De nieuwste schoenen collecties voor meisjes

Afgelopen weekend ging ik samen met mijn dochter de stad in voor nieuwe schoenen. Aangezien we er vorige week achterkwamen dat haar voeten twee maten zijn gegroeid deze zomer zijn al haar schoenen te klein. En aangezien school weer begonnen is, konden we er niet meer omheen. De afgelopen seizoenen vond ik de schoenen collecties een beetje tegenvallen. Maar deze nieuwste collectie is echt enorm stoer en daar houd ik wel van.

We gingen naar huis met twee paar schoenen en één paar gymschoenen. En ze hebben voor ons nóg een paar schoenen besteld bij een ander filiaal. Deze komen binnenkort binnen. Voorlopig kunnen we dus weer vooruit.

Mini shoplog meisjes schoenen

Voordat ik jullie de nieuwste collecties schoenen laat zien wil ik eerst even de schoenen laten zien die wij gekocht hebben. Als eerste gingen we naar Nelson, dit vind ik gewoon een hele fijne winkel. Ze hebben er een hele uitgebreide collectie (zowel online als offline) en de service is ook gewoon prettig. En nee dit is niet gesponsord, maar gewoon mijn mening.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Bij Nelson zagen we in de sale hele leuke witte British Knights. En ik houd van dit merk. Fay haar eerste schoentjes waren ook van British Knights en ik heb ze zelf ook gehad. We probeerden eerst maat 27 maar het moest toch echt 28 zijn. Helaas had één schoen in de etalage gestaan waardoor de neus helemaal geel was uitgevallen. Dat was dus echt niet mooi. Maar gelukkig konden ze hem dus nog bij een ander filiaal bestellen.

Daarna was de nieuwe collectie aan de beurt. En jeetje wat hebben ze komende herfst en winter toch veel moois! Omdat onze dochter al weken praat over de Skechers die ze gezien had (jaja, met lichtjes) was dat natuurlijk het eerste waar we naar keken. En daar gingen we uiteindelijk dus ook mee naar huis. Stiekem vind ik ze ook wel leuk…

Daarna gingen we naar Van Haren. Ik koop ook altijd schoenen daar omdat deze gewoon een stuk goedkoper zijn. Zodra we binnen kwamen zagen we ze al gelijk staan. Jep, panter schoenen haha. Nadat ze de schoenen had gepast en er even mee gelopen heeft namen we ze direct mee naar huis!

Nieuwste schoenen collectie voor meisjes

Omdat er naast deze Skechers nog veel meer leuke schoenen en merken zijn, heb ik een aantal van mijn favorieten uitgekozen om aan jullie te laten zien!

Skechers

Begin ik toch eerst met de Skechers. Want naast de gave schoenen die onze dochter nu dus heeft hebben ze nog veel meer leuks. Je moet alleen wel goed kijken naar de maten. Want sommige schoenen gaan pas vanaf maat 30. Zoals deze gave schoentjes.

Op het moment dat wij er waren was er nog een andere moeder met haar dochter. En zij kochten deze dus. En ja, je kunt er heel goed de Swish-Swish mee doen. Dat heeft ze nog even gedemonstreerd 😉

Dr. Martens

En dan de Dr. Martens. Deze blijven natuurlijk leuk en vooral in zo’n kek roze kleurtje. Of dit trouwens “nieuw” is weet ik niet, want ik heb er geen verstand van haha. Maar ze stonden in ieder geval bij de nieuwe collectie..

Vingino

Als ik aan kinderschoenen denk dan moet ik eerlijk toegeven dat het merk Vingino niet in mijn hoofd opkomt. Totdat ik deze schoenen hieronder zag. Stoer en met een kek printje, nog wat roze erin. De perfecte schoen voor mijn dochter onder andere.

Red-Rag

Deze beauty’s had ik een poos geleden al gezien tijdens een event van PR4Kids. Ze vingen direct mijn blik en stiekem zou ik deze ook nog wel heel graag voor mijn dochter willen kopen. Echter heeft ze nu voorlopig even genoeg. Maar wie weet wat later in het seizoen 😉

Pinocchio

Ook van dit merk had ik nog nooit gehoord. Maar ik kwam zulke gave schoenen tegen in de nieuwe collectie. Onder andere deze, maar er zijn er nog meer..

Orange Babies

Ja ik val misschien in de herhaling met de panterprint nu. Maar goed, die zie je wel veelvuldig terug in de nieuwe collectie. Plus ik vind het gewoon erg tof. Maar Orange Babies heeft ook andere stoere schoenen.

Er zijn overigens nog veel meer stoere leuke schoenen te vinden voor meisjes hoor. Want wij hebben slechts twee winkels bezocht en niet eens alle schoenen bekeken. Maar deze sprongen er voor ons toch wel uit!

Heb jij al nieuwe schoenen voor de kinderen gekocht? Of misschien uit de sale?