De leukste zomerhits aller tijden!

Aangezien we midden in de zomer zitten vond ik het wel leuk om even terug te kijken naar alle zomers hiervoor en de muziek die daarbij hoort. Ik ben gek op muziek, er staat vrijwel altijd muziek aan bij ons. En één van de leuke dingen aan de zomer vind ik ook dat de muziek vaak wat meer latin invloed krijgt. Ik hou van die klanken dus sta dan ook regelmatig te dansen in de woonkamer. Nee nee, je hoeft niet te komen kijken, meestal zitten de rolgordijnen dicht haha.

De nummer 1 zomerhit van vorig jaar kan natuurlijk niet ontbreken aan dit lijstje omdat deze nogal vers in ons brein zit. Ik moet eerlijk bekennen dat het bij mij lang heeft geduurd voordat ik het nummer überhaupt af wilde luisteren haha, maar dat ligt vast aan mij!

Het volgende nummer is echt al een oudje. Ik was zelf 1 toen hij uitkwam haha, dus ik zal op dat moment er niet veel van hebben meegekregen, maar later wel. Het is gewoon een klassieker.

https://www.youtube.com/watch?v=qqIIW7nxBgc

Als we het dan over echte oudjes hebben en klassiekers. Dan kunnen de Beach Boys natuurlijk niet ontbreken! Hun video was zelfs nog in zwart/wit, zo oud is het nummer. Mijn ouders waren nog niet eens geboren. En toch vind ik het een leuk en lekker nummertje.

https://www.youtube.com/watch?v=2s4slliAtQU

Dan een nummer waar ik altijd happy van wordt. Ik zing hem dan ook keihard mee. Vaak draai ik het nummer juist als ik me rot voel, zo probeer ik me dan op te peppen!

Dan weer een zomerhit iets dichterbij, al is deze toch alweer 13 jaar oud haha. Daar schrik ik best van. Dat betekent dat ik ook nog best oud ben haha. Help! Ik heb deze ook veelvuldig gedanst op de camping in Spanje toen ik zelf een jaar of 17 was.

Dan de laatste voor vandaag.. De zomerhit van 4 jaar terug en waarschijnlijk eentje die altijd wel lekker blijft. Of tenminste, nu nog haha!

Zit jouw zomerhit erbij of heb jij andere nummer in je hoofd als je aan “zomerhit” denkt? 

6 reacties op “De leukste zomerhits aller tijden!

Reageren is niet mogelijk.