De top 5 van… MissMo

Omdat ik graag andere mensen aandacht geef, help en inspireer bedacht ik een rubriek waarin anderen centraal staan. Zij mogen ongegeneerd zichzelf en hun website promoten. Waarom op deze manier? Omdat ik hiermee aandacht geef aan hele mooie andere sites en ik hoop hiermee ook jullie te inspireren. Wellicht kom je wel een site of artikel tegen waar je iets aan hebt of waardoor je dingen anders gaat zien. Het zullen niet alleen maar sites zijn uit het ‘mamablog-wereldje’ maar juist ook over mindfulness, health, auto’s en nog veel meer.

Stel jezelf eens voor

Monique is presentatrice en eigenaresse van MISSMO.NL. Op haar site blogt en vlogt ze over fashion, beauty, lifestyle en andere leuke dingen van het leven. Monique is 37, moeder van een zoon. Ze was eigenaresse van een boekingskantoor en webshop, maar besloot zich in 2015 fulltime op MISSMO.NL te richten en is heel blij met die keuze. Ze kan haar creativiteit er in kwijt: ze bedenkt concepten, fotografeert, videograferen, monteert, heeft contact met klanten, kortom het is nooit saai.IMG_3055

Welke artikelen moeten mensen echt gelezen hebben op je blog?

Outfitpost: lange zwarte jas
Ik ben dol op outfitproducties, dus deze nomineer ik. Het werk dat er achter zit is altijd een hoop: klantcontact, spullen uitzoeken of shoppen, bedenken wat er nodig is voor de productie, modellen, in de make up, fotograferen, bewerken, post maken, post delen. Maar al het werk zie je er wel aan af en krijg er leuke reacties op.

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Recensie: de gelukkigste dag
Absoluut de premiere van Johnny de Mol. Ik werd uitgenodigd en schreef een review over zijn theatershow. Een leuke voorstelling, die tapt in mijn theaterachtergrond. Toen ik op de theaterschool zat bezocht ik elke week een voorstelling, dus heb in mijn leven heel wat reviews geschreven en voorstellingen moeten ‘ontleden’.

Mijn fotografie geheim
Ik geef graag blogtips en deel regelmatig mijn kennis. Ik weet nog goed toen ik als blogger startte dat het heel wat uitzoekwerk was allemaal, welke camera, welke belichting, waar vind je een goed thema voor je blog, hoe maak je goede foto’s. Kennis delen is alles, je groeit daardoor met zijn allen en concurrentie bestaat niet, er is genoeg plek voor iedereen.

Interview met Marc de Hond
Mijn interview een jaar geleden met Marc de Hond over zijn theatervoorstelling. Een inspirerende man, die ondanks zijn dwarslaesie een carrière heeft om je vingers bij af te likken. Respect.

Beautyreview: MAC lipstick
Ai, dit wordt een lastige… Ik mag er nog maar een kiezen… Ik denk dat ik dan toch ga voor een post over een van mijn filmpjes op mijn vlogkanaal. Ik heb het zo naar mijn zin met vloggen: ik werk sinds 1999 als presentatrice, actrice en model (deed onder andere RTL 5, school tv en ETV). Dus de laatste blogpost die ik graag wil delen is: mijn beauty review over Mac lipstick. Just love make up. Komt mijn visagieopleiding die ik way back volgde ook nog eens van pas.MISSMO

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *