejaardentehuis in het dorp waar ik ben opgegroeid. Heel dankbaar werk en dat geeft voldoening.

Vriendinnen jubileum
Vriendinnen komen en gaan en sommigen blijven en zullen nooit meer uit je leven weg te denken zijn. Ik heb een aantal van deze fijne vriendschappen en bij een jubileum van 30 jaar bedacht ik hoe ik haar kon bedanken en hoe we dit jaar op een bijzondere manier kunnen invullen.

Attent zijn kun je dat leren?
Net dat ene belangrijke moment van iemand in je omgeving vergeten, wil je ook graag iets attenter zijn? Ik vroeg 4 attente meiden om advies en stelde heb de vraag of je attent zijn kunt leren? Leuk om te lezen hoe zij met deze belangrijke momenten omgaan!

Be inspired!logo_Stuureenglimlach-2

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

3 reacties

 1. Anita op 5 december 2015 om 18:42

  Wat een mooie gedachte voor het starten van een website Miriam.

  • Miriam op 5 december 2015 om 20:43

   Dank je wel Anita:-) Het is ook erg leuk om te doen!

 2. janske op 6 december 2015 om 19:57

  Wauw! Ik ga je blog bekijken, want ik ben wel erg nieuwsgierig geworden. Je doet precies wat ik eigenlijk ook wel het liefst wil doen…andere mensen blij maken. Tof dat je er over blogt!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje