De rolstoel perikelen van Milo

Ik wilde in deze blog een hele tirade afsteken omdat we al zo lang wachten op de rolstoel van ons zoontje en hij nog steeds niet binnen is. Echter was het vrijdag 17 december opeens zover. De aangepaste rolstoel van ons zoontje Milo werd eindelijk bezorgd. In juli dit jaar hebben wij hem aangevraagd. En alhoewel het in het begin heel snel ging wat betreft het doorzetten van de aanvraag door de gemeente en het aanmeten van de stoel zelf, werd de levering telkens weer uitgesteld.

Grote frustraties

Die vertraging leverde dan ook grote frustraties op. In eerste instantie werd namelijk aan ons vertelt dat de rolstoel voor 20 september er zou zijn. Dat vonden wij heel fijn want de week erop zouden we naar de Efteling gaan en dan konden we hem mooi uittesten. Milo kan het namelijk echt niet aan om dat hele park rond te lopen maar een buggy is voor hem ook niet fijn meer. En voor ons ook niet om eerlijk te zijn. Helaas kwam de dag van het pretpark steeds dichterbij, maar geen rolstoel.

Ik besloot dus ook weer contact op te nemen met Medipoint. Zij hebben de aanvraag doorgestuurd naar de leverancier dus zij zijn verantwoordelijk ervoor. Helaas konden zij me geen goed nieuws geven, alleen dat de rolstoel waarschijnlijk pas ergens eind oktober zou komen. Omdat ons mannetje echt een rolstoel nodig heeft ben ik blijven mailen en bellen en uiteindelijk lukte het me wel om een leen rolstoel te krijgen. Deze rolstoel is heel basic en ook te groot voor Milo, maar het is iets. De leen rolstoel kwam wel te laat voor het pretpark, maar dat was even niet anders.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Toen na de herfstvakantie er nog steeds geen rolstoel was hing ik weer aan de telefoon met Medipoint. Ook nu weer geen goed nieuws. Hij zou pas ergens in november komen. Zij konden er ook niet zoveel aan doen zeiden ze. En aan de ene kant begrijp ik dat, zij maken die rolstoel niet zelf. Maar aan de andere kant had ik echt het gevoel aan het lijntje gehouden te worden. Want ook in november kwam hij maar niet. Bij contact werd er dit keer gezegd dat de planning aangaf dat hij op 22 december bij Medipoint geleverd zou worden.

Levering van de rolstoel

Alhoewel ik dus verwachtte dat de rolstoel uiteindelijk pas in 2022 zou komen werd ik dus plotseling gebeld door Medipoint of ze de rolstoel op 17 december al konden leveren. Zij hadden hem binnen gekregen en na controle blijkt hij helemaal goed te zijn, dus ze konden hem leveren. Super goed nieuws natuurlijk, we gaan vast in de kerstvakantie nog leuke dingen doen en dan is die rolstoel noodzakelijk. De leen rolstoel werkt namelijk niet zo goed en Milo wil er ook niet zo graag in zitten.

Hij is gelukkig wel heel erg blij met zijn eigen persoonlijke rolstoel. We hebben hem nu niet veel hoeven gebruiken nog omdat we vrijwel nergens heen kunnen. Maar tot nu toe bevalt hij echt al stukken beter dan de buggy die we hadden en de leenrolstoel. Hij ziet er ook wel echt tof uit he.

4 reacties op “De rolstoel perikelen van Milo

Reageren is niet mogelijk.