De leukste zwemkleding voor baby’s

Pasgeleden ben ik gaan zwemmen met de kinderen en kwam ik erachter dat de wasbare zwemluier die we voor ons zoontje hadden veel te klein was geworden. En met de meivakantie die hier in ons dorp al begonnen is en onze vakantie in Italië die eraan komt ben ik eens op zoek gegaan naar leuke badkleding voor baby’s. 

Zwemkleding voor baby jongens en baby meisjes

Zelf heb ik een zoontje dus daar ging mijn eerste blik naartoe, maar ik heb ook even voor de babymeisjes gekeken. Wel wil ik even vooraf melden dat ik me er heel bewust van ben dat baby’s nooit in de zon mogen. Echter kun je ook binnen zwemmen en ook in de schaduw kunnen ze met water spelen dus daarom dat ook voor hen badkleding gewoon erg handig is.

Leukste zwemkleding / badpakjes voor baby meisjes

Ook voor de kleine meisjes onder ons is er heel veel te vinden. Badpakjes, zwembroekjes en zelfs uv zwemkleding is er te vinden voor baby’s. Echter kun je niet bij alle merken al zwemkleding in maat 50/56 vinden. Wil je toch voor de allerkleinsten een badpakje of zwembroekje, kijk dan eens bij de Hema. Daar vind je bijvoorbeeld ook onderstaande badkleding in de kleinste maatjes. En dit is dan ook gelijk goedkope zwemkleding.

Ook bij de H&M vindt je hele leuke badpakjes. Zelf ben ik helemaal weg de panterprint variant, maar deze gaat helaas maar tot maat 98 dus mijn dochter die in maat 104/110 zit past er niet meer in. Ik gok trouwens dat de voorkeur van mijn dochter bij de roze ligt haha.

De meesten kennen Claesen’s waarschijnlijk van het ondergoed, maar wist je dat zij ook hele leuke kleding en badkleding hebben? Ook voor baby’s! Deze maten gaan echter wel vanaf 62/68 dus helaas niet voor de allerkleinsten. Ook is er voor de baby meisjes nog niet zoveel keus, ik vond alleen onderstaand zwembroekje. Hij is wel erg leuk, dat dan weer wel.

Claesens zwembroek meisje

Als laatste heb ik twee hele leuke badpakjes gevonden bij Tumble N Dry. Ook hierbij beginnen de babymaten qua zwemkleding pas bij 68. Deze zwempakjes zitten wel in een iets hogere prijsklasse, maar daarbij geldt dan weer wel dat de kwaliteit erg goed is. Plus ze kunnen zo een nieuw leven krijgen bij een ander kindje.

 

 

Leukste zwemkleding / zwembroekjes voor baby jongens

Ook voor de jongens heb je tegenwoordig genoeg te vinden. Ondanks dat er voor meisjes zowel zwembroekjes, badpakjes en bikini’s zijn en jongens alleen een zwembroek dragen. Er zijn genoeg leuke printjes te vinden of juist effen zwembroekjes als je dat liever hebt.

Voor de jongens start ik met Claesen’s. Omdat ik vooral het kleurige broekje echt geweldig vind! Het is dat Milo inmiddels al twee broekjes heeft, maar misschien dat er toch een derde bij komt. Je kunt deze broekjes overigens hier kopen.

Bij de H&M hebben ze ook leuke zwembroekjes voor baby’s. Wil je met print dan is er meer dan genoeg te vinden zoals de stoere blauwe zwembroek met tijgers erop. Maar bijvoorbeeld ook een leuk effen broekje in turkoois. Voor de prijs hoef je het niet te laten!

Tsjah en dan mijn guilty pleasure. Gestreepte zwembroekjes. Ik vind het echt geweldig! Zelf heb ik de linkervariant voor Milo, deze komt van de Hema. Maar ik ontdekte de rechter zwembroek bij de Prenatal en deze hebben ze zowel in (kleine) jongens variant als in heren variant. Twinning met papa dus! Hoe leuk..

Overigens heb ik ook bij de Zara gekeken, omdat ik daar vaak ook wel leuke dingen zie, maar daar hebben ze pas vanaf maat 80 en dan ben je volgens mij vrijwel baby af. Wel ben ik geïnspireerd geraakt in die winkel voor mijn kleuter. Dus ook daar kunnen jullie binnenkort een inspiratie blog over vinden.

Ben jij al geslaagd voor leuke zwemkleding?