De mooiste momenten..

In haar korte leventje heeft Fay ons al zoveel vreugde gebracht. Natuurlijk is er ook veel verdriet geweest en nu nog steeds. Maar oh die mooiste momenten samen met haar.. Wat koester ik die! Daarom vandaag een blogje met een greep uit die mooiste momenten met haar. Momenten waar ik aan probeer te denken in tijden dat ik het even niet meer zie zitten. Of wanneer ik me afvraag waarom dit nu allemaal gebeurd. Dan denk ik terug aan de fijne momentjes die zijn geweest en die nog gaan komen en dan voel ik me altijd weer iets beter. Ietsjes maar. Maar beter.

* Het allereerste moment dat ik haar zag.. 6 maart 2014, 02.29uur.
* Haar blote warme lijfje op mijn blote warme borst
* Haar mooie oogjes, kijkend naar de wereld om haar heen
* Haar vingertjes die grijpen naar mijn vinger
* Samen in het grote bed leggen met zn 3tjes, Fay tussen ons in
* Lucky die heerlijk wil komen kroelen met Fay
* Het ontspannen gezichtje als ze in het warme bad ligt
* Haar leuke gekke bekjes die ze kan trekken
* De kirrende geluidjes die ze maakt als ze het naar haar zin heeft
* Hoe ze echt al kan luisteren en reageert op manlief of mij
* …

Zo zijn er nog zoveel meer mooiste momenten die we ervaren met de liefde van ons leven. Maar die bewaar ik nog eventjes voor een andere keer!
DSC_7320*Newborn-shoot*

Bol AlgemeenBol Algemeen

9 reacties op “De mooiste momenten..

Reageren is niet mogelijk.