De mode van najaar 2022

Houd jij het nog bij? De modetrends veranderen zo vaak dat het bijna niet meer bij te benen is. De ene week is een pantalon met print nog helemaal in, terwijl je het de volgende week echt niet meer in het openbaar kan dragen. Om je te helpen hebben wij de modetrends van najaar 2022 voor jou op een rijtje gezet. 

Een tweedelig pak

Een tweedelig pak moet je eigenlijk altijd wel in je kast hebben hangen. Hiermee draag je namelijk eigenlijk altijd een goede outfit. Schaf een leuke broek en een bijbehorende blazer aan, kies nog een leuk topje of shirtje voor daaronder en klaar ben je. Veel tijd en energie kost het niet, dus je kan tijdens de donkere en koude winterochtenden nog even in je bed blijven liggen. 

Bodywarmers

De bodywarmers zijn weer terug van weggeweest. Aan het begin van deze eeuw waren ze helemaal hip, maar daarna verdwenen ze al snel uit ons modebeeld. Tot nu! De bodywarmers zijn weer volop verkrijgbaar. Stiekem zijn we wel blij met deze kleding, want ze zitten heerlijk en houden je lichaam lekker warm in de herfst en in de winter. Tegenwoordig stijlen we een outfit met een bodywarmer gelukkig een stuk beter dan vroeger, dus het ziet er ook nog eens leuk uit. 

Bol AlgemeenBol Algemeen

Doorzichtige stof

Deze trend bestaat al een tijdje en houdt ook nu nog even stand: de doorzichtige stof. Of het nu gaat om een volledig transparant topje of een rok van tule, het kan allemaal. Voor deze trend moet je wel een beetje lef hebben, want het is zeker niet voor iedereen weggelegd. Heb jij je echter voorgenomen om deze herfst of winter je hele kledingkast overhoop te halen en een nieuwe stijl te ontwikkelen, dan is dit een goed punt om te beginnen. 

Stoere boots

Qua schoenen gaan we dit najaar heel veel stoere boots zien. Denk hierbij aan enkellaarsjes, maar ook iets hogere boots. Kan je het je veroorloven, dan kan je gaan voor een schoen die gemaakt is van echt leer. Dit staat ontzettend mooi, blijft heel lang goed en het houdt je voeten ook nog eens lekker warm tijdens de herfst en de winter. Heb je een minder hoog budget, dan zijn er gelukkig ook genoeg nepleren varianten op de markt die er heel tof uitzien. Een (nep)leren boot geeft iedere outfit meteen een boost en zorgt voor een sterke uitstraling.