De leukste zwemkleding voor kleuter meisjes

Met de vakantie op komst en het prachtige weer hier in Nederland werd het eens tijd dat ik me ging verdiepen in zwemkleding voor ons kleuter meisje. Ze heeft namelijk wel een badpak, maar die zit eigenlijk iets te strak. Ook niet gek want hij is van vorig jaar. Alle andere badpakjes die ze vorig jaar nog paste zijn inmiddels echt te klein. Dus tijd voor nieuwe zwemkleding voor ons meisje. Maar waar vind je nu de leukste zwemkleding voor kleuters?

Smaken verschillen

Dat smaken verschillen ontdekte ik wel toen ik een story op Instagram plaatste met daarin de vraag voor welke zwemkleding ik moest gaan voor mijn dochter. Ik liet twee badpakken en een bikini zien, allemaal van de H&M afkomstig. Alhoewel de meesten voor badpak nummer drie gingen (zie hieronder) waren er ook een flink aantal die voor de andere badpak gingen en slechts een enkeling koos voor de bikini.

Maar zoals ik al zei, smaken verschillen. Dus wat ik de leukste badkleding vind hoeft een ander nog niet leuk te vinden. Zo gaf mijn vriendin Kimberly toe dat ze geen van allen iets vond en ze zelf een bikini bij de C&A had gekocht voor haar dochter. Ik werd nieuwsgierig en toen ik de afbeelding zag was dat weer niet mijn smaak. En maar goed ook, want anders zou iedereen in hetzelfde rondlopen!

Mijn eigen voorkeur

Ik heb dus de leukste zwemkleding voor je uitgekozen op basis van mijn eigen voorkeur (en die van mijn dochter want zij heeft ook een hele sterke mening al). En ik heb ook gekeken naar mijn eigen portemonnee. Zou ik het geld ervoor uitgeven? Ja? Dan laat ik het zien.. Nee? Dan valt het af.

De leukste zwemkleding voor kleuter meisjes

Als eerste ben ik bij de H&M gaan kijken. Daar ben ik vorig jaar goed geslaagd dus wellicht dit jaar weer. Ik zag dat ze het badpak van vorig jaar nu nog steeds verkopen, maar ik wil dit keer dus een andere.

 

Zelf vond ik dit badpak wel erg leuk en mijn dochter ook. Hij is een beetje apart maar dat is juist het leuke eraan. Echter hoor ik van een blogvriendin dat hij heel breed uitvalt onder bij de billen en benen. En aangezien mijn meisje heel smal is lijkt me dat dus niks voor haar. Helaas. Dit badpak kost €12.99.

En dan de favoriet van de meeste Instagrammers en stiekem ook wel van mezelf. Als hij in het groot was geweest had ik hem zelf ook wel gewild denk ik haha. Wel is dit een “dure” vergeleken met de andere. Hij kost namelijk €14,99.

Daarna ben ik bij de Hema gaan kijken. Hier haal ik doorgaans vooral voor mijn zoontje kleding omdat de Hema kleding voor Fay vaak te breed uitvalt. Maar toch probeer ik het telkens weer. Echter vond ik het qua zwemkleding nu wat tegenvallen.

Echter dacht mijn dochter daar anders over. Want dit badpak vond ze wel heel erg mooi! Maar ja, ook niet gek want ze is dol op vlinders. Zodra ze er eentje ziet dan lijkt ze gek van blijdschap te worden. Niet gek dus ook dat de vlindershow van K3 zo in de smaak viel bij haar haha. Dit badpak kost €14,-.

Tsjah en toen ging ik bij de Zara kijken. Ik vind de Zara meestal niet echt geweldig, de kleertjes zijn doorgaans niet mijn smaak.. te baby-achtig (mijn dochter moet nog bij de “baby meisjes” kijken qua maat). Maar qua badkleding was er echt zoveel leuks. Bijvoorbeeld dit leuke zwembroekje met UV-shirtje. Wel iets duurder omdat je ze beide los moet kopen, maar goed.. Dan heb je wel iets leuks! Deze gaan we dus binnenkort maar eens passen en meenemen.

En dan het badpakje hierboven. Normaal niet zo mijn ding en toch vind ik hem dus leuk. Hij oogt ook lekker smal, wat bij Fay wel nodig is… Ook deze gaan we proberen dus. Hij kost €14,95. Goed te doen dus qua prijs!

Dan een winkel waar ik werkelijk nog nooit in mijn leven geshopt heb, River Island. Ik kwam dit leuke badpakje per toeval via Google tegen en was verkocht. Hij kost €16,- dus ook dat valt mee!

En dan nog eentje van Name it. De print vindt ik geweldig maar ik heb het idee dat hij onder heel erg vreemd zit. Ik vind hem voor zo smal. Dus ik weet niet helemaal wat ik ervan vind. Maar ik moest hem wel nog even in dit rijtje erbij zetten natuurlijk! Via bol.com kost hij €17,09 momenteel.

Welke zwemkleding hierboven vind jij het leukst en wat draagt jouw zoon of dochter?