De mooiste momenten..

dsc_7320

In haar korte leventje heeft Fay ons al zoveel vreugde gebracht. Natuurlijk is er ook veel verdriet geweest en nu nog steeds. Maar oh die mooiste momenten samen met haar.. Wat koester ik die! Daarom vandaag een blogje met een greep uit die mooiste momenten met haar. Momenten waar ik aan probeer te denken in tijden dat ik het even niet meer zie zitten. Of wanneer ik me afvraag waarom dit nu allemaal gebeurd. Dan denk ik terug aan de fijne momentjes die zijn geweest en die nog gaan komen en dan voel ik me altijd weer iets beter. Ietsjes maar. Maar beter.

* Het allereerste moment dat ik haar zag.. 6 maart 2014, 02.29uur.
* Haar blote warme lijfje op mijn blote warme borst
* Haar mooie oogjes, kijkend naar de wereld om haar heen
* Haar vingertjes die grijpen naar mijn vinger
* Samen in het grote bed leggen met zn 3tjes, Fay tussen ons in
* Lucky die heerlijk wil komen kroelen met Fay
* Het ontspannen gezichtje als ze in het warme bad ligt
* Haar leuke gekke bekjes die ze kan trekken
* De kirrende geluidjes die ze maakt als ze het naar haar zin heeft
* Hoe ze echt al kan luisteren en reageert op manlief of mij
* …

Zo zijn er nog zoveel meer mooiste momenten die we ervaren met de liefde van ons leven. Maar die bewaar ik nog eventjes voor een andere keer!
DSC_7320*Newborn-shoot*

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties

 1. Eline op 29 maart 2014 om 10:01

  prachtig!

 2. Gwen op 29 maart 2014 om 10:07

  Wauw, prachtig! En die foto, smelt!!!

 3. jennn op 29 maart 2014 om 11:30

  Wat mooi! En prachtige foto!

 4. andrea op 29 maart 2014 om 12:51

  Nicole wat goed van je, even je hart luchten over die kleine lieve fay superrrrrr

 5. Jess op 29 maart 2014 om 14:52

  Oh en er gaan nog zoveel fantastische momenten komen. Prachtige foto trouwens. Dankzij jouw kiekjes van Fay weet ik dat ik bij nr 2 ook een newborn shoot wil.

  • Misseagles op 29 maart 2014 om 15:27

   Oeh en dan heb je de mooiste nog niet gezien 😉 Wel heel leuk om te zien hoe ze nu al zoveel veranderd is! Ze was volgens mij net 3/4 dagen oud!

 6. iliveformydreams.com op 29 maart 2014 om 21:46

  Awwwwwwww<33

 7. Michelle op 30 maart 2014 om 18:13

  Wat een mooie foto en een lief lijstje!

 8. stephanievandrunen op 3 april 2014 om 01:02

  Awww die foto, té lief!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje